На море в Гърция 2016 - III

• 132 460
  • 777
  •   1
Отговори
# 270
  • гр.София
Благодаря ти!
Първа страница съм я прочела. Просто ме интересуваше плажа на самото Никити как е,обстановка,цени и мнения от тази година.Мненията от предните години също съм прочела.За лекарите честно казано съм пропуснала.  Embarassed

# 271
За всеки случай да попитам - пътуването с чужд автомобил проблем ли е? Възможно е да се наложи да вземам 7-местния автомобил на свекърва ми, вместо да ходим с две коли. Как стои въпросът при това положение?  newsm78

# 272
Привет!
Ще ходим това лято в къмпинг Akti Oneirou, Ситония,Халкидики, Гърция.
Някакво отзиви за този къмпинг?!!!

P.S. Преди да попитам съм използвала търсачката!!!
Аз не съм ходила, но вече от 2 места ми го препоръчаха като много приятно, спретнато място. Приятели се върнаха от тм миналата седмица и бяха много доволни.

# 273
Привет!
Някой купувал ли е билети за ферибот Василики – Фискардо? Предварително ли се купуват или се резервират? Или на място? Искам да взема за юли, но не намирам действащо разписание. На всичко отгоре, на сайта на West Ferry дава, че до юни включително фериботът е тръгвал от Нидри, а не от Василики, което съвсем ме обърка.

Ние нямахме билети и отидохме 30 мин. по-рано. Но се събра доста голяма опашка.  Юли се развува действието. Онлайн доколкото помня нямаще възможност за закупване.

# 274
  • София
За всеки случай да попитам - пътуването с чужд автомобил проблем ли е? Възможно е да се наложи да вземам 7-местния автомобил на свекърва ми, вместо да ходим с две коли. Как стои въпросът при това положение?  newsm78
Мисля, че трябва да имате пълномощно от собственика на автомобила.

# 275
  • София
Мисля, че трябва да имате пълномощно от собственика на автомобила.
С нотариална заверка.

# 276
  • София
Привет!
Някой купувал ли е билети за ферибот Василики – Фискардо? Предварително ли се купуват или се резервират? Или на място? Искам да взема за юли, но не намирам действащо разписание. На всичко отгоре, на сайта на West Ferry дава, че до юни включително фериботът е тръгвал от Нидри, а не от Василики, което съвсем ме обърка.

За Василики-Фискардо не съм купувала, виждам че са ти и отговорили, но да споделя за обратния курс - Фискардо-Василики. Миналата година отидохме без предварително купени билети за обедното фери в неделя, мисля че беше на 30 август и бяхме 9 или 10 номер в листа на чакащите,тъй като качваха преди всичко първо тези с резервация. Накрая ни натикаха всички де, но замалко да хартисаме за този в 19 часа, което не ни устройваше особено. Вероятно сезона е от значение, но все пак да си кажа и аз Simple Smile

# 277
Много е гадно на Никити, аз го заобикалям винаги! Така и тази година.

# 278
Малее загубих се във всичките изписани теми досега назад Sad
Много ще съм благодарна, ако дадете съвет за приятни къщи или вили в област Кавала и селата наоколо
С голям батко на 8 г и с бебе сме Simple Smile
Искаме нещо с две стаи (мини апартамент), да има двор или градина и плажа да е близо...
Гледах нещо в Керамоти...Неа Ираклица...изобщо не мога да се ориентирам добре...
Имаме ходения в Гр ама все по хотели...сега с бебенцето искаме нещо пп тихо и зелено, ако може и да не е много далече от София Sad
Благодаря предварително много

# 279
http://www.feelgreece.com/bg/nautica-bay
Ей туй чудо май си харесах, ама не знам дали Керамоти не е далече от София, колко път с кола, с бебе е?
Как да използвам търсачка за ннения за този обект? Sad
Извинявам се за невежеството

# 280
  • София...........
Привет!

Сали, няма нужда от предварителна резервация. Ние миналата година пътувахме началото на юли и просто отидохме час по-рано и на място купихме билети Wink Докато пътувахме им се обадихме по телефона , за да разберем дали пътуват(ако е бурно морето ги спирали) и мъжа ми ги помоли да ни имат в предвид, защото бяхме 3 коли.

# 281
Благодаря ти!
Първа страница съм я прочела. Просто ме интересуваше плажа на самото Никити как е,обстановка,цени и мнения от тази година.Мненията от предните години също съм прочела.За лекарите честно казано съм пропуснала.  Embarassed

Плажа на Никити не е от най-добрите гръцки плажове, но става за следобен плаж, например. В края на Никити ( към къмпинга), плажа е една идея по-добър. В близост има множество красиви плажове - с кола са на 10-15 мин. В самото Никити има достатъчно места за хапване, настаняване, пазаруване и не лоша крайбрежна алея за разходки - неща които липсват по повечето места като Вурвуру, Неа Мармарас и т.н.

# 282
  • На тепето...
Момичета здравейте, поразрових се из старите теми, но така и не успях да намеря отговор на въпроса, който ме интересува.
Предстои ми море в Гърция и тъй като не съм доволна от вариантите предлагани от нашите мобилни оператори се ориентирах към гръцка карта.
Най-вече държа да имам мобилен интернет. Бихте ли казали оператор, цени, колко трафик се предлага и т.н.?
Отделно има ли някакви минути към България?

# 283
  • Младост 4
Привет!
Ние нямахме билети и отидохме 30 мин. по-рано. Но се събра доста голяма опашка.  Юли се развува действието. Онлайн доколкото помня нямаще възможност за закупване.
Bliss, благодаря, информацията е ценна!

тодоричка, мерси и на теб! Пак ще разгледам дали може да се резервира. Но дестинацията явно не е от тези, за които се купуват билети поне месец по-рано.

divna, мерси! Страхотни сте момичета!  Hug

# 284
  • Варна
Привет!

Пътувахме миналото лято , края на юни , началото на юли.Търсихме и наемахме на място всичко.Ферибот Василики – Фискардо не е добре.Ние ползвахме ферибот Василики – Сами , поне 5 пъти по - голям е , винаги има места , изобщо няма нужда да търсите предварително , може да си купите 5 минути преди тръгване.Около  Фискардо няма много известни плажове и наоколо рядко се отсяда.По популяните места за отсядане са около Сами и в южната част на острова и се избягва гадното лашкане в северната част , скъсява с малко пътя.Ферито до Сами се оперира от друга фирма и предлагат билет отиване и връщане - http://www.ionionpelagos.com/en/content/112.Спестяват се към 20 - 30 евро.

Общи условия

Активация на акаунт