На море в Гърция 2016 - III

• 132 261
  • 777
  •   1
Отговори
# 30
Влизам в темата за един съвет. Заминаваме утре за Катерини, Паралия и ще празнуваме там рождения ден на малката. Ще ми трябва торта за празника, каквато и да е, освен сладоледена. Мислех да взема от тамошния Лидл, но като гледам в нашенския, нямат никакви торти. Ходили сме в Катерини, но нямам никакъв спомен за  сладкарница, само сладоледаджийници имаше. Някой дали може да помогне с инфо?

# 31
Цоп в новата тема и аз!

Обратното броене започна! Остават ми 6 дни!  newsm18

# 32
  • София (Възраждане)
Влизам в темата за един съвет. Заминаваме утре за Катерини, Паралия и ще празнуваме там рождения ден на малката. Ще ми трябва торта за празника, каквато и да е, освен сладоледена. Мислех да взема от тамошния Лидл, но като гледам в нашенския, нямат никакви торти. Ходили сме в Катерини, но нямам никакъв спомен за  сладкарница, само сладоледаджийници имаше. Някой дали може да помогне с инфо?

Паралия Катерини е такъв жужалник, няма начин да не намериш торта там. Ако не се получи с местна сладкарница, винаги можеш да отскочиш до град Катерини или пък да провериш в Мацутис, който поддържа много по-широк асортимент от Лидл. Хубав празник!

# 33
  • София
Записвам се в новата тема от южен Крит Simple Smile

Параход  Hug

# 34
  • Пловдив
 И на мен вече ми е морско и дойде време да се запиша в темата!  grinning039

# 35
Момичета, нека запазим добрия тон на форума и се придържаме към темата, а не към лични нападки от една или друга. Все пак плажовете ни очакват... Wink

# 36
  • София
Аз се чудя що някои потребители не си задават тъпите въпроси на лични,така,като твърдят,че си комуникират там по-темата Гърция newsm78

# 37
Ще съм благодарна, ако някои има отзиви за тук http://www.booking.com/hotel/gr/elanios-zeus.bg.html?aid=376395; … total;ucfs=1&

# 38
  • София
Аз се чудя що някои потребители не си задават тъпите въпроси на лични,така,като твърдят,че си комуникират там по-темата Гърция newsm78

Shocked
Грозно...

# 39
  • София

Shocked
Грозно...
кое точно?

# 40
И аз да се запиша в новата тема докато е време, че току виж свършила след някой ден Simple Smile . Параход   bouquet

# 41

По алеята със заведения на плажа Олимпия имам спомен за сладкарница. Също в центъра на града, на търговската алея, съм виждала няколко сладкарници.   

# 42
Записвам се и аз. В чуденка съм къде да направим 1 септемврийско море с 6-месечно бебе и кака на 6г. Досега сме били все на Халкидики и в района на Аспровалта, Ставрос, Неа Врасна и Олимпиада. Иска ми се този път нещо по-различно. Дали да не мръднем към Йонийско море - Сивота или Парга. Мечтая за красиви заливчета с 50 нюанса йонийско синьо с или без бийч барове...  Или пък да тестваме района на Керамоти тази година, че е по-наблизо, но пък там не е кой знае колко красиво Thinking

# 43
Записвам се и аз. В чуденка съм къде да направим 1 септемврийско море с 6-месечно бебе и кака на 6г. Досега сме били все на Халкидики и в района на Аспровалта, Ставрос, Неа Врасна и Олимпиада. Иска ми се този път нещо по-различно. Дали да не мръднем към Йонийско море - Сивота или Парга. Мечтая за красиви заливчета с 50 нюанса йонийско синьо с или без бийч барове...  Или пък да тестваме района на Керамоти тази година, че е по-наблизо, но пък там не е кой знае колко красиво Thinking

Тасос - сравнително близо е. Ние също предпочитаме йонийска част, но с 6 месечно бебе, незнам дали е добра идея подобно пътуване?

# 44
Бебето е много добричко /поне засега/, тъкмо се върнахме от море в Анталия с кола, така че пътуването не е проблем. А Тасос септември не е ли по-хладно и ветровито?

Общи условия

Активация на акаунт