На море в Гърция 2016 - III

• 132 256
  • 777
  •   1
Отговори
# 15
  • на земята
Намерих хотел в Ханиоти,може ли да споделите мнение.Как са хотелите там,плажа хубав ли е?
Биле сме на Нея Муданя,някъде надоло ли е още ,горе доло?
Благодаря

# 16
  • София
Намерих хотел в Ханиоти,може ли да споделите мнение.Как са хотелите там,плажа хубав ли е?
Благодаря
Плажът е дълъг и с камъни, на някои места с повече, на други с по-малко. От Неа Муданя до Ханиоти са около 40-50 км. Има писано доста за градчето, и в миналата тема, и в други  Peace

# 17
Чудна тема, Параход! Благодаря  bouquet

И аз броя дните с нетърпение! Мечтая за гръцка таверна на плажа. 

# 18
  • на земята
Благодаря
Плажът е дълъг и с камъни, на някои места с повече, на други с по-малко. От Неа Муданя до Ханиоти са около 40-50 км. Има писано доста за градчето, и в миналата тема, и в други  Peace
Благодаря много  bouquet

# 19
  • В полите на Пирин планина
Благодаря за новата тема.  bouquet

Още малко и идва времето за нашата почивка...  Hug

# 20
  • София
Благодаря за прекрасната тема  bouquet Чудесно оформление- отново.Аз съм на обратно броене- остават два дни PartyИмам питане- нашата почивка ще е в Пефкохори, но планираме обиколки по ръкава със смяна на плажовете.Не знам как са пътищата там и бих искала да ми дадете съвет по темата. Първо- по кой път съветвате да стигнем до градчето след като влезем в ръкава- през Афитос и Калитея ли? А как е пътят през КАсандрея? Искам да отидем и до западния бряг някой ден.Приемем препоръки

# 21
  • София
През Афитос и Калитея пътят е идеален. Може и да е малко по-натоварен трафикът, но пътят като път си е съвсем добър. През Касандрия - също.
Ние бяхме отседнали в Скала Фурка и пътувахме по ръкава почти всеки ден. Пътищата са добри, като цяло. Само с ходенето до Касандрино се видяхме в приключение, но май не успяхме да налучкаме верния път и се друсахме по някакви черни пътища.

# 22
Ей ,докато се огледам и   ....нова тема ,много сте бързи.Имам такова питане  -някой  бил ли е в хотел Аристотелес  холидей  на Атон в стандартна стая ,явно все попадам на други ?

# 23
  • София
Благодаря за прекрасната тема  bouquet Чудесно оформление- отново.Аз съм на обратно броене- остават два дни PartyИмам питане- нашата почивка ще е в Пефкохори, но планираме обиколки по ръкава със смяна на плажовете.Не знам как са пътищата там и бих искала да ми дадете съвет по темата. Първо- по кой път съветвате да стигнем до градчето след като влезем в ръкава- през Афитос и Калитея ли? А как е пътят през КАсандрея? Искам да отидем и до западния бряг някой ден.Приемем препоръки
През Касандра / за тази цел трябва да стигнете до Калитея и да тръгнете в дясно/, ще обиколите точно западния бряг около 50км . Пефкихори е на 20 км. направо по източния бряг. Указателни табели има навсякъде, ако няма конкретно за Пефкихори, гледайте за  Ханиоти, което е непосредствено преди Пефкихори.

# 24
Параход, благодаря за новата тема!
Момичета, не помня къде съм записала, затова ще помоля да ударите по едно рамо - трябва ми читав паркинг около летището в Солун. Благодаря на отзовалите се  bouquet

# 25
 bouquet за параход
за труда
Преди десетина дни бяхме в Nea Kallikratia
много хубаво и леко диво място, с една странност, много рядко имахме обхват на телефоните  Thinking

# 26
  • София
Благодаря за новата тема!  bouquet

Нашето гръцко море ще е чак през септември, но ще ви следя, защото все мога да науча нещо полезно дотогава.

Ето и от мен няколко нюанса синьо от Миртос миналата година:

# 27
  • Варна

Полихроно , Ханиоти и Певкохори на практика са слети.Общо има над 200 хотелчета и къщи за гости , както и много ваканциони апартаменти в жилищните сгради . Имам списък с 73 адреса за отсядане само в  Певкохори .Баш в сезон , след 20ти юни е голяма гъчканица .Със сигурност общия плаж не е най - хубавия , да не говерим , че е твърде малък за голямата леглова база.Съвсем наблизо и мааааалко по разредени са плажовете на Крузо , Лутра , Неа Скиони , баш най - отпред на върха на полуострова , не му знам името , Посиди , Скала Фурка с двете много хубави таверни на самият бряг, Сана.Не пропускайте пазара в сряда в Касандрия за разни домашно приготвени вкусотийки , таверна Захос в Касандрино , синята таверна на плажа в Неа Скиони , рок дискотеката на плажа в Певкохори ...................................................

# 28
Здравейте! Някой да има впечатления относно новите цени в гърция? Много ли са поскъпнали хранителните продукти? Пише,че и таверните са с нов ценоразпис.

# 29
Здравейте! Някой да има впечатления относно новите цени в гърция? Много ли са поскъпнали хранителните продукти? Пише,че и таверните са с нов ценоразпис.

Новината е от вчера. Как се очаква днес някой да пише за това?!?!?

Общи условия

Активация на акаунт