Звездни компромати - 287 част

• 150 735
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
Хванах началото на предаването. Еми .... излага си се Ивчето, но и тя знае че лоша реклама няма.
Изпуснала съм изказването на половинката на половинката на Иван и Андрей за децата, но се надявам до края на седмицата да ни го повтори още няколко пъти.
Манчев, въпреки че иронизираше Ива ни припомни за менюто й от миналото предаване, а тя ни припомни и ракийката.  Е, как аджеба тази е вървежен ПР? Мазна, лигава ....... . Защо не направи нещо различно, ново?
Но си мисля че захапването с Иринчето е точно за да си ги измерят на кой му е по- голям, че нали и тя е ПР.

Последна редакция: пн, 06 юни 2016, 23:34 от mariat

# 556
Като стана дума за прилики, асоциирах този модел с Кара, макар да е бразилка и да бива наричана "новата Адриана Лима". Извинявам се за дългия линк, затова в скрит текст В момента върви популярен музикален клип с нейно участие по телевизите, много магнетични очи има.

# 557
Това мацката от "Feel" ли е? Харесва ми, но ми се видя с неепилирана горна устна в клипа...  Mr. Green Отдавна не е ставало дума за нечии кОсми.  Peace

# 558
Същата, аз от там я фиксирах и запомних. Не виждам косми аз newsm78 По-скоро има нещо като белег от едната страна, който на снимки явно ретушират. Видео с нея:
https://www.youtube.com/watch?v=JKhL5d3aBq4

# 559
Гледах видеото, гледах и клипа пак - ми има си лек мустак според мен, или пък да е от това, че горната устна е "вирната"  Rolling Eyes Все едно, тя и Лима има.  Laughing
Даниел ми се стори и с лек силикон, но много премерен.
Днес съм голяма клюкарка  Sunglasses

# 560
Знам ли, аз се скъсах очи да гледам, много харесвам ''котешки'' поглед, а тя си го има по рождение.

# 561
Ъ. Даниела Фрейтас е на 37 години, как може да е новата Лима? Иначе е красавица, не виждам никакви мустаци, само впечатляващи очи.

# 562
1988 година е родена.

# 563
Някъде четох, че е 79' набор, моя грешка.
Е, в такъв случай да кажа, че я намирам за по-красива от Лима Laughing

# 564
  • Пловдив
В клипа мен повече ме впечатлява партньорът на мацката Sunglasses

Последна редакция: вт, 07 юни 2016, 10:03 от Лятна буря

# 565
Кристина Агилера с червена коса:
Скрит текст:

# 566
  • Пловдив
В клипа мен повече ме впечатлява партньорът на мацката Sunglasses
Снимка, снимка, снимка! Laughing

# 567
Кристина Агилера с червена коса:
Скрит текст:
Уау! Много й отива!

# 568
  • Бургас
Гледах видеото, гледах и клипа пак - ми има си лек мустак според мен, или пък да е от това, че горната устна е "вирната"  Rolling Eyes Все едно, тя и Лима има.  Laughing
Даниел ми се стори и с лек силикон, но много премерен.
Днес съм голяма клюкарка  Sunglasses
Определено има силикон.
На мен не ми харесва - има много остри черти и един студен поглед. Малко ми напомня за Теодора Духовникова - и тя има същото студено излъчване.

Кристина Агилера ми харесва с този цвят.

# 569
Изпуснала съм изказването на половинката на половинката на Иван и Андрей за децата, но се надявам до края на седмицата да ни го повтори още няколко пъти.
Ще, ще. Натяква едно и също при всяка медийна изява. Най-най-най-добрата майка, домакиня, готвачка, съпруга, любовница (последното само предполагам, че го мисли, не се е рекламирала  Laughing). Ако можеше да се види отстрани колко е захлупена и ограничена. Няма да стане де, докато се изживява като ходещо съвършенство. Много, много грозно се държа този път Иринчето, като че ли се изпусна. Отиде й ролята пред обществото   Crazy.
Левият крак на Биляна Йотовска е много грозен, точно над коляното. Така ли изглеждат мускулите на силно тренирана жена? Или е от позата?

Бразилката не ми харесва, Лима е по-хубава.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт