Моля изтрийте темата.

• 9 452
  • 62
  •   1
Отговори
# 30
 Peace

Последна редакция: чт, 02 юни 2016, 07:17 от missoni

# 31
  • Варна
Мисони, не те ли притеснява факта, че трудно успяваш да формулираш смислен текст?

За любител на турските сериали имаш странни виждания за ценните човешки качества. Simple Smile

# 32
 Peace

# 33
 Peace

# 34
Голямо чудо станало, поредната кукумявка, която ще си търси Бередин или някой дубайски принц, да им плащат парцалките и силикона. Защо изобщо това се отчита като новина в медиите, журналистите нямат ли по-важни събития да дискутират???? Сега и тази ли се опитваме да набутаме в медийното п-во и да я направим известна от нищото? Защо не се говори за учениците от гимназиите, донесли сребърни и златни медали на математическо състезание?

# 35
  • Nice
Честно казано ми е все тая коя с каква рокля е била на бала, коя колко е дала за подготовката, коя с каква джиджина кола са я закарали и тн.
Това което не проумявам обаче е как национална медия дава изява на нечия майка да се похвали какъв бал е направила на дъщеря си  ooooh! ooooh! ooooh! Защо точно тази майка,защо точно това момиче избраха да показват? Видях интервюто и за мен си беше пълна малоумщина.
Много мозъчен дефицит се показва вече от медиите.

# 36
  • Варна
Специално за теб Мисони:
"„Много ми е смешно. Та ние никога не сме имали аристокрация. Сега има някаква нова буржоазия, парвенюта по-скоро... Аристократизмът не е в парите. Той е в доброто възпитание. Толстой в „Ана Каренина" пише: „Аристократът винаги ще бъде любезен и с последния човек." Разбирате ли, няма да си вири носа - другото е парвенющина."

Това са думи на Таня Масалитинова попаднали ми преди малко. Точно по темата са.

Разбирам какво искаш да кажеш и донякъде съм съгласна, но примерът който си подбрал за илюстрация е смехотворен.

# 37
Всяко едно момиче с рокля купена от нейните родители и струва 1000-15000 хил. е ''к*рва'' , ''кифла''... Според вас нормално ли е?!
Няма такова нещо. Бяха показани много красиви и скъпи рокли, които бяха коментирани изключително положително.

# 38
 Peace

# 39
 Peace

Последна редакция: чт, 02 юни 2016, 07:18 от missoni

# 40
Missoni, ще ми се покажеш твоето дете, с какъв костюм/рокля ще отиде на бала си.  Whistling

# 41
 Peace

Последна редакция: чт, 02 юни 2016, 07:18 от missoni

# 42
  • София
Чаак пък срещу българският народ... ooooh! Посмалете малко. Парвенюта има във всички страни, не само тук. За нищо не е показателно това.

# 43
И аз питам това?!
Защото момичето е добър пример!
Има добро семейство и е финансово независима.... Peace
Това лошо ли е?

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=403100

Доброто семейство, от което трябва да взимаме пример. newsm78

# 44
  • Варна
 ooooh! Омотах се съвсем в тезите ти.

Проруска линия усещам. Права ли съм? Grinning

Общи условия