"София - Ден и Нощ" - 11

• 80 658
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
Софийската пожарна от тинейджъри ли е? Някъв тийн екип нещо...?  Crazy
Млад Огнеборец Simple SmileЧак и моми пожарникарки има.... Туй даже и в сериал за американски пожарникари го няма Simple Smile

# 571
  • somewhere near the sea
Много снижиха нивото на Бранко. В началото беше тежък бизнесмен с шофьор-Милано,офиси, тежки сделки с чужбина....  И в един момент-виси в барче на хижа и се обяснява с Марио, който го лъже както си иска.

Галя накрая каза, че прави жертва. Апартаментът ще бъде спасен. Може би.... Но не се видя кой й отвори. Може да чакат повече мъже-тогава става зле.

Последна редакция: пт, 24 юни 2016, 08:52 от Marsia

# 572
Апартаментът ще бъде спасен.

Не е сигурно. В промото се видя, че ливанецът нещо си прави оглушки, щом Галя му каза да подпише документите...

# 573
  • Gotham City
Нормално, така ще я ползва повече време

# 574
  • I Love You 3000
Аз пък така и не разбрах , какво точно иска от Галя този ливанец? Смисъл не беше назовано с думи. И за това ме съмнява, за какво става въпрос. Като го гледам той е и агресивен. Т.е. посяга си й. Да не са решили да вкарат нещо от рода на "50 нюанса сиво"? Laughing Защото на мен на такова почва да ми бие  Mr. Green

А Бранко, за какво го били върнали - Ми , за да е хазяин на Рая и Дани.  Mr. Green Още онзи като каза , че е брокера, на мен ми стана ясно , на кого ще се окаже помещението. Цяла София се дава под наем я от Бранко, тук - таме от Боби и по случайност от една София за разкош.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 575
Нормално, така ще я ползва повече време

Тая Галя много проста - ще му играе по свирката и ще се оплаква постоянно!

# 576
  • Варна
Аз пък така и не разбрах , какво точно иска от Галя този ливанец? Смисъл не беше назовано с думи. И за това ме съмнява, за какво става въпрос. Като го гледам той е и агресивен. Т.е. посяга си й. Да не са решили да вкарат нещо от рода на "50 нюанса сиво"? Laughing Защото на мен на такова почва да ми бие  Mr. Green

А Бранко, за какво го били върнали - Ми , за да е хазяин на Рая и Дани.  Mr. Green Още онзи като каза , че е брокера, на мен ми стана ясно , на кого ще се окаже помещението. Цяла София се дава под наем я от Бранко, тук - таме от Боби и по случайност от една София за разкош.
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Тая  София много малка hahaha . Някакси тъп ми се стори тоя епизод - Дани в началото мрънка "Галя туй, Галя онуй" и хоп - пак си налитат с Райчето. Взе да ми става много банална тази история, да вземат да ги съберат и да си ги пратят за Лом, прекалено се разводни цялата тази история.
До колкото до другия триъгълник в сериала - време му е на Асен да го ритне онова недоразумение Симона и да спре да се занимава с глупости. Това момиченце няма да си начеше крастата и да си седне на четирибуквието. 

# 577
  • I Love You 3000
sisencet0o , само гледай как ще се окаже на бате Бранко.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Пък то Симоненото си е жив петоъгълник - Явор - брат му - Симона - Асен - и онази другата на Асен.  Laughing Laughing Laughing Като свински черва се мешат тези в този сериал, ей. Да се чудиш, как още никой не е пипнал нещо венерическо. Thinking

# 578
  • somewhere near the sea
Те като роднини, бе Joy Верни са си един на друг. Joy

Продължава да е открит въпросът с финансите на голяма част от героите, да не кажа на почти всички.

Асен какво работи?

# 579
Много снижиха нивото на Бранко. В началото беше тежък бизнесмен с шофьор-Милано,офиси, тежки сделки с чужбина....  И в един момент-виси в барче на хижа и се обяснява с Марио, който го лъже както си иска.
А колко е смешна реакцията на Марио: откъде накъде само аз ще работя, Бранко нищо не прави. Човече, този човек ти е работодател и ти плаща! Имам чувството, че сценаристите са нон стоп напушени, големи абсурди!

# 580
Като се отвори вратата на хотелската стая и ми мина една идея - дали зад вратата няма да е Бранко? Да се окаже, че са си дружки с ливанеца и от дума на дума, да са разбрали, че са ползвали една жена  Laughing

# 581
  • И аз не знам къде

Скрит текст:
И аз съм против секса срещу материално. Поне мен не това може да ме направи щастлива. Не бих го направила - имам достатъчно себеуважение и достойнство,което е много по-ценно от апартаментче. Отвръщават ме подобен тип постъпки. В днешно време  жените са забравили що е то достойнство и срещу едно марково парфюмче правят какво ли не , а пък за апартамент доживот робини, после " мъжът ми май си има друга" ,"не се държи добре с мен" ,  " той не ме обича вече" - ами ти обича ли го като си легна с него срещу материалното?

А Райчето - "светата вода" - ами тя нали се кълчотеше с полуоголена слива и Галя я изгони,ама тя нагла пиявица продължава да е там. Трябвало да да прикрива лъжите на  Галя - еми защо си вреш носа ,където не ти е работа-Хорейшио - кой бил,какво са си говорили,подслушва нон стоп .   Тя изобщо не искаше Бранко,ама в крайна сметка спа с него ,срещу левче кефче  и  фирмата е нейна и повече Бранко не го и потърси  Naughty   - ама тя нейните си грешки не гледа , все другите са долни,тя нали все неразбрала. Накрая бременна ще излезе тя няма да знае как се озовало в нея   Close 

# 582
Аз не го гледам много, много, но днес русото момиче като до тръгваше от квартирата звучеше една много хубава песен, някой сеща ли се коя беше?
Evanescence- My immortal

# 583
  • Gotham City
Нося ви едно хубаво Софи
Скрит текст:

Усмивката как разкрасява човека  Blush Heart Eyes

# 584
Нося ви едно хубаво Софи
Скрит текст:

Усмивката как разкрасява човека  Blush Heart Eyes
фотошопа, още повече Wink

Общи условия