"София - Ден и Нощ" - 11

• 80 632
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
  • somewhere near the sea
Точно така. Сети се, че Галя няма да се е прибрала и Дани ще се разстрои още. Може да тръгне да я търси и да сътвори допълнително глупости.

Вкарването на "братчеда" стана много гротескно. Не разбрах защо в крайна сметка го оставиха в "хана". Каква беше причината Митко и "мишито" да гласуват ЗА и какво обясни Боби на Софи...(на него не му разбирам артикулацията)

# 481
Боби каза на Софи, че е по-добре да оставят братовчеда в квартирата, за да го наблюдават отблизо какви действия ще предприема относно студиото.  Peace

# 482
  • София
Пуснаха кратко промо,нещо с Бранко и Марио.Серия ще има чак в четвъртък. #Crazy

# 483
С тези разпокъсвания между епизодите, направо забравям за какво се разправяше сериала Tired

# 484
И сега Галя ако се качи н хотелската стая и там Бранко и вече ще падна Joy

# 485
  • I Love You 3000
И сега Галя ако се качи н хотелската стая и там Бранко и вече ще падна Joy

Ихааа , ама и ти вкара сценарии Joy Joy Joy

Аз ви казвам ние да вземем да го пишем по -интересен ще го направим Simple Smile

# 486
Галя се качва със сигурност в хотелската стая или поне аз това видях в промото...

# 487
Галя се качва със сигурност в хотелската стая или поне аз това видях в промото...

Moже да се откаже или да отиде за а му каже, че се отказва от апартамента. Искрено се надявам всъщност да е така и да запази достойнството си.

# 488
  • Sofia
   За нещо подобно, малко хора биха "запазили достойнството си". На думи е лесно. Wink

# 489
   За нещо подобно, малко хора биха "запазили достойнството си". На думи е лесно. Wink

За нещо какво? За апартамент? Виж страха според мен е водещото, иначе апартаменти бол, но не съм сигурна, че този тип приема "не" за отговор.

# 490
  • Sofia
   За всяко по-значимо нещо, независимо дали от материален или емоционален характер. Но няма смисъл да разсъждаваме върху фигуративни ситуации – нито на теб, нито на мен някой ще ни предложи 200 000 лв. накуп срещу една любовна нощ, за да знаем дали бихме се изкушили от подобно предложение. Затова казах, че на думи е лесно – можем да сме сигурни, че бихме отказали, само ако вече са ни предлагали подобно нещо – инак, всичко е в сферата на догадките и спекулациите. Laughing

# 491
Много зависи и от ситуацията. Галя преди е била с този, значи все пак й допада до някаква степен, има връзка, но несериозна, тъй като Дани се задява с Рая, не живеят заедно вече и т.н.
За Галя ще е по - добре да си запази апартамента.

# 492
  • Sofia
За Галя ще е по - добре да си запази апартамента.

Именно, в случая и аз не виждам особена драма. Това, разбира се, при положение че онзи удържи на дадената дума, което малко ме съмнява. Според мен, ще продължи да я шантажира и притиска с този коз.

# 493

За нещо какво? За апартамент? Виж страха според мен е водещото, иначе апартаменти бол,
А къде ги раздават тези апартаменти бол без пари, че и аз да се наредя? Wink
В действителния живот човек трудно би се отказал от нещо, което смята, че му се полага. А очевидно Галя по един или по друг начин го е заслужила този грозно декориран апартамент. Няма нищо драматично в това, тя да се качи в хотелската стая, в крайна сметка апартамент е заложен на карта. Но очевидно бившият й не е мъжкар и не държи на думата си и едва ли тя ще получи някаква сигурност, ако ще и на ден по 10 пъти да го посещава в хотелската му стая. Ако човек разсъждава цинично и прагматично, то не е ли по-добре Галя да разкара двамата навлеци, така или иначе зализаният Йордан никаква работа не върши, а само пречи. Ако освободи повече време и енергия, то тя може да измисли някакъв начин, как кротко и с финес да прехвърли апартамента на свое име. С изречения като: ама аз имам приятел, с който ми е хубаво и приключих с теб... едва ли ще успее да постигне нещо.
Не, ще постигне-два шамара ще постигне и изхвърлен багаж. В реалния живот една жена, която живее сама и има претенции да се справя сама със зъби и нокти би се борила за жилището, недвижимото имущество дава сигурност.

# 494
  • София
Цитат
В реалния живот една жена, която живее сама и има претенции да се справя сама със зъби и нокти би се борила за жилището, недвижимото имущество дава сигурност.
Жена,която има претенции да се справя сама си работи и си изкарва парите с честен труд - тогава може да се каже,че се справя сама.Това да спиш с някой за апартамент,пари или каквото и да е е всичко друго,но не и да си ги изкарал с труд и да се справяш сам.

Общи условия

Активация на акаунт