Къванч Татлъту в ЗП и СЮ, минали и бъдещи проекти и партньори-тема 49

• 83 604
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
Фенче Heart Eyes
много вяло в темата Tired

Башак ще прави нещо благотворително ли??, ама какво точно newsm78

приятна вечер Hug

# 406
Фенче Heart Eyes
много вяло в темата Tired

Башак ще прави нещо благотворително ли??, ама какво точно newsm78

С приятелките й, чиито имена са изписани на афиша, ще представят за разпродажба свои дрехи. Приходите ще отидат за благотворителна фондация. Търгът е в петък в търговския център Каньон.

# 407
Айре  Heart Eyes Варне  Hug благодаря!  bouquet
Айрич  Heart Eyes е, няма ли да си правим КС тази вечер с теб ?  Wink

# 408
Варне, мерси мила bouquet
Фенче Heart Eyes, ами малко ми е скапано от жегата, ама съм тук де Wink

# 409
" Вечерта, когато ми изпя онази песен "  ooooh! ooooh! ooooh! пък аз да не знам, че е пял за Зейна  hahaha

# 410
" Вечерта, когато ми изпя онази песен "  ooooh! ooooh! ooooh! пък аз да не знам, че е пял за Зейна  hahaha

hahaha hahaha hahaha

Кузей направо им взе страха Mr. Green

smile3524

Последна редакция: вт, 21 юни 2016, 23:01 от Airra

# 411
# 412
Добро утро!  Hug Hug Hug
Скрит текст:

Терз  Heart Eyes Hug  bouquet Много готини!Напълнял бил Киво  hahaha прекрасееен е! Heart Eyes И като ги гледам, щастливи  Peace

Кыванч и Башак в Чешме
Кыванч и Башак сейчас находятся на отдыхе в Чешме.
Их сфотографировали, прогуливающимися в районе Алачаты. Кыванч сказал, что сейчас они наслаждаются летним отдыхом, а к началу съёмок сериала вернутся в Стамбул. На вопрос о новой партнёрше Кыванч ответил так: "Сюрприз, скоро всё увидите"
И отново нищо не казва, маймун  Laughing Аз така съм се навила вече да е Туба с него ... дано не е партенка  Praynig

Прекрасен ден!  Hug

Последна редакция: ср, 22 юни 2016, 09:04 от queen_fenka

# 413
Добро утро, момичета!  Hug Hug

Прекрасни снимки на Къванч и Башак!

То ако е Туба партньорката, няма да е "сюрприз", както казва Къванч.  Grinning Grinning

Нейното име излезе по всички медии вече.

Може би Къванч е отговорил така, за да не се налага да навлиза в  подробности.

Последна редакция: ср, 22 юни 2016, 09:22 от varna_2

# 414
Здравейтее Hug wavey
Терзи Hug, Фенче Heart Eyes, Варне Hug
еххх, че хубава изненада рано сутрин-Киво и Башак, прекрасни, щастливи Grinning Heart Eyes
точно тези снимки чаках Crazy

Варне и аз мисля, че Киво е казал изненада, за да не изпада в подробности Whistling

# 415
Варне  Hug Айре  Heart Eyes wavey
И аз се надявам, че е казал така заради спокойствието  Laughing Не зная защо, но наистина искам да го видя заедно в сериал с Туба ... много ми харесва така, с късата коса  Peace Мисля, че ще са много хубави заедно. Нямам впечатления от нея каква актриса е, от един сериал, който гледах отгоре, отгоре, не мога да дам мнение, но си мисля, че не случайно толкова хора я харесват ... не мисля, че е заради красивото и личице само  newsm78
Много актуален колаж  Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: ср, 22 юни 2016, 10:06 от queen_fenka

# 416
Фенче Heart Eyes, и аз се настроих за Туба, а и ме е страх да не изникне отнякъде Серка Whistling
много ме кефи с тая прическа и аз мисля, че ще са много красиви заедно!!
Туба съм я гледала в 4 сериала, но в КПА, знаеш не ми е много любима, заради някои обкръжаващи я субекти Mr. Green

еее веднага го изрязали Whistling

а колажа , що да е актуален?, той Лео Меси не играе на европейското? Wink Laughing

снощи турците биха с 2:0, поне не са капо Whistling

Последна редакция: ср, 22 юни 2016, 11:15 от Airra

# 417
Здравейте! Hug Hug Hug

Мерси за споделеното.  bouquet Много е хубав Къванч - готов е за нови подвизи на малкия екран.  Wink Heart Eyes Изненада?  newsm78 Вероятно няма да е Туба, но според мен означава, че отпадат Джансу и Серенай, щото и техните имена се спрягаха.  Peace Е, не така категорично като Туба, ама няма да е голяма изненада.  Thinking

# 418
Снеже  Hug waveyтака е, нищо не се знае ... и все пак, мисля, че ще е Туба в крайна сметка  Thinking Сера и Джансу не помня да са ги обсъждали по телевизията  newsm78 Но, каквото - такова - няма да го мисля от сега  Peace
Айре  Heart Eyes  hahahaче аз от къде да знам кой играе на европейското, не ме вълнува  Laughing Но, колажчето ми хареса  Mr. Green
Хубав ден!  bouquet

# 419
Фенче,  Hug по тв не, ама в интернет и в-ците имаше такива спрягания, а пък и съм уточнила, че не е толкова категорично. Но като прочетох темата на Туба... си мисля, че Къванч Татлъту не е достоен за нея - та тя е номинирана за ЕММИ, сериалите й ходят в Монте Карло.  Mr. Green Stop

Общи условия

Активация на акаунт