НВ-ВМХ и палео - тема за здравословното хранене, част 106

• 105 387
  • 728
  •   1
Отговори
# 285
  • Пловдив
Змия, и при мен се наблюдава подобно явление - на 67 кг влизам в дрехи, които не са ми ставали, откакто бях около 60 кг. Много интересно се променя тялото на този режим. Браво и на теб, и на jabot! Hug

# 286
  • София
При мен е същото , обличам дрехи , които съм носила , когато съм била 5 кг по-слаба , отколкото съм сега. Не знам как да го разбирам ...добре , че премерих дрехите , щяха така да си стоят още в гардероба.

# 287
Ахх, моля ви, не е досадно, продължавайте да се хвалите с подобни резултати. Действа добре на всички!

# 288
  • Балчик
Здравейте, момичета. Аз пък тия дни имам +-сове. Не знам к на какво се дължи. Даже в събота правих фаст. newsm78 Тъкмо бях стигнала 74.8 кг и за 3 дни постепенно до 76.1. Не съм в цикъл, но явно поради някаква причина задържам вода. Е, не е голям + и е нормален сигурно, но не ща да виждам 76 на кантара. Simple Smile Laughing 74 повече ми харесва. Целта ми е до края на лятото да вляза в категорията 60+, желаната категория. Grinning
Като си представя, че 21-22 кг са зад гърба ми, още 5-6 ми изглеждат нищо, но вече става по-бавно, нормално е.

# 289
Ми и аз да се похваля тогава.  Mr. Green Преди 20 дни си поставих цел - под 30 гр въглехидрат на ден и 4 тренировки седмично. Снимах се. Снимах се и днес. Разлика си има  Heart Eyes

Честно казано не ви разбирам от предишните страници - не ви се яло, един път сте се хранили...аз имам добър апетит  Mr. Green Даже онзи ден си купих и сланинка  Mr. Green Миналата година лятото изчезна, та си купих няколко и ги сложих в камерата. Мой колега ми каза, че сланина само в камера се държи, после и по-лесно се реже. За второто е прав.

Аз не знам колко килограма съм. Вярвам само на огледалото и колажите, които си правя с дати. Сигурно съм доста килограми, защото имам много здрави мускули. Но не ми пука. Гледам огледалото и снимките. И за дрехите не знам дали влизам в старите - напоследък имам голямо самочувствие и си купувам нови постоянно.

# 290
ох ooooh!и аз влизам да се оплача Laughingпо същите причини като повечето тук
гледам се в огледалото,възхищавам се на стегнато бедро ,плоско коремче и си викам:аааа,заминали са си и последните кила
не съм се мерила от половин година
качвам се на кантара и  Shocked...плюс 2 и дори май 3 кг
кантара отиде в кофата за боклук
продължавам си,както и досега Peaceтъй като се чувствам отлично

# 291
Здравейте, момичета. Аз пък тия дни имам +-сове. Не знам к на какво се дължи. Даже в събота правих фаст. newsm78 Тъкмо бях стигнала 74.8 кг и за 3 дни постепенно до 76.1. Не съм в цикъл, но явно поради някаква причина задържам вода. Е, не е голям + и е нормален сигурно, но не ща да виждам 76 на кантара. Simple Smile Laughing 74 повече ми харесва. Целта ми е до края на лятото да вляза в категорията 60+, желаната категория. Grinning
Като си представя, че 21-22 кг са зад гърба ми, още 5-6 ми изглеждат нищо, но вече става по-бавно, нормално е.

Задържането на вода е от жегата.

# 292
  • Пловдив
Black, много готин пост! Само така!  Hug Heart Eyes

# 293
Скрит текст:
Вчера се похвалих с резултати, знам, че може да стана досадна, но днес се напъхах в дрехи, които ми ставаха, когато бях около 61-62 кг, сега съм 67. Няма как да не се радвам, че явно съм се разделила с доста мазнини. А и jabot.j. има сериозен пръст в тази работа.
Змия, не мога да те позная с този нов аватар, много наивно змийче си сложила, не приличаш на себе си.  Grinning
А, спомняш ли си колко зле ни започна комуникацията във форума - аз се опитах да се пошегувам, а ти ме отрови!
Но както обичам да казвам спортът сплотява и изчиства всичко, дори мазнините. Wink
Сега по темата - и мен сън не ме хваща, когато въглените ми са под 50 г дневно, да не говорим че не е и препоръчително да бъдем чак толкова стриктни.

# 294
  • София
Скрит текст:
Вчера се похвалих с резултати, знам, че може да стана досадна, но днес се напъхах в дрехи, които ми ставаха, когато бях около 61-62 кг, сега съм 67. Няма как да не се радвам, че явно съм се разделила с доста мазнини. А и jabot.j. има сериозен пръст в тази работа.
Змия, не мога да те позная с този нов аватар, много наивно змийче си сложила, не приличаш на себе си.  Grinning
А, спомняш ли си колко зле ни започна комуникацията във форума - аз се опитах да се пошегувам, а ти ме отрови!
Но както обичам да казвам спортът сплотява и изчиства всичко, дори мазнините. Wink
Сега по темата - и мен сън не ме хваща, когато въглените ми са под 50 г дневно, да не говорим че не е и препоръчително да бъдем чак толкова стриктни.

Помня, помня, често ми се случва Mr. Green

# 295
Пустата му бира ме вика, ли вика от изпотената бутилка:) и цацичка в комбинация, много обичам:) Гледам да не чувам зовът им, ама ми е трудно:) Зимата ми е по- леко:)

# 296
Пустата му бира ме вика, ли вика от изпотената бутилка:) и цацичка в комбинация, много обичам:) Гледам да не чувам зовът им, ама ми е трудно:) Зимата ми е по- леко:)
И бялото вино изстудено, и то много вика... И една мента не млъква...

# 297
Снощи бях на една лекция озаглавена "Здравословен живот". Някъде посредата, (беше 3ч), усетих, че лектора е вегетарианец. Използва много доводи да ме обори, че сме пригодени да сме тревопасни ( зъбите ни, киселините в стомаха, ензимите, дължина на дебелото черво, нокти...). Следващата седмица ще бъде само за храненето, ако може да помогнете с доводи, за да не живеят хората в заблуда.
Каквито и доводи да изтъкнеш, колкото и научни статии/материали да покажеш, ако човек не е готов да "чуе", няма да чуе.Не само за храненето, за каквото и да е.
За всяка една промяна в живота човек трябва САМ да узрее.Насила не става.
Така че не си губи времето и нервите.    Peace

При мен нищо ново, нещата си вървят бавно и славно в правилната посока.Забелязвам, че откакто се е стоплило, не ми се яде нито сладко, нито плодове.И резултата, заминават си по 3 кг на месец.    Laughing   Не се сърдя, пак съм доволна.     Mr. Green

# 298
  • в колонките
   ДжеммаHug
    В дните около,  и в пълнолуние има увеличаване на апетита и повишаване на килограмите,  Peace. Пий повече вода, от утре нещата ще се оправят. Успех,  bouquet

# 299
  • Балчик
Благодаря,  sivila.

Мен онази вечер ме викаше едно мартини бианко и любимият ми Бейлис ми намигваше, но не им обърнах внимание. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт