"София - Ден и Нощ" - 11

• 81 484
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
На червенокосата с къдравата коса(как й беше името?). Стела нали отиде да живее при нея.

# 91
  • Sofia
   Маргото.

# 92
  • Бургас
Изтървала съм. Не знаех, че Маргото има дете.

# 93
Божее, как може да легнат така, потресена съм. Трябваше момичетата да са едни до други... Или момчетата дори.

# 94
Божее, как може да легнат така, потресена съм. Трябваше момичетата да са едни до други... Или момчетата дори.

Абе както някой писа - мъжете можеха да са кавалери и да легнат я на земята, я на друго място.
Пък и автомобил имат, можеше някой(Йордан) да спи на топло в колата.  Laughing

# 95
  • Дубай

Абе както някой писа - мъжете можеха да са кавалери и да легнат я на земята, я на друго място.
Пък и автомобил имат, можеше някой(Йордан) да спи на топло в колата.  Laughing

Не може ми   Рая няма кой да я варди тогава Peace

# 96
На обявата за изгубеното куче на девойката пишеше датата 12.02.2016 г.
Значи сегашните серии са от средата на февруари.
Ще се излъчва ли сериала и през лятото или малко почивка ще си дадат?

# 97
Много ми се иска сценарият да е по-адекватен и достоверен.
Как е възможно Рая да е сервитьорка и собственик на фирма едновременно? Защо не наблегне на бизнеса си, още повече той е съвсем прохождащ. Щеше да е интересно да гледаме, как се издига, но най-вероятно как пропада.
Галя е модел и в началото й бяха отредили роля на доста добре справяща се и успешна, а сега незаслужено са направили образа й белезникав, простоват. Търкаля се в мизерна хижа на връх рождения си ден.
Също и този Спас-уж награди, фестивали, а и той се държи като осмокласник. За Йордан и да искам, не бих могла да измисля развитие на образа му. А, той може да е Умиращият лебед.
ПП Името Йордан мисля, че аз бях първата, която му го лепна. 

# 98
Сценарият е преведен от немското Берлин ден и нощ. Жалко е, защото в много моменти е направо комично с нашата действителност. Ако в Германия може да си сервитьор и собственик на фирма, то в България е много комично. Наистина трябва да се дооформят нещата. Да, Галя е в такъв контраст, защото преди излизаше с мъже на положение. Ето Бранко води я в Милано, а Дани къде в хижа с пробит покрив  Joy Слав и аз забелязах, че все едно е от класа на Симона.
А на Йордан си права казва се Даниел  #Crazy

# 99
Да бе точно осмокласник.ако не му пуснела още веднъж и чао  Mr. Green Пък тоя пожарникарчиту дали няа го дадът в униформата  Mr. Green

# 100
  • И аз не знам къде
От пръстите си са смукали историите. Сега Маргото дете имала  Whistling  Впрочем ми се стори ,че видях Маргото в един клип на Атанас Колев - По-добре , но не съм сигурна дали я тя .  Peace

# 101
Този пожарникар ми прилича на 18 годишен, а не на 25.
 Mr. Green

# 102
  • Щастлива мама на 3 слънца
аз познавам много пишман бизнесмени.
ем бачкат за някой ем бизнес имат....

# 103
Нали и Боби има бизнес, а е и служител в сервиза.
 hahaha

# 104
Какво му хареса Симона, не знам. Главата му е дребна, като карфица, един превъзбуден ми изглежда, изобщо не ми харесва.

Общи условия

Активация на акаунт