Къванч Татлъту в ЗП и СЮ, минали и бъдещи проекти и партньори-тема 49

• 83 570
  • 739
  •   1
Отговори
# 480

Варне Hug, имах впредвид програма максимум до края на годината Peace

Ами Керем Бюрсин каза наскоро, че наесен започва сериал с АЯ.

Може би всеки месец ще пуска по едно дизи Керем Чатай.  Grinning

Като почне от септември и така до декември.

Август не вярвам да започне сериал на АЯ.

....................

Какви претенции могат да имат актьорите като АЯ работи с едни и същи режисьори и актьори и само ги върти от един проект в друг.

Ето сега Улуч Байрактар е вкарал един куп актьори от Карадайъ в сериала на Чачко.

# 481

Варне Hug, имах впредвид програма максимум до края на годината Peace

Ами Керем Бюрсин каза наскоро, че наесен започва сериал с АЯ.

Може би всеки месец ще пуска по едно дизи Керем Чатай.  Grinning

Като почне от септември и така до декември.

Август не вярвам да започне сериал на АЯ.

....................

Какви претенции могат да имат актьорите като АЯ работи с едни и същи режисьори и актьори и само ги върти от един проект в друг.

Ето сега Улуч Байрактар е вкарал един куп актьори от Карадайъ в сериала на Чачко.

еее това много добре го знаем Wink Wink
ама Киво предполагам има претенции да работи с някой, с който се познава и са имали успешна работа! Peace
абе постоянно клоня, че не го искам Али Билгин, дано и Киво не го ще Joy Joy Joy

# 482
На мен ми е много интересно сега какъв ще бъде Киво в новия сериал -имам предвид визуално как ли ще изглежда, може би ще трябва отново да е съвсем различен  newsm78 Ще се наложи да чакаме чак до ноември, за да разберем  ooooh! Дано излезе някой трейлър по някое време, нали ще започнат снимките лятото ?
Аз пък въобще не вярвам в писаниците за претенциите на Киво, ако помните и за КСШ писаха, че искал да снима отново с Йойкю, а се оказа, че това не е истина ...
Малко красота за лека нощ  Hug

Добро утроо!  Hug Hug Hug
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 26 юни 2016, 09:05 от queen_fenka

# 483
Добрутроо Hug

Фенче Heart Eyes, сопоред мен Киво ще е бизнесмен  в новия си филм newsm78, може би няма да заложат на някаква кой знае каква промяна във визията му, а ще заложат на историята Peace
и аз искам трейлър!! Crazy

днес се навършвали 3 години от последния епизод на КГ Peace

поздрав за всички, които го обичат bouquet

хихи hahaha

# 484
Айре  Heart Eyes гюнайдън!  Hug
Благодаря за поздрава, много го обичам!
Не знам, на мен ще ми е много приятно да го гледам така, както си изглежда в момента Киво, дано наистина да е бизнесмен, много му ходи такава роля  Peace И дано отново Тойгар да пише музиката  Praynig
 Joy Joy Joy Joy много е луд този Тугай  Rolling Eyes Как ли се е наврял в поясчето ?  hahaha А ние го предлагахме на брат му  Joy Joy Joy Joy
Хайде , и от мен един поздрав от КГ с разбиваща музика  Peace

# 485
Добро утро!  Hug Hug Hug

Трябва да му е изфирясал мозъкът, че сам да иска втори път да играе с Йойкю.  Mr. Green Shocked А ми изглежда на разумен, въпреки че няма как да го познавам на сто процента само по публичните му изяви и т.н., но... Peace

Хубав ден, момичета! bouquet

# 486
Фенче Heart Eyes именно, искам Киво да го гледам както е сега, с готина прическа с набола брада, във формата в която е сега, може да го обличат с костюми, ама и със спортни дрехи.....мммммм Crazy Kissing Heart
Туба не знам каква ще е, може и да е бедна..... Wink
Тойгар задължително ще пише музиката, че как иначе?! Simple Smile

а Тугай-какво шкембенце е показал под пояса Joy Joy Joy

Снеже Hug, що да е искал да играе с Ойкю втори път?, според мен това са супер измишлъотини Peace Whistling
не сме се засичали в онлайн гледането, ама явно хич не я харесваш Wink

Последна редакция: нд, 26 юни 2016, 11:04 от Airra

# 487
Айре  Heart Eyes thumbsup Ааа, не искам отново да гледам Пепеляшки, писна ми, във всички сериали напоследък все единия е беден и се влюбват с богатото момче или момиче  ooooh!... нека да не е бедна Туба  Praynig Искам да я гледам като елегантна бизнес дама , много ще и отива с тази прическа.
Снеже  Hug wavey
Нямах представа, че и тя е представител на Уницеф ...

Последна редакция: нд, 26 юни 2016, 11:30 от queen_fenka

# 488
ооо да, представител е на Уницеф, това го знам доста отдавна Peace
а за ролята-може и да е богата права си....и да се мразят в началото Wink
хаха, то май е обичайно това за СиЕ Whistling

малко Берен Heart Eyes
от концерт на Кенан

и видео

https://new.vk.com/berenalican?z=video-67485558_456239364%2Fd44e … pl_wall_-67485558

На премии "Золотая бабочка "в 2013 г.
сценаристки сериала "Кузей Гюней" Мелек Генджоглу и Эдже Йоренч, победили в номинации "Лучший сценарий 2013" за сериал "Кузей Гюней".

newsm10

Последна редакция: нд, 26 юни 2016, 13:02 от Airra

# 489
Айре  Heart Eyes нямам против и да не се харесват много в началото  Joy Joy Joy
Тук пък пише септември  newsm78 Ейлюл нали е септември ? Ще се разбере ...
http://www.televizyondizisi.com/siyah-beyaz-dizisi-star-tv/284340/53/
Благодаря за напомнянето на наградата на Мелек и Едже  bouquet Ами заслужиха си я! Peace
Берен, милата, ми изглежда уморена, но е хубава и усмихната, както винаги. Peace
Феновете не спират  Laughing

Доглеждам си Зимно слънце ... толкова ми харесваше ...и наш Баръш от КГ какъв хубав образ играе в този сериал, много ми харесаха всички актьори ... това му е 3 ти спрян преждевременно сериал на Шукрю  ooooh! А е такъв сладур и толкова хубаво играе ... Дано и той има късмет! С такова снимане на килограм, гледам, че и най-гледаните уж сериали са с рейтинг малко над 4  ooooh!

Последна редакция: нд, 26 юни 2016, 13:51 от queen_fenka

# 490
защо трети, нали Въпрос на чест е изкаран докрая?
а  тази публикация, бая дългичка, сега я минах през Гуги, ами ноември си пише, както Варнето го преведе  Peace

до по късно Peace

# 491
Въпрос на чест го приключиха и него преждевременно, само 26 серии бяха, но с финал, Малки сладки лъжкини също, сега и Зимно слънце си има финал, не е да го спрат в нищото, но само 18 серии ... Нейсе! Всички сериали, които аз харесвам не ги дават достатъчно дълго, това си е  hahaha
Това  ноември ли е  newsm78 Все си мислех, че Ейлюл е септември ...
”Siyah Beyaz” Eylül ayında Star’da!

До после!  Heart EyesHug
 Joy Joy Joy Joy ние направо си бяхме облагодетелствани в КГ  Grinning тук нямаше и една истинска целувка между двамата влюбени, направо платонична любов си беше, ама на края ГГ беше бременна  Mr. Green

Последна редакция: нд, 26 юни 2016, 16:08 от queen_fenka

# 492
Снеже Hug, що да е искал да играе с Ойкю втори път?, според мен това са супер измишлъотини Peace Whistling
не сме се засичали в онлайн гледането, ама явно хич не я харесваш Wink

Hug Става въпрос за пост 482 на Фенчето.  Hug Да, изобщо не я харесвам, не само като визия, а въобще.  Stop  Както и да е, това са минали неща и не искам повече да задълбавам, за да не предизвиквам излишни дискусии, на които времето им отдавна мина. Peace

И аз много съжалявам за Шюкрю - толкова хубав и талантлив, а няма късмет. Иначе ейлюл е септември, да.  newsm78

И аз да припомня нещо в тон с годишнината. Wink

Цитат
На 39- ой церемонии "Золотая бабочка " в 2012 году,
лучшим актером был объявлен Кыванч Татлытуг за роль Кузея в сериале "Кузей Гюней".

# 493
  • София
Въпрос на чест го приключиха и него преждевременно, само 26 серии бяха, но с финал, Малки сладки лъжкини също, сега и Зимно слънце си има финал, не е да го спрат в нищото, но само 18 серии ... Нейсе!
По-добре е така, повярвай ми. Нищо хубаво нямаше да излезе, ако беше продължил. Напоследък ми се иска турските сериали да са по-кратки, затова не съжалявам, че ги прекратяват.  Blush  То и без това една серия е два и кусур часа, като се разделят на по 45 минути, ако е като Слънцето, и ето ти 20-30 серии.  hahaha

Йойкю много дръпна в играта от "Север Юг" насам. Сега в Кьосем беше много добра. В началото бях скептична, че ще се справи, че ще е подходяща за ролята, но успя да докаже, че е. Много ми хареса. А, иначе и аз бях от онези, които не я долюбваха много по времето на СЮ, но ето, че успя да ме спечели.

# 494
Снеже  Hug благодаря и на теб, че ни напомни за втората Келебек на сапфира  Peace
Зари  Hug аз също предпочитам да са им по-къси сериалите, но всички да са така, а не някои актьори, които дават всичко от себе си,  да се чувстват недооценени, заради тъпия им рейтинг  #2gunfire Мисля, че ако не произвеждаха такова количество, нямаше да се стига до тук  ooooh! Но, понеже ги продават още на зелено като топъл хляб именно заради страхотните си актьори, ламтят за повече и повече пари ... А няма как да се гледат всички, по всички телевизии, няма начин. И за това СЦ се чудят какви да ги дробят, че да са по-интересни за масовия турски зрител ...
За Йойкю няма да пиша нищо, всички знаете мнението ми за нея  Laughing Радвам се, че се развива, така и трябва  Peace

Общи условия

Активация на акаунт