Звездни компромати - 287 част

• 150 729
  • 744
  •   1
Отговори
# 45
  • София
На единия му виси шкембето,на другия му стърчи джоба.
До колкото разбрах,това участие на Емилия е последно.
Не стърчи точно джоба.
Джобът СЪЩО му стърчи  Mr. Green

# 46
  • Благоевград
Емилия беше дала интервю в списанието на Антон Стефанов и беше казала, че е имала приети участия до края на годината, но ги е отменила и ще работи до края на май. Аз съм й гледала графиците на участията, имаше два, максимум 3 пъти в седмицата участие. До колкото разбрах в момента е 5 месец, но вече може да е влязла в 6-я. Аз я харесвам и като певица, и като визия. Премерена е, няма голотии, има прилични текстове на песни и музиката е хубава, доставя ми удоволствие да й гледам интервюта, не се запъва като Анелия 7 минути да сглоби едно изречение или като Мария да ползва непознати за нея думи в изречение само и само да изглежда "умна"  Laughing
Няма как да имаш участия толкова често и мъжът ти да те бие, да имаш възможност да се издържаш сам и да издръжаш детето си, не мисля, че някой е толкова глупав само зарази парите да стои при насилника си и дори да иска второ дете от него. За Коко може и да се носят слухове, но не съм чела някой в прав текст да е давал интервюта и да е казвал, че ги бие, а може и да не помня. Не го защитавам, явно освен парите му, има и хубави качества, които харесват жените, с които е бил.

# 47
Цибулкова се изказала, че  "дори секса да е лош, свършването е добро"
Говори се, че отворила гола на допинговата контрола при един от турнирите Mr. Green
Тя си го разказва, много вероятно да е вярно  Joy

# 48
На единия му виси шкембето,на другия му стърчи джоба.
До колкото разбрах,това участие на Емилия е последно.
Не стърчи точно джоба.
Joy

# 49
Ами Коко е готин, но е дребен. Има излъчване на живо. Не ги знам тези певици колко са високи, но не ми харесва дребен мъж и стърчаща жена.
Отблизо не прилича на агресивен мъж, даже е доста сдържан. Поне преди години, когато имах близък контакт с него и обкръжението му. Точно си му отиваше определението 'хубав мъж, който се държи на положение и в никакъв случай високомерно'  Peace
А няма голотии Емилия  ooooh!, има и още как. Явно напоследък се държи по-премерено, но иначе и тя не си поплюва да си показва силикона.  Crazy

# 50
  • София
Точно си му отиваше определението 'хубав мъж, който се държи на положение и в никакъв случай високомерно'  Peace
Не че нещо, ама колко да е хубав един нисък и дебел мъж.  Rolling Eyes По характер може да е добър, не го познавам, така че там бих се вързала.

# 51
  • bad@ss
Словашката тениситка Доминика Цибулкова вдига сватба:

Скрит текст:

Налудя ли се вече?  Mr. Green
Тая мацка знае как да се забавлява!  Heart Eyes

# 52
  • Благоевград
А няма голотии Емилия  ooooh!, има и още как. Явно напоследък се държи по-премерено, но иначе и тя не си поплюва да си показва силикона.  Crazy

Мисля, че откакто роди Иван вече няма разголени клипове и тоалети. Имаше едно недоразумение на едно турне, черни кожени дрехи с връзки, Иван сигурно е бил на 2-3 годинки, но от тогава не съм я виждала с такива тоалети. Особено последните 1-2 години наистина ми харесва как изглежда, разхубави се.

# 53
Говори се, че отворила гола на допинговата контрола при един от турнирите Mr. Green
Няма да отворя гола на който и да е, ако изглеждам така. Rolling Eyes

# 54
  • Пловдив
Няма да отворя гола на който и да е, ако изглеждам така. Rolling Eyes
Еее, Бижу, добре си изглежда, не е манекенски слаба, но е стегната, активен спортист. Така ако изглеждам аз бих ходила редовно гола Simple Smile

# 55
  • София
Еее, Бижу, добре си изглежда, не е манекенски слаба, но е стегната, активен спортист. Така ако изглеждам аз бих ходила редовно гола Simple Smile
И аз не виждам какво й има. И аз бих се разхождала гола ако бях толкова стегната

Скрит текст:

# 56
Якичка е момата, но не е зле в никакъв случай.

# 57
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз не бих показвала такива крака.

# 58
  • Пловдив
Ето, различни сме. Аз бих Simple Smile

# 59
  • София
Аз не бих показвала такива крака.

Е, тенисистка е. На Серена да не са по-малки? Ако беше шахматистка, разбирам да няма развити крака Laughing Laughing Laughing

Последна редакция: вт, 31 май 2016, 16:25 от Morríghan

Общи условия

Активация на акаунт