На море в Гърция 2016 - III

• 132 424
  • 777
  •   1
Отговори
# 315
"Момичета,моля за отговор на един тривиален въпрос .При престоя ни в Гърция ще трябва да се обадя от моя тел./на М тел/ към гръцки мобилен номер. Той започва с    0030 . Помня,че миналата година  бях запаметила нужния ми номер пак с този код и не можах да се обадя .Как е правилно ? Praynig"
Пак да питам -с какъв код набирате ,определено не е +30 ?

Така е кода 0030, какво ти казва оператора?
Операторът каза "Избрания номер е грешен....."
Аз опитах няколко пъти с този код безуспешно. Случайно ми помогна една българка и ми каза как да набера номера ,но кой да помни от миналата година  Embarassed.Та затова питам тук ,сега.Благодаря ви ,дано сте прави  bouquet

# 316
Бъркаш някъде в другите цифри, иначе кода си е така.

# 317
Здравейте момичета, Simple Smile
 Какви са отзивите за ARISTOTELES HOLIDAY RESORT AND SPA  ? С малко дете сме!
Благодаря Ви предварително! Simple Smile

# 318
  • София
Аз пак да питам в тези апартаменти в Керамоти дали е бил някой? Търсих в теми за Керамоти, не откривам Sad
http://m.bg-mamma.com/url.php?u=aHR0cDovL3d3dy5mZWVsZ3JlZWNlLmNv … 0I21zZzMzMjg4NzI0
С батко и бебе сме Simple Smile искаме нещо с двор, близо до плажа и спокойно...
Мерси
Някой миналата година ги спомена тези апартаменти, ама какво....? На добро място са - най-много пет минути пеша до плажа и до пристанището и алеята за разходки. И същевременно спокойно-не са на главната улица.

# 319
  • София
Да ви следя! Simple Smile

# 320
Аа ок мерси..ще дам отзиви

# 321
  • Sofia
Може ли да ми кажете в коя част на Евия е по хубаво,т.е по спокойно,плаж и тишина..... и коя част е по лесно достъпна от  България -Кулата?Благодаря предварително.

# 322
  • Варна
Коя е тази кръчма с кефалонийски пай? Изпуснала съм я  Embarassed

Долу горе по средата м-у Сами и Агия Ефимиа има хубаво плажче Агия Параскеви , с градина , шезлонги и таверна с прекрасна кухня - кефалонийски пай(баница с месо) , скариди саганаки и каквото още пробвахме - всичко беше вкусно.

Последна редакция: сб, 18 юни 2016, 06:36 от peterky2002

# 323
  • София
Може ли да ми кажете в коя част на Евия е по хубаво,т.е по спокойно,плаж и тишина..... и коя част е по лесно достъпна от  България -Кулата?Благодаря предварително.
Кате, повечето сме ходили само в северната част. Мисля, че една-две съфорумки бяха и по-надолу..може би и Петър, ако не се лъжа. Или пък обмисляше да отидат по на юг на острова.

Северната е спокойна и красива...абе представи си Родопите с плажове  Simple Smile Много е зелено, а плажовете са повечето каменисти, но се свиква. Има и пясъчни. В южната част на Евия знам, че са повечето пясъчни, хубави плажове, но ние поне засега не сме ходили до там. Далечко е.

Кухнята е добра, цените също. Има много гърци почиващи, което за мен лично е плюс  Peace

# 324
  • Варна
Мисля, че една-две съфорумки бяха и по-надолу..може би и Петър, ако не се лъжа. Или пък обмисляше да отидат по на юг на острова.

Спомени , дядовски , от 1983 Sad ,септември , октомври гърците ни водеха на плаж Simple Smile.
Уйкенда атиняни хващат фери от Рафина и се пръскат по плажчета на самия юг на Евия - Неа Стира ,Нимпорио , Порто Лафиа , Мармари , Каристос.Нищо от скоро не съм срещал за там нито тук , нито магеланци , другаде...Една - две мами бяха  около Кими , но така и  не написаха нещо по подробно.Голям мерак ми е , може би ще питам някоя която живее в Атина , ако тук не се обади някой , или по руските сайтове.

# 325
Момичета нещо за този хотел можете ли да кажете
Почивка 2016 на Халкидики, Гърция: 3, 5 или 7 нощувки на база All Inclusive в хотел Aristoteles Beach само от Planet Travel Center!
И за тези Planet Travel Center

# 326
Ние бяхме на Евия в Еритре хотел Гранд Блу.Толкова спокойно място ,че чак скуно, но ни хареса, защото за мен това е почивка - тишина и спокойствие.На 10 мин. пеша покрай морето е центъра с таверни и магазини.Хотела много ни хареса, басейн,градина и собствен плаж,анимация. Нещото което не ми хареса беше плажа - върху бетонна плоча насипан пясък /ако детето иска да си направи дупка в пясъка няма как да стане /.Съвсем близо е столицата Халкида.Там може да се разгледа крепоста,крайбрежната като навсякъде е пълна с таверни.За нас това място беше изходна точка за Атина, която е на 60км от там.

# 327
  • София
Мисля, че една-две съфорумки бяха и по-надолу..може би и Петър, ако не се лъжа. Или пък обмисляше да отидат по на юг на острова.

Спомени , дядовски , от 1983 Sad ,септември , октомври гърците ни водеха на плаж Simple Smile.
Уйкенда атиняни хващат фери от Рафина и се пръскат по плажчета на самия юг на Евия - Неа Стира ,Нимпорио , Порто Лафиа , Мармари , Каристос.Нищо от скоро не съм срещал за там нито тук , нито магеланци , другаде...Една - две мами бяха  около Кими , но така и  не написаха нещо по подробно.Голям мерак ми е , може би ще питам някоя която живее в Атина , ако тук не се обади някой , или по руските сайтове.
Ако отидете, после дай подробен отчет, моля  Grinning

Аз и дребната утре заминаваме за първото ни море. ММ ще ни остави на някое пристанище, както миналия август, а с нея ще си попътуваме за десетина дни. Днес стягам багаж, направо ми треперят ръцете от кеф. Много ми липсва Гърция, хора  Heart Eyes

# 328
  • на земята
Казаха ми,че в Гърция имат три почивни дни от днес до понеделник включително,нищо ли не работи в понеделник?

Последна редакция: сб, 18 юни 2016, 17:45 от *лаленце*

# 329
Горе-долу за колко дни превеждат сумата от transferwise към гръцка сметка. Аз направих плащането в понеделник и все още не са пристигнали парите. Вече започвам да се тревожа... Моля, който е превеждал през тях да каже.

Общи условия

Активация на акаунт