Къванч Татлъту в ЗП и СЮ, минали и бъдещи проекти и партньори-тема 49

• 83 602
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
Фенче,  Hug по тв не, ама в интернет и в-ците имаше такива спрягания, а пък и съм уточнила, че не е толкова категорично. Но като прочетох темата на Туба... си мисля, че Къванч Татлъту не е достоен за нея - та тя е номинирана за ЕММИ, сериалите й ходят в Монте Карло.  Mr. Green Stop

[

Снеже Hug
фенките на Туба са се натъкнали на паралелната тема за Киво Mr. Green
и на мен това с международните награди ми е малко Tired
но иначе момичетата го  приемат Киво,  много доброжелателно Peace
пък и на Туба й предстои да играе с най-красивия си партнъор до сега, ако играе с Киво Mr. Green

на мен ми е достатъчно, че наш левент е в супер форма, усмихнат и явно сериалът ще е скоро, ако е казал това за снимките след почивката и за сюрприза Peace

имам хубави предчувствия за бъдещата му работа!! Crazy

хубав следобед bouquet

Последна редакция: ср, 22 юни 2016, 14:31 от Airra

# 421
Фенче,  Hug по тв не, ама в интернет и в-ците имаше такива спрягания, а пък и съм уточнила, че не е толкова категорично. Но като прочетох темата на Туба... си мисля, че Къванч Татлъту не е достоен за нея - та тя е номинирана за ЕММИ, сериалите й ходят в Монте Карло.  Mr. Green Stop

Снеже Hug
фенките на Туба са се натъкнали на паралелната тема за Киво Mr. Green
и на мен това с международните награди ми е малко Tired
но иначе момичетата го  приемат Киво,  много доброжелателно Peace
пък и на Туба й предстои да играе с най-красивия си партнъор до сега, ако играе с Киво Mr. Green

на мен ми е достатъчно, че наш левент е в супер форма, усмихнат и явно сериалът ще е скоро, ако е казал това за снимките след почивката и за сюрприза Peace

имам хубави предчувствия за бъдещата му работа!! Crazy

хубав следобед bouquet

Айрреbouquet Hug Ясно,  Hug за всичко друго съм съгласна.  Peace

# 422
преди няколко дена, бях попаднала на това Wink

# 423
Привет, дружки!  Hug Hug Hug
Айре  Heart Eyes  Joy Joy Joy с кого ли не го сравняват нашето момче, ама никой не е като него ... най-много си прилича май с третия - Сам Юзи ли е , какъв е. Мислех, че с Джоузеф Морган има известна прилика, но не  Naughty
Снеже  Hug ами нормално е, според мен поне, феновете на Туба да се фукат с постиженията и ... ние нямаше ли ? Я, колко се кефихме, когато избраха филма на Киво да се бори за Оскар ... та, не мога да ги виня. Важното е, че те повечето се радват, че Киво може да и е партньор, при положение, че не знаят / с изключение на две, три момичета / как играе. Аз пък се надявам да се влюбят в него като нас, ако им се даде шанс да го гледат заедно с любимката си  PeaceПък аз се надявам искрено да си харесам Туба  Praynig
Един клип от тяхната тема, хареса ми, макар и кратичко.

# 424
Фенче Heart Eyes и на мен тоя, номер три ми е фаворит, чок чаровен Whistling

ама чакай да се потвърдят нещата с Туба, че...... Wink
ето още едно клипче, даже с Кузи Simple Smile

https://twitter.com/Lamya_Fahad_m/status/744672048572735489

тая снимка е страхотна Heart Eyes

ама все едно, че позират Whistling

# 425
Айре  Heart Eyes мда, много е готин, но не го и знам кой е  newsm78
Е, как бе, нали пиарят непрекъснато, как няма да позират  hahaha
Ето тук, Киво май вижда папарака и усмивката му помръква лекинко Laughing

Приятно гледане на Север Юг! Hug

# 426
Фенче,  Hug не ги виня, ами ми е смешно с тия международните признания като вземат да се фукат...  Mr. Green има един такъв и той с международните награди, та...  Joy Joy Joy Както и да е, аз съм гледала Туба с мой любимец, ще я гледам с още един, ако тя е изборът, че вече взех да се съмнявам.  Peace Моля се само сериалът да се задържи. Peace

Айрре,  bouquet Наистина имат прилика с този Сам. Peace

# 427
Снеже Hug, вярно, че Туба си партнира с Джансел Simple Smile
ама ако играят двамата с Киво, на 99% съм сигурна , че сериалът ще се задържи Peace
не го знам кой е тоя Сам, ама много готин Wink
може Миси Heart Eyesда го знае Peace

ооо викаш има и един друг международник Joy Joy Joy Joy

Фенче Heart Eyes, Башачето е получила одобрение от модните експерти и корифеи в РС Mr. Green Mr. Green

уффф казвам ви лека Hug
Скрит текст:
много ме болят очите Tired

Crazy

Последна редакция: ср, 22 юни 2016, 22:20 от Airra

# 428
Айре  Heart Eyes лека!  Hug
Скрит текст:
Оф, едната даже иска да си купи дрешки от разпродажбата  Joy Joy Joy Ама нема и станат  Mr. Green
hahaha как се отдръпна Кузей от Зейна, като опарен  hahaha Боже, ама как се унижава  това момиче  ooooh! Не мога да я разбера и това е  Naughty
Дружки, започнали са да превеждат Песента на живота с бг. субки! Ако искате, го погледнете, струва си! Peace
https://new.vk.com/wall-113691288_25237

Какво ли ги обсъждат тези  newsm78

Последна редакция: ср, 22 юни 2016, 22:58 от queen_fenka

# 429
Добро утро! Hug Hug Hug

Скрит текст:

Фенче,  Hug радвам се за теб! Hug

Снеже Hug, вярно, че Туба си партнира с Джансел Simple Smile
ама ако играят двамата с Киво, на 99% съм сигурна , че сериалът ще се задържи Peace

Даа!  Wink Дай Боже! Praynig

ооо викаш има и един друг международник Joy Joy Joy Joy

smile3521 smile3521 smile3521

Значи... този Сам е Сам Хюган - шотландски актьор и е сред 10-те най-сексапилни мъже за 2015 година, според сп. "People".  Wink

Скрит текст:
Най-сексапилният шотландец напоследък

С пенсионирането на Шон Конъри тази титла е вакантна и Сам Хюган е един от претендентите за нея. Вижте какво разказва младият актьор за героя си от "Друговремец" Джейми Фрейзър, любовта си към родината и неочаквано споходилата го слава

"Нямах представа колко много е харесван Джейми от феновете на сериала! - признава Сам Хюган за превъплъщението си в "Друговремец". - Той е герой, в който всеки си избира какво да харесва. Образът е интересен и дълбок, а усещането ми е, че сме само в началото на едно дълго пътуване."

В днешно време популярността се измерва лесно: "След премиерата на сериала само за няколко часа последователите ми в "Туитър" станаха от четири на няколко хиляди и чак тогава осъзнах тяхната страст и колко много обичат книгата."

Сериалът по "Друговремец" - откритието на сезона

Епичен романс, приключение, историческа драма - има за всекиго по нещо, независимо дали сте почитатели на литературния оригинал или не, категоричен е 34-годишният актьор и обяснява повече за героя си и връзката му с дошлата от бъдещето Клеър Рандал:

"Действието се развива през 1743-та и Джейми е типичен представител на мъжете по онова време. Той се съпротивлява на новаторските идеи на Клеър, които си противоречат доста с тогавашните моралните ценности. Бил е

възпитаван изключително строго, но същевременно има напредничаво мислене

и затова в много сцени двамата с Катрин Балфи буквално водим битки помежду си - защото Джейми си мисли, че тя трябва да действа по един начин, а нейното мнение е на другия полюс. Накрая обаче винаги стигат до консенсус - дали защото тя е успяла да го убеди в правотата си или Джейми се съгласява с нея просто защото е влюбен... (Cмее се).

Помолен да опише героя си на зрителите, които още не са гледали сериала (по AXN White от ноември, всяка петъчна вечер), Сам Хюган споменава на първо място неговата лоялност и изброява още:

"Типичен представител на времето си, но се отличава с модерно мислене. Възпитаван е строго и в духа на тогавашния морал, но е пътувал доста и това също му се е отразило. Така той се оказва готов за влиянието, което Клеър оказва върху него, учи се от нея и възприема идеите й - но и тя се учи от него.

Като цяло, Джейми е многопластов герой. Той е грижовен и внимателен, но в следващия момент може да извърши нещо напълно безразсъдно...

Когато го срещаме за първи път, Джейми се чувства изгубен

Току-що се е завърнал от Франция, където е прекарал доста време, сражавал се е на границата. Сега е извън закона и не може да се прибере у дома... всъщност няма място, което да нарече свой дом. Живял е тук преди и е логично да се завърне по тези места, но напрежението за него е голямо, защото има сериозни проблеми с клановете Колъм и Дугъл.

Така че, когато среща Клеър и се жени за нея, тя му дава някакъв сигурност. Клеър е неговият двигател, това, което му дава смисъл и цел.

В сериала се придържаме силно към книгата, където физическото привличане между двамата е много силно и това според мен е много важна част от тяхната връзка. Той е 22 и е още девствен.

Опитът му с жените е доста скромен,

а тя е омъжена и добре знае какво иска, има много силен характер. И в този смисъл двамата се откриват един друг."

За разлика от екранната си партньорка Катрин Балфи, която е ирландка, а героинята й се озовава от следвоенна Великобритания през 40-те в Шотландия от XVIII век, Сам е шотландец и фактът, че сериалът се снима в родината му, е допълнителен плюс.

"Това допринесе много за неговата автентичност. По-голямата част от екипа също е шотландски - от занаятчиите като майсторите на оръжия и тъкачите на вълна до художниците по костюмите и доставчиците. А локациите бяха, меко казано, великолепни!

Любовта ми към Шотландия е безгранична

и удоволствието да споделя тази своя любов със света е огромно! А и ако никога не сте посещавали Шотландия, се надявам, че ще се докоснете до част от нея, докато гледате сериала.

Вярвам, че Шотландия е пълноправен герой в историята. Докато четете, книгите ще се уверите, че любовната история не е само между Клеър и Джейми. Даяна Габалдон е написала една любовна история за Шотландия. Мисля, че се е влюбила в нея!"

Виж още: 30 от най-известните шотландци

А дали самият той би се върнал назад във времето, подобно на Клеър - и кога и къде би предпочел да се озове? "Това би било наистина вълнуващо, но не мисля, че бих поел назад към миналото.

Това, което ме интересува, е бъдещето

Ако все пак обаче настоявате, бих се спрял на годините около 1940-а. Били са интересни времена - яката музика, великите събития около Втората световна война, които са обединили толкова много хора. Бих се върнал тогава, и то във Великобритания."

Приятен ден! bouquet

Последна редакция: чт, 23 юни 2016, 10:07 от ·٠•Snejka•٠·

# 430
Привет Hug

Снеже Hug, мерси за инфото за Сам Хюган Simple Smile
приличат си в очите с Киво Peace

Фенче Heart Eyes, и на мен ми е интересно какво ги обсъждат, сигурно колко са щастливи Mr. Green
днес е време за снимки от плажа Wink Crazy

ФЕ в Рим Grinning
https://new.vk.com/evcenf_official?z=video259960361_456239027%2F … _-52799602_319142

явно тия движения са актуални Laughing

Снеже Hug, какъв е тоя филм? не го бях чувала....

Последна редакция: чт, 23 юни 2016, 11:08 от Airra

# 431
АйрреHug стар е, от 2008 година.  Peace Опитах се да го гледам, но без превод не става - действието се развива в психиатрична болница, доколкото разбрах.  Thinking Героят на Енгин е пациент там, пък героинята на Фахрие му се явява в сънищата само - май е само в неговото въображение. Не съм сигурна дали съм точна, щото на турски гледах и не вденах нищо. Peace ooooh!

# 432
Айрре,  Hug стар е, от 2008 година.  Peace Опитах се да го гледам, но без превод не става - действието се развива в психиатрична болница, доколкото разбрах.  Thinking Героят на Енгин е пациент там, пък героинята на Фахрие му се явява в сънищата само - май е само в неговото въображение. Не съм сигурна дали съм точна, щото на турски гледах и не вденах нищо. Peace ooooh!

ясно, значи около Листопад Peace
помислих ,че го има преведен, ама и сюжета, който ми описваш не ми допада Wink
оххх как ми се гледа Листопада пак Whistling

Берк е в Бодрум Peace
не са го засичали скоро с Киво Whistling

Последна редакция: чт, 23 юни 2016, 14:21 от Airra

# 433
Привет, дружки!  Hug Hug Hug
Сутринта са изтрили поста ми, явно само Снежето  Hug е успяла да го прочете, благодаря ти, мила! Споделих, че най-сетне настъпи деня, който чакам с месеци и не знам на кой му пречи, че бях постнала клип на Куин, като в други теми няма никакъв проблем, ама нейсе ... Събитие си е да дойде група от такъв ранг в България за първи път, ама на някой много му боде в очите явно  ooooh!
Отново ви поздравявам  Laughing с песента,с която ми звъни телефона, много любима  Heart Eyes
Скрит текст:

Снеже  Hug благодаря за инфото за този Сам, не съм го и чувала, но е сладурче. Е, не като Киво , но има известна прилика в очите най-вече. Гримиран ми хареса повече  Mr. Green
Айре  Heart Eyes благодаря за прекрасното кафе тази сутрин, а на Снежето за закуската и чайчето! На мен ФЕ по времето на Листопада не ми харесва особено, сега е много по-хубава, мое мнение Peace
Дано Варнето  Hug намине, да ни каже с две думи какво ги одумват тези сем. Татлъту  Praynig

# 434
Фенче Heart Eyes, и аз се чудих за какво те поздравява Снежка.....
 ако си сложила само инфото за концерта, може и да е минала метлата Wink но си права де, по вероятно някой те е докладвал..... Whistling
а ти лягай да почиваш, че да имаш сили за довечера Wink superuu
и на мен ФЕ ми харесва сега повече Peace
а като почнат да пишат, че не можела да играе, а само да позира иии Sick ooooh!

някои па риват още за франсето, ама няма яяяя, биттти Mr. Green smile3534

Киво си взе Башачето Wink

Последна редакция: чт, 23 юни 2016, 14:48 от Airra

Общи условия

Активация на акаунт