Къванч Татлъту в ЗП и СЮ, минали и бъдещи проекти и партньори-тема 49

• 83 672
  • 739
  •   1
Отговори
# 240
Гости  Hug Айре  Heart Eyes благодаря!
Варне  Hug благодаря, че ни осведомяваш за всичко около Киво  bouquet
Не знам защо си мисля, че на края няма да е нито една от спряганите актриси и че сериала ще започне септември  newsm78 Такова предчувствие имам, да видим  Laughing От всички предположени до сега, все повече клоня към Туба  newsm78 Сера не я искам в никакъв случай, много е бозава за нашето момче, няма да са хубава двойка. На него му трябва по-ярка мацка, може също да е светла, но не и бозава. Ще се повтори нехаресването с Фарах, макар на мен да ми харесваха много като двойка, а и тя е страхотна актриса, но не би ... А сценария трябва да е на ниво, иначе не става ... ще го преработят, ако трябва и 5 пъти  #Cussing out
Ехе, Гости, първия клип е бижу! Много я харесвам тази песен. Другата не ме впечатли особено, ама аз не си падам нито по сръбско, нито по гръцко, та ще ме извиниш  Embarassed
Хора, утре съм на концерт на Форинъъъър! Не мога да повярвам, че дойде и юни ... а след още 11 дни ще съм в несвяст,на седмото небе, ще си гледам Куин в София, и това доживях  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

Последна редакция: сб, 11 юни 2016, 21:12 от queen_fenka

# 241
Фенче Heart Eyes, ако го съберат със Серенай и сериалът започне след НГ примерно, ставам хейтърка hahaha
обаче ми направи впечатление, че тия двете умници Сема и Ейлем са пренаписвали СЦ Wink
значи има някой, който ги следи какво пишат и не им позволява да пишат големи глупости Peace Mr. Green
дали това е Киво newsm78

чакай  да порипам с теб за твойте концерти Mr. Green newsm44

Гости Hug, да не си ударила едно узо?? Joy Joy

аз съм пленена от Махир и Фериде Crazy
лека вечер Hug

Последна редакция: сб, 11 юни 2016, 21:19 от Airra

# 242

Днес четох интервю с Керем Бюрсин, където казваше, че през септември започва сериал с Ай Япъм.

Те станаха една сюрия сериалите на Керем Чатай.

За Бюрсин също я спрягаха Туба като партньорка. Появи се преди няколко дни инфо, но не се знаеше, че е сериал на АЯ.

# 243
Айре  Heart Eyes  hahaha не те бива мило за хайтърка, трябва да си в известна степен откачалка, а това си е талант  Mr. Green Не мисля, че го притежаваш  Joy Joy Joy Joy
Не знам дали някой друг ги следи какво пишат, ама Киво 100 %  hahaha Тя, нали и Едже си каза, че не се церемони много, ако не е съгласен с нещо. А той сега ще внимава много, сигурна съм!
Аз пък гледам последната преведена серия на Песента на живота, много ми хареса този сериал.
Варне, ще видим на есен кой, какво, кога. Той Керем и филм със Сера щеше да снима, пък нищо. И него го чакам с нетърпение, много го харесах във Въпрос на чест.
Лека вечер и от мен!  Hug

# 244
Той Керем и филм със Сера щеше да снима, пък нищо. И него го чакам с нетърпение, много го харесах във

В същото интервю говореше и за два филма.

Снимките на единия започвали през юли.

# 245

Днес четох интервю с Керем Бюрсин, където казваше, че през септември започва сериал с Ай Япъм.

Те станаха една сюрия сериалите на Керем Чатай.

За Бюрсин също я спрягаха Туба като партньорка. Появи се преди няколко дни инфо, но не се знаеше, че е сериал на АЯ.

май Чатай го е хванала шизофренията Mr. Green

Фенче Heart Eyes, ако реша ставам перфектен хейтър Peace Wink
уфф дано Киво внимава и за бъдещата си партнъорка Peace
а ако твоя Керем измести сериала на Киво, тогава друга песен ша запееш  Whistling

Последна редакция: сб, 11 юни 2016, 21:54 от Airra

# 246
  • Плевен / София
Фенче Heart Eyes, ако го съберат със Серенай и сериалът започне след НГ примерно, ставам хейтърка hahaha
обаче ми направи впечатление, че тия двете умници Сема и Ейлем са пренаписвали СЦ Wink
значи има някой, който ги следи какво пишат и не им позволява да пишат големи глупости Peace Mr. Green
дали това е Киво newsm78

чакай  да порипам с теб за твойте концерти Mr. Green newsm44

Гости Hug, да не си ударила едно узо?? Joy Joy

аз съм пленена от Махир и Фериде Crazy
лека вечер Hug
не.... Joy Joy Joyно съм в настроение за гръцко.....но няма да досаждам повече с него..... Whistling

# 247
 Joy Joy Joy Joy моя Керем  Mr. Green Ще го измести, ама друг път  hahahaМного добре играе, ама има още хлебец да яде, и той и Чаатай  Peace
Гости  Hug давай гръцко, ама да е с нашия човек, иначе няма да го слушам  Laughing

# 248
  • Плевен / София
Joy Joy Joy Joy моя Керем  Mr. Green Ще го измести, ама друг път  hahahaМного добре играе, ама има още хлебец да яде, и той и Чаатай  Peace
Гости  Hug давай гръцко, ама да е с нашия човек, иначе няма да го слушам  Laughing
добре....

# 249
  • Плевен / София
 smile3524 love001 smile3524

# 250
Гости  Hug love001 Една много хубава за теб, специално , за лека нощ   smile3524

# 251
Joy Joy Joy Joy моя Керем  Mr. Green Ще го измести, ама друг път  hahahaМного добре играе, ама има още хлебец да яде, и той и Чаатай  Peace
Гости  Hug давай гръцко, ама да е с нашия човек, иначе няма да го слушам  Laughing
добре....

милаа, тази е туркиш бре Joy Joy Joy

Фенче Heart Eyes, нямах впредвид Керем да измести Киво, а сериалът на Керем да започне по-рано от сериалът на Киво Mr. Green

smile3524

# 252
  • Плевен / София
Joy Joy Joy Joy моя Керем  Mr. Green Ще го измести, ама друг път  hahahaМного добре играе, ама има още хлебец да яде, и той и Чаатай  Peace
Гости  Hug давай гръцко, ама да е с нашия човек, иначе няма да го слушам  Laughing
добре....

милаа, тази е туркиш бре Joy Joy Joy

Фенче Heart Eyes, нямах впредвид Керем да измести Киво, а сериалът на Керем да започне по-рано от сериалът на Киво Mr. Green

smile3524
ами за разнообразие..... Naughty следващата е гръцка.... Joy Joy Joy

# 253
Добро утро!  Hug Hug Hug
Скрит текст:
Днес моя поздрав за вас е специален, по конкретен повод  Heart Eyes  

Скрит текст:
за съжаление и Форинър са с друг вокал, надявам се да ми хареса. Но, поне ще чуя любими парчета
Дават я за нова  newsm78

Последна редакция: нд, 12 юни 2016, 08:46 от queen_fenka

# 254

Общи условия

Активация на акаунт