Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са най-добрите плажни хотели в Кавала и Ираклица?
Какви са възможностите за обиколка на плажовете в Ханиоти и Фенар?
Кой е най-добрият маршрут за достигане до Пефкохори и какви са пътищата в района?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са най-добрите плажни хотели в Кавала и Ираклица?
-
Какви са възможностите за обиколка на плажовете в Ханиоти и Фенар?
Плажът в Ханиот е дълъг и каменист, с повече камъни на някои места и по-малко на други. От Неа Муданя до Ханиот са приблизително 40-50 км. За допълнителна информация относно градчето и плажовете можете да се обърнете към предишната тема или да потърсите в други източници. За информация относно възможностите за обиколка на плажовете във Фенар, консултирайте се с местните туристически информационни центрове или форуми за пътуване. Те могат да предоставят съвети за свободно плажуване, подходящи места за посетенiе и други полезни съвети за начинаещи посетители.
-
Кой е най-добрият маршрут за достигане до Пефкохори и какви са пътищата в района?
Препоръчително е да се пътува през Афитос и Калитея, тъй като пътят е идеален, въпреки че може да има малко по-натоварен трафик. Освен това пътят през Касандра също е добър вариант. За подробна информация относно пътищата и плажовете в района можете да се консултирате с други източници или туристически форуми.
-
Какви са впечатленията от хотел Aristotelis Holidays на Атон в стандартна стая и хотел Aristotelis на Атон?
-
Какви са възможностите за обиколка на плажовете в Литохоро?
мерси отново

Ние заминаваме в четвъртък. Доста багаж трябва да събирам, че ще сме 2 седмици там, а аз обичам да ми е удобно. В Гърция взимам винаги кафе машина Делче Густо и кафе на капсули (там също има по магазините и мога да си купувам) Рядко има хубаво еспресо, а и ние с мъжа ми обичаме като се събудим да си направим още сънени и по пижами кафе и да го изпием на терасата мързеливо.
Предполагам, че и с моето все още няколко седмично момиченце след време ще ходим така, само че аз без кола не си се представям.
Прекалено много багаж ще трябва да нося
Таткото ще идва по някое време при нас, а ние ще си ходим по цяло лято на море
Ех, мечти
.