Звездни компромати - 287 част

• 152 322
  • 744
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Честно казано не може да стъпи и на малкото пръстче на предишният и визуален албум.

За първи път, като слушах албума и си помислих, че това е една топла, обезгазирана "Лимонада". Наистина си вдигна летвата много с предишният си албум и не успя да я прескочи. Единствено на "Формейшън" все едно мястото и не е там. Има повече от четири, които на мен ми допадат, но чак тотални хитове не мисля. Въртя си албума и в колата, но не предизвиква в мен луди пориви да танцувам и пея, а у останалите шофьори недоумяващи погледи. Припявам си тихо и кротко.
Разбира се, че звучи лично. За мен Би е една от най-големите актриси в пеенето и пресъздаването на чувство чрез музика, но много плоско ми стои идеята на албума. Гузният Джей Зи, който освен че участва в клиповете, но и продуцира албума.Тази прекалена показност нагарча и отблъсква. Много по успешно щеше да бъде, ако бяха направили просто тематичен албум, без излишна показност на личните отношения. И естествено по-малко фалш.
Така и не разбрах, защо сестрата на Би налагаше Джей Зи в асансьора. Rolling Eyes

Предишния не го гледах, но имам доста любими песни. Flawless е една от най-страхотните нейна песен. Тук ме впчетлява, че песните са много разностилни, има дори кънтри песен, има и вулгаризми, които не са типични. За хитове бих определила Freedom, Sorry, 6 inch, Don'hurt yourself и съм сигурна, че Daddy Lessons ще бъде хит в САЩ.
Препратките към Джей Зи и баща й са ми откровени, това, което ми нагарча е афро-американската тема, която въпреки, че не спира да е актуална в САЩ е чужда за Европа.
Турнето и албума са много успешни, отношенията с Джей Зи - не мога да коментирам, никой не е у тях, за да знае как точно стоят нещата. Това, че последната песен е за прошка, казва всичко и оправдава брака, тя посочва, че е любимата й от този албум.
И да допълня: харесва ми, че напоследък прави песни с други артисти и разнообразява - Hymn for the weekend и Runnin' са различни и успешни, също.

Последна редакция: чт, 02 юни 2016, 14:07 от Vikute

# 241
Vikute, не си и помисляй, че Бионсе си излива душата в песните. И двамата с Джей Зи са преди всичко "бизнесмени". Тя самата казва в един филм колко му била благодарна задето я направил строга и изискваща към тима си.  Peace
Сия разказва в едно интервю, че те двамата организирали т.нар. кампове за песни. Поканват 10 от най-котираните текстописци и композитори, задават им няколко теми и поставят срокове за изпълнение. Някои от песните, създадени на тези кемпове дори не виждат бял свят, правата се изкупуват от Джей Зи и компания, само те с Бионсе решават кога да ги пуснат и на кой изпълнител да дадат шанс.  Peace
Не мисля, че Би има каквато и да е лична препратка в албумите си, твърде студена и в същото време прагматична.

Последна редакция: чт, 02 юни 2016, 14:53 от Dress like Princess

# 242
Роналдо си е чист, тотален, перфектен гей. Не знам как въобще някой се съмнява в това.  Rolling Eyes

При условие, че в момента е футболист номер 1, няма как да излезе и да каже "харесвам момчета".
Това ще е край за кариерата му. Колко мъже футболни запалянковци харесват гейовете?  Rolling Eyes
След някоя друга годинка, като приключи кариерата си, ще си заживее емоционално свободен.  Laughing

Абсолютно чист гей.

# 243
Някой ще каже ли на Найлона?  Joy

# 244
Е, хайде сега - тя е толкова неустоима, че и кривнал "у лево" може да върне в правия път  Mr. Green

# 245
  • София
Vikute, не си и помисляй, че Бионсе си излива душата в песните. И двамата с Джей Зи са преди всичко "бизнесмени". Тя самата казва в един филм колко му била благодарна задето я направил строга и изискваща към тима си.  Peace
Сия разказва в едно интервю, че те двамата организирали т.нар. кампове за песни. Поканват 10 от най-котираните текстописци и композитори, задават им няколко теми и поставят срокове за изпълнение. Някои от песните, създадени на тези кемпове дори не виждат бял свят, правата се изкупуват от Джей Зи и компания, само те с Бионсе решават кога да ги пуснат и на кой изпълнител да дадат шанс.  Peace
Не мисля, че Би има каквато и да е лична препратка в албумите си, твърде студена и в същото време прагматична.
Дори да не са лични, това не ги прави неискрени и лоши. В крайна сметка важно е въздействието, нито се чувствам излъгана, нито ще спра да харесвам това, което прави. Музиката й има послание, смисъл, внушение, носи удоволствие - не е ли това, което изкуството трябва да прави.
Супер добър бизнес прави, спор няма. Намира тема и я развива и е актуална.
Не, като, например, Мадона, която продължава да ни занимава със сексуалността си и еротиката. Според мен спря да се развива като творец и се върна назад. А има гениални неща и беше символ на успех в шоу-бизнеса.

# 246
Страхотен е Роналдо, жалко, че има толкова заблудени, които го мислят за гей, само защото е сниман някъде в мъжка компания. Все едно вас да ви мислят за обратни, защото излизате с приятелки на кафе. После ходи обяснявай, че нямаш сестра.
Моля не ми отговаряйте, защото нямате доказателства какъв е, а темата ще се превърне в спам.

# 247
Роналдо ми е противен и ми изглежда тъп.

# 248
Блажени са вярващите...
И без това едва ли друга българка ще я огрее, освен Найлонката  Laughing
И на мен ми е мазен и противен, а по принцип харесвам мургави мъже.

# 249
Кристиано е гениален футболист и човек - той заделя най много средства за благотворителност .
Всеки месец дарява кръв ...съдбата му е изключителна . От живеещ в барака с ламаринен покрив е
стигнал до това което е днес благодарение и на трудолюбието си и дисциплината си .
Нормално е да дразни много хора , да не го понасят и да хвърлят недоказани клюки ...

# 250
Всеки месец дарява кръв ...
hahaha Я, стига!

# 251
  • София
Мен не ме дразнят гейовете.  Peace

# 252
Глупости! Не може всеки месец да се дарява кръв. Кръводарител съм и знам какво говоря  Peace

# 253
Е, може да не е всеки месец Mr. Green но за това няма татуировки , за да може да дарява кръв (така съм чела)

# 254
  • София
Кристиано е гениален футболист и човек - той заделя най много средства за благотворителност .
Всеки месец дарява кръв ...съдбата му е изключителна . От живеещ в барака с ламаринен покрив е
стигнал до това което е днес благодарение и на трудолюбието си и дисциплината си .
Нормално е да дразни много хора , да не го понасят и да хвърлят недоказани клюки ...
и защо е нормално?

Общи условия

Активация на акаунт