"Системата - 60" - тема 51

• 100 360
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
fapua, това е старо. Мириманова знае, но нищо не може да направи /бях й писала преди години/. Всеки, който използва мозъка си, знае, че не става с вълшебни хапчета и спрейчета.  Flutter

Има ли някой на Системата? Аз тази седмица си влязох в пътя.  Flutter
Вчера си хапнах сандвич на закуска - със зеленчуци и пилешко, на обяд - зеленчукова супа и риба на фурна. Беше късен обяд и прескочих вечерята. Възхитих се на себе си как отклони поканата да хапна 2 еклерчета и си ги оставих за закуската днес  Laughing

Гръмче, аз си системствам тихичко. Един килограм го свалих, което много ме радва. Бях малко болна и на силен антибиотик, не бях много стриктна и въпреки това има резултат.

# 361
  • Пазарджик/Лондон
Гръмче, и аз системствам след дълга почивка:)

# 362
  • Варна
Гръмче, и аз системствам след дълга почивка:)

Здравей! Как си? Докъде я докара със Системата?  Hug

# 363
  • Пазарджик/Лондон
 Върнах се към системата, че бях стигнала до 71.5 кг.
Тази сутрин кантара показа 68.9 , за около 2 седмици съм свалила 2.6 кг което си е супер резултат. Искам да съм 65, малко ми остана:).
Менюто ми днес:
З. Тостер сандвич с кашкавал, гофрета с фъстъчено масло, банан и мед, малко хумус и 2 шоколадови мини хапки
О- боб, голяма салата, мляко с нес, портокал
В- печено пиле на грил( в 17:30) доста си хапнах, че да не огладнея по-късно Wink.

При теб как върви?

# 364
  • Варна
Системата е най-лесният режим. Опитвам се да се храня и по Зоната, където ястията също са здравословни и лесни за приготвяне /без вечерята/. Ходя и на спорт. Трайно си имам 8 кг, свалени със Системата преди, които не си върнах, и още 3 кг, свалени тази година. Благодарение на Системата се научих да не вечерям тежко и късно. Когато го направя по някакъв повод, не се чувствам добре и затова пак си системствам.  Flutter

# 365
  • Пазарджик/Лондон
Гръмче, още колко ти остават за сваляне?
Аз си имам малък минус от вчера, само 100 гр. , ама важното е, че кантарчето върви надолу:).
З- тостер с риба тон и кашкавал, морковена торта, мъфин с кайсии, черно кафе
О- планирам пилешко, голяма салата, грейпфрут и мляко с нес
В - може би ръжени сухари с кашкавал 50
гр. и 1 л. айрян

# 366
  • Варна
Не питай  Embarassed Поне 20.

# 367
  • Пазарджик/Лондон
Няма страшно Гръмче, сега си препрочитам старите теми и там имаше няколко системки, свалили повече от 20 кг bouquet.
Някой да сподели меню? Да си крадна идейки Crazy.

# 368
Здравейте, аз не съм се отказала от системата макар, че няма резултат. Искам да сваля само2 кг та може би заради това. Сега малко съм си поизменила режима и гледам да ям до 18ч, но хапвам по 5 пъти на ден по малко. Не е тъпча наведнъж, както правех преди. Навремето като родих сина си така отслабнах с често ядене на малки порции. Сутрин с него винаги хапвах някоя друга милинка, след това на обяд нещо леко, следобед пак лека закуска и вечер по-рано вечерях. Не съм спазвала някакви определени комбинации от храни, ядях това, което има вкъщи или съм сготвила. Проблемът при мен е, че като се ограничавам много организма ми изпада в заплаха и вместо да свалям кг аз трупам. От години свалям и качвам кг, защото и гена ми е такъв, че не мога да съм слаба, но съм разбрала едно за моя организъм и това е, че той иска храна , за да отслабне.

# 369
Аз днес изядох един цял ананас на закуска + сандвич; обяд: риба с кафяв ориз и салата; вечерята ще са "пържени" тиквички с кисело мляко. Имам уред за пържене без мазнина и ми е много удобно за приготвяне на диетични неща.

# 370
  • Пазарджик/Лондон
Eлизабет, последните килограми най-трудно се свалят Wink.
Попи, супер меню Hug.

Моето меню:
З- тостер с масло и един с кашкавал, маслена бисквита, 2 шоколадови хапки и една бутерка
О- 3 печени( не пържени, че Катето не дава) кюфтета, салата,диня, мляко с нес
В- планирам к. мляко, 2 ябълки,2 сушени сливи, грейпфрут и ако остане място- малко котидж Crazy.

# 371
Аз днес на закуска измухах 2 филии и едно мноооого голямо тирамису:mrgreen: По принцип внимавам със закуските, но има дни, когато ми пада пердето. За обяд ядох зелена салата с краставици и сирене, а вечерята ще е пилешко филе на скара.
За свалянето на килограми знам, че последните килограми падат много трудно, особено ако си била пухкава по-дълго време. Организмът се чувства добре на някакво междинно тегло и си трябва време. Аз толкова искам да сваля още 2-3 кг преди средата на юли...че даже мисля да взема да правя дни само на плодове, примерно 2 пъти седмично.

# 372
  • на острова на мечтите
Уф,и аз съм много недисциплинирана  Embarassed От глупост през последната година,качих 8 килограма Crossing Arms Сега се заемам сериозно с режима и макар че не мога да участвам редовно в темата,надничам от време на време,съм решила да не се предавям. Снощи вечерях рано и по-късно ядох само ананас. Тази сутрин изненадах кантара  Party smile3533
Трябва да смъкна натрупаното до месец Peace Ще ви следя,доколкото мога,за да не тръгна пак по нанадолнището  Hug

# 373
  • Пазарджик/Лондон
Данилу, с теб сме Hug.
Попи, много хубава закуска Wink.
Аз съм работна днес, закуската ми беше като вчерашната, за обяд си нося пиле с ориз, салата и диня, за вечеря - 5 печени кюфтета и ако не ми стигнат може да мушна едно яйце:).

# 374
  • Варна
Аелис, да се чуди човек на диета ли си, що ли...  Laughing Аз от два дни съм на хубава закуска /кисело мляко с трици и ядки/, а за обяд салата от варени картофи и зелен лук. Гледам после да не ям или да е нещо леко - кисело мляко напр.
Данилу, имаш супер воля, ще се справиш.

Общи условия

Активация на акаунт