"София - Ден и Нощ" - 11

• 80 663
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
  • Sofia
Къде изчезна новата съквартирантка, която дойде на мястото на Стела?

Тя беше дошла само на оглед. Явно се е отказала.

# 451
  • Sofia
Рая колко е нагла...Галя лъжела Дани, а тя като спа с него...не се брои, че лъжат Галя.

Кога Рая и Дани са спали заедно, откакто Дани е във връзка с Галя? newsm78 Явно не съм догледала, макар че не съм изпускала епизод.

# 452
Рая и Галя определено не могат да се понасят...защо наистина Рая продължава да живее там ?  Rolling Eyes

# 453
  • Варна
Ох тоя коко с другия глупак не мога да ги гледам вече е простотийте на коко бяха смешни но до едно време вече не са смешни а дразнещи  #2gunfire
Коко едва го трая, толкова ми е противен, че съм склонна да сменям канала или поне да намаля до минимум звука на телевизора. То бива бива глупост, ама чак толкова..  newsm78

# 454
  • София
Страшно нагла е Рая, не искала да чува еди-кво си. Ми да се изнася!

# 455
  • Sofia
Рая и Галя определено не могат да се понасят...защо наистина Рая продължава да живее там ?  Rolling Eyes

Според мен, за да държи под око Дани и Галя.

# 456
Ми Рая беше схваната, той започна да я размачква...намачкаха чаршафите и Галя се обади, че си е забравила ключа да ѝ отворят.

# 457
Според мен, за да държи под око Дани и Галя.
Ясно, че е за това, но колко трябва да надскочиш себе си и себеуважението си, за да продължаваш да живееш там с тези хора ?
Аз съм от харесващите Рая по принцип, но това наистина не го разбирам  Confused На моменти ме подразва сериозно  Mr. Green

Ми Рая беше схваната, той започна да я размачква...намачкаха чаршафите и Галя се обади, че си е забравила ключа да ѝ отворят.

Не правиха секс тогава, само се целуваха  Peace

# 458
  • Sofia

Не, тогава не си спомням кой от двамата, Рая или Дани, беше казал нещо от сорта: "Добре, че Галя звънна ненадейно, че иначе, не знам какво щеше да се случи." или нещо подобно.

# 459
  • София
Себеуважението на Рая не го коментирам,откакто след както  я изгониха от квартирата, отиде да живее при Марио, с когото преди това преспа пак без да иска . Страшен кърлеж е.

# 460
Възможно е...аз останах с впечатление, че са правили секс, но може пък и да не са.
Ха каква стана...Лили дойде...пък естествено Мими и е приятелка... ето го любовния триъгълник  Joy

# 461
Честито на Боби  Joy

# 462
  • I Love You 3000

Не, тогава не си спомням кой от двамата, Рая или Дани, беше казал нещо от сорта: "Добре, че Галя звънна ненадейно, че иначе, не знам какво щеше да се случи." или нещо подобно.

Не са правили секс бе хора. Само няколко пъти се нагънаха да се целуват полуголи Mr. Green Рая като беше болна в банята , после и на масажа и после майката като беше там. Ама мен ми е смешно, как Галя НЕ беше хванала Бранко и Рая да се мляскат и си стоеше вкъщи да ги дебне. А тези тука щяха да се изядат, тя ги видя и после по цели дни и нощи я няма. Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ама филм да става. Laughing Laughing Laughing

Какво става сега , че гледам Еврото и не мога да сменя?

# 463
.

Последна редакция: сб, 18 юни 2016, 10:54 от ст@си

# 464
Ако се видя със стара приятелка и се разберем да пием по нещо по - късно...определено няма да взема гаджето си, при положение, че не се познават (уж) и аз не съм се виждала с нея доста време, та имаме какво да си кажем.
Ама нали трябва да поставят Боби в неудобна ситуация...иначе беше смешно, той се чуди къде да се скрие...Лили обяснява, как иска да се оженят...той не спира да кашля да смени темата...ама според Лили са много щастливи...
Сега пък Лили предлага да запознаели Мимето с Васко...
Тука ме разсмяха много с тази ситуация  Joy

Общи условия

Активация на акаунт