"София - Ден и Нощ" - 11

• 80 632
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
  • Бургас
Няма ли кой да бутне Коко под някой трамвай?
И тая кривогледа трътла Мими от къде я изкопаха

Последна редакция: пт, 17 юни 2016, 23:13 от miss july

# 466
Няма ли кой да бутне Коко под някой трамвай?
Joy
Коко как изяде татуираната сланина, не е истина просто  Joy

# 467
Боби го изкараха Ален Делон  Mr. Green даже и приятелки ще се бият за него  Mr. Green

# 468
  • Sofia
   Пияндурник като Боби не бих го и погледнала в реалния живот. Naughty (Не са го давали да прекалява с алкохола, ама като излъчване ми е точно като кварталните пияници на пейката пред блока. Не знам защо. Thinking)

# 469
  • varna
Малко наместено стана, в реалния живот кога ли ще се случи задявката на някого да е приятелка баш на гаджето му.
Дани да вземе да се поподстриже, че е ужасен с толкоз коса на главата Joy
Коко не мога да го трая от доста време вече, а сега и втори като него довлякоха - ужас.

# 470
Мен Коки не ме дразни, но този новия многоо ми е неприятен.

# 471
В следващия епизод май Рая нааааййййй после ще си търси нова квартира!!! Доживяхме!

# 472
 Joy Снощи в "Съдби на кръстопът" двете кокони гледаха по ТВ "София ден и нощ". Точно Сабина се беше разляла на екрана и се зъбеше.....

# 473
В следващия епизод май Рая нааааййййй после ще си търси нова квартира!!! Доживяхме!

И Дани й вика, че можело двамата да си я поделят.. #Crazy

# 474

Дани откъде ще има пари за квартира като е трайно безработен newsm78...от Галя ще се прехвърли на Рая да паразитира ooooh!

# 475
  • I Love You 3000
Скрит текст:

Дани откъде ще има пари за квартира като е трайно безработен newsm78...от Галя ще се прехвърли на Рая да паразитира ooooh!

Тя пък Рая 'щото много има Laughing

Чухте ли го обаче кютука : Аз исках да ида с нея да се видя с тази фотографка, ей така да уредим нещо. Връзки да завържа.Тя нали Галя винаги ми е помагала, пък сега скочи като ужилена. ooooh!
 И това ако не е висша форма на паразитизъм , здраве му кажи!

# 476
Да, той не се ядоса толкова на това, че Галя може да крие нещо от него, колкото от това, че един вид изпусна бизнес възможност.

И какви командировки ходи Дани, като нищо не работи. hahaha

# 477
Командирова се от едната квартира в другата Joy

# 478
Ми Рая беше схваната, той започна да я размачква...намачкаха чаршафите и Галя се обади, че си е забравила ключа да ѝ отворят.

Не, тогава не си спомням кой от двамата, Рая или Дани, беше казал нещо от сорта: "Добре, че Галя звънна ненадейно, че иначе, не знам какво щеше да се случи." или нещо подобно.

Веднъж, Галя я нямаше и те се гушнаха в леглото в спалнята и сабалем Галя ги завари, и пак всичко прости...Бе аз предлагам да ги вкарат в една тройка, и тогаз ще може Дани да си избере една и да си живеят в мир и сговор.Със Софито се видя ,коя е по добрата...нали подари тройка на гаджето си, тя и една друга, и после оня ходи се наеба с другата, Софка разбра и го разкара.

# 479
  • София
Аз не разбрах защо Рая заведе Дани в квартирата, а не се прибраха заедно да чакат Галя в апартамента... Нали сутринта Дани и Галя се събудиха заедно в леглото, останах с впечатлението, че се е върнал....

А Лилето добре се избръсна със затворена самобръсначка Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт