"София - Ден и Нощ" - 11

• 80 632
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
  • Sofia
   lozanovaa, странни са ми тези твои разсъждения, предвид ника и аватара ти. Laughing (Не го казвам злонамерено, останала съм с добри впечатления от теб от други теми, в които съм те засичала. Hug)

# 496
Имам предложение за сценарий - Рая си ляга с .... чужденеца и той доволен и приписва вече законно апартамента на нея  Laughing. Така като се замисля, Рая най- си опича работите като си легне с някого - управител в Денс студио стана, Бранко ѝ подари фирмата срещу скромната сума от 1 лв.  Laughing

# 497
  • Пловдив
Имам предложение за сценарий - Рая си ляга с .... чужденеца и той доволен и приписва вече законно апартамента на нея  Laughing. Така като се замисля, Рая най- си опича работите като си легне с някого - управител в Денс студио стана, Бранко ѝ подари фирмата срещу скромната сума от 1 лв.  Laughing

ха, ха - напълно възможно Wink

# 498
 Joy Joy Joy

Няма да се учудя Райчето ако без да иска си легне и с него.

# 499
Дамм, скоро не си е лягала с някой 😃

# 500
  • София
  lozanovaa, странни са ми тези твои разсъждения, предвид ника и аватара ти. Laughing (Не го казвам злонамерено, останала съм с добри впечатления от теб от други теми, в които съм те засичала. Hug)
Ника и аватара по никакъв начин не могат да покажат какъв човек съм (нямам вина,че фамилята ми съвпада с жена,която е известна с богатите си мъже Grinning ).Няма от какво да се обидя никога не съм си лягала с някой за пари имам си мъж,който не е милионер,имам собствен апартамент в София,който е от родителите ми(да не съм го купила сама),но не е от някой богат любовник. bouquet

# 501
  • Sofia
   Е, за фамилията – ясно, щом си е твоята, но комбинацията от фамилията + аватара вече не оставят никакви съмнения, че явно, все пак, таиш симпатии към въпросната, а всички знаем с какво е известна тя – това исках да кажа с миналия си пост. Simple Smile

Спирам да спамя. Peace

# 502
smile3501 smile3501 smile3501 newsm62 newsm62 newsm62

# 503
Цитат
В реалния живот една жена, която живее сама и има претенции да се справя сама със зъби и нокти би се борила за жилището, недвижимото имущество дава сигурност.
Жена,която има претенции да се справя сама си работи и си изкарва парите с честен труд - тогава може да се каже,че се справя сама.Това да спиш с някой за апартамент,пари или каквото и да е е всичко друго,но не и да си ги изкарал с труд и да се справяш сам.
По-полека с тези дръзновени лозунги за честния труд. Честен труд е всеки положен труд, който не ощетява обществото. А теб ощетяват ли те тези, които работят с вагината си? Някои с вагина, други с мозък, трети с мозък и вагина. Всеки да живее както намери за добре, стига да не ме притеснява лично.

# 504
Срамна работа няма.  Mr. Green
В промото дават  Рая да говори за огледи.Явно най-накрая ще се изнесе. Вече е очевадна тяхната непоносимост с Галя. Пък Данчо предлага да го наемат заедно.  Laughing Тоест той да й е гостенин до като Галя ходи да заработва апартамента.  Joy
Симона нещо се разсъблича и кой знае какво пак ще си навлече на главата.  ooooh!

# 505
Явно по различен начин ги разбираме нещата. Каквато и да е връзката на Галя и Дани имат такава, тя не знае че той има нещо с Рая.
Съжалявам не мога да приема да си легнеш с някой за нещо материално. Явно съм консерва.

# 506
Довечера ще гледаме Галя в Съдби на кръстопът.  Laughing http://prikachi.com/images.php?images/781/8809781F.png Това пак е от това предаване ,Симонка е много хубава с дълга коса.  Peace

# 507
Съжалявам не мога да приема да си легнеш с някой за нещо материално. Явно съм консерва.
Peace
И сама да е, пак не го разбирам. Да получиш нещо с/у секс си е проституция.

# 508
По-полека с тези дръзновени лозунги за честния труд. Честен труд е всеки положен труд, който не ощетява обществото. А теб ощетяват ли те тези, които работят с вагината си? Някои с вагина, други с мозък, трети с мозък и вагина. Всеки да живее както намери за добре, стига да не ме притеснява лично.
Щом не плаща данъци значи ощетява държавата, а от там и мен. Не одобрявам подобни "честни пари", било то изкарани с вагина или продажби в нета, които не се декларират Peace Та, въпрос на гледна точка.

Симончето с брата на Явор беше като се съблече, нали?  Thinking Пак ще се прави на интересна нещо ...
Дани, Рая и Галя вече дори не ги гледам ... Най-вече първите двама са ми толкова противни, дразнещи и безинтересни, че само дет' не съм почнала да сменям канала докато ги дават ooooh!
Интересно ми е как ще се развият нещата около Боби и тайно се надявам, че най-после ще разкара ЛилитУ и ще се хване с тая от фитнеса Whistling

# 509
  • I Love You 3000
За Симончето---- На мен ли така ми се стори или това , което правеха (каквото и да е то) беше в бара на баща й? Еееее отървия няма! Опасна е!

Общи условия

Активация на акаунт