"София - Ден и Нощ" - 11

• 80 665
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
  • ГО
Галя пък колко да е зле, имала апартамент милата, ама нотариален акт няма..
 hahaha
И наем събира от чуждия апартамент  Whistling

# 436
Е, апартамента й е бил подарък от гаджето, вече бившо гадже Simple Smile От де да знае милата, че тоя баш подарък ще трябва да го връща Grinning

# 437
То пък какъв подарък без документ затова.  Joy
И тя винаги с гордост е казвала МОЯ апартамент.

# 438
  • Дубай
Бе той и ММ отначало ми се присмиваше ама и той дойде на мойта,запали се яко.Фен е на Коки и Митаче какви глупости правят заедно
Галя ми се струва,че ще се дърпа ама накрая пак ще даде на онзи ,убавец,
Рая и Дани отначало им симпатизирах само че ми станаха скучни с тяхната история едно и също.
Боби не е лош просто е от типа мъже които явно изпитват страх нещата като вземат да стават по сериозни във връзките.

# 439
Той талибанина, няма само веднъж да си получи заплащането в натура,щот на срещата  в "тяхното любимо" място и каза,че иска да се срещат от време на време.Явно мерака му се е върнал пак спрямо Галя, а мож да мисли да я вкара пак в бизнеса.Защото по всичко личи, че май е била елитна компаньонка,и докато е работила за него му е изплащала и апартамента,макар че и е казал,че нищо в замяна не иска.Тя си го е изплатила,А може оня да я смятал вече за амортизирана и затова да я оставил на мира и с апартаментче

# 440
  • I Love You 3000
Аз искам Рая и Дани да си се съберат и да свършат мъките на всички  Mr. Green

Ааами има да си чакаме. Брук и Рич кога и колко пъти ги събираха. И накрая от много събиране май Рич умрял. (така ми каза баба ми  Laughing) Та и тука така. Те са баш главните герои , плюс Бобито, Никола и кака Софче. Ако съберат "Брук" и "Рич" сега , какво ще гледаме още 3000 епизода Simple Smile Най- много Брук - Рая да народи по едно чаве от Бранко, Марио, 2- 3 от Рич - Дани, едно от Коко по - погрешка и , който друг се даде.  Laughing Тейлър - Галя и тя може да роди едно от талибана и да го представи за Ричово - Данчово ( то човека и без тва си има опит). И така до края на света... Simple Smile

Шегата на страна, но както някой беше казал, големи сме мазохисти, че го гледаме това нещо. А явно се и увеличаваме. Щом и вуйчо ми , който по принцип гледа само научно - популярните програми ме пита : "Гледаш ли ги тези по Нова , където са като "Спешно отделение"? Влизат, излизат от един хангар. Всяка серия - все различни" (мислех си , че ми говори за докторския сериал, но той ми каза - "Не бе ония нехранимайковци от 22, където ги дават.") Та направо бях така  rotfImbo

# 441
Галя пък колко да е зле, имала апартамент милата, ама нотариален акт няма..
 hahaha
И наем събира от чуждия апартамент  Whistling
Наем събира и данък не плаща, щом не е на нейно име...ама ей го появи се сириеца и ще развали далаверата...

# 442
  • И аз не знам къде
Рая и Дани изпитват един към друг чувство за собственост над другия - това не  е любов. Само,когато някой от двамата е обвързан с трети човек,тогава им избликва "любовта".

# 443
  • Gotham City
Рая и Дани изпитват един към друг чувство за собственост над другия - това не  е любов. Само,когато някой от двамата е обвързан с трети човек,тогава им избликва "любовта".

Най-точното определение на "голямата любов" до момента!

# 444
Последно време я гледам Галя седи пред квартирата на Боби и влиза вътре, май и тя ще заживее там Grinning

# 445
  • София
Тая Теодора като писне е по-шумна от двамата Коковци взети заедно.И как само крещят"дЕскриминация". Crazy

# 446
Къде изчезна новата съквартирантка, която дойде на мястото на Стела?

# 447
Рая колко е нагла...Галя лъжела Дани, а тя като спа с него...не се брои, че лъжат Галя.

# 448
Ох тоя коко с другия глупак не мога да ги гледам вече е простотийте на коко бяха смешни но до едно време вече не са смешни а дразнещи  #2gunfire

# 449
  • София
Рая колко е нагла...Галя лъжела Дани, а тя като спа с него...не се брои, че лъжат Галя.
И как нагло се опитва да и държи сметка.

Общи условия

Активация на акаунт