Звездни компромати - 287 част

• 150 651
  • 744
  •   1
Отговори
# 690
  • Оптимист по принуда
Страхотна е  Heart Eyes

# 691
Вчера при Гала и друга бигбрадърка- Светлана Василева- каза че е записала песен.
Даваха откъси от предни гостувания. Първо гостувала, за да разкаже за годежа си, после за да разкаже за отмяната му и сега за записа на песента. Не съм го гледала обаче.

# 692
https://youtu.be/BWhRlgP2xr8

Ето я въпросната песен, но я гледах без звук, не съм и чула гласовите възможности.

# 693
  • ГО
"Я разкарай се, боклук такъв"  Shocked Shocked Shocked
Що за текст на песен? Тия чалгари не са добре  Crazy

# 694
  • Бургас

Ето я въпросната песен, но я гледах без звук, не съм и чула гласовите възможности.

Joy "Разкарай се боклук такъв"....текстът кърти отвсякъде  hahaha

# 695
Е, не, това е голяма простотия ... тия кифли решават, че всичко могат  Laughing
То не бяха певици, модели, бизнесдами  Crazy и какви ли не фльорци
Сигурно им е много трудно с толкова ангажименти, горките те  hahaha Joy

# 696
  • Mediterraneo
Рики Мартин-

Скрит текст:

# 697
  • DE

От любопитство взех та го погледнах и  Sick #Crazy ooooh! и от дясно клиповете Фики нещо си има 2 милиона гледания  Shocked кой ги слуша тия помии #Cussing out

# 698
# 699
Гуен да не би да е бременна? Доста закръглена ми изглежда в областта на корема. Thinking

# 700
  • Once there was a Hushpuppy...
Ш.Стоун още се изживява, като сексимвол, май Thinking

# 701

От любопитство взех та го погледнах и  Sick #Crazy ooooh! и от дясно клиповете Фики нещо си има 2 милиона гледания  Shocked кой ги слуша тия помии #Cussing out
[/quote]
Един път като се загледах в тези гледания и на най-малко известните изпълнители имат по 2-3 милиона гледания песните. А на тези по-известните по 10-11 милиона, даже имат по 16 -19 милиона някои песни. Аз направо се шашнах. Не бях виждала толкова много досега. Сега гледам новата песен на Галена и Цветелина Янева с клип от циганската махала има 3  милиона гледания за 9 дни. После си мислим, че чалгата умирала.. Grinning Grinning Grinning

# 702
Шарапова е дисквалифицирана за период от 2 години.

# 703
  • Бургас
Наталия Водянова родила петото си дете - момченце, Роман. Явно не само визуално ми напомня на Милянкова  Laughing

# 704
Наталия Водянова родила петото си дете - момченце, Роман. Явно не само визуално ми напомня на Милянкова  Laughing
Е, на запад имат най-малко по 3 деца, пък тук трето е по изключение. На запад хората по принцип имат големи семейства, за Америка пък да не говорим-там и по 10 деца имат.
Децата на Водянова са много хубавички, а и тя каква фигура има! Малко жени си запазват фигурата след 2 раждания, пък какво остава за 5! Но след като на Наталия не й е проблем, тогава какво?

Общи условия

Активация на акаунт