"Системата - 60" - тема 51

• 100 164
  • 737
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте, момичета!

Много ви благодаря за топлото посрещане!

Аз направих една основна грешка, която едвам изкорених предния път - ежедневно мерене. Днес съм +600 гр. от вчера и се скапах, но ще си повтарям "МЕРИ СЕ ВЕДНЪЖ СЕДМИЧНО!!!!!"

nadi_dg - И аз си спомних за теб!  Hug

gpym4e - Благодаря ти, мила! И аз се надявам този път да подобря рекорда си от преди! Но бавно и славно! 3-5 кг. месечно и няма да усетим как са си отишли

zinaida81 - Един съвет, ако приемаш, разбира се! Аз си бях разпечатила вариантите за вечеря и ми стояха залепени с магнит на хладилника! Помага, докато ги научиш на изуст Wink

Mishleto7 - Благодаря ти! И да знаеш, преди цикъл аз съм качвала и по килограм. Ще падне веднага след това!  Hug

K.A.G. - Аз съвети мога да давам само от личния опит иначе и аз съм позабравила нещата. Но прочетох закуската ти - изключително оскъдна ми се вижда. С времето, когато започнат да ти липсват определени "вредности" ще видиш как ще я чакаш с нетърпение Simple Smile

Снощи аз вечерях кисело мляко и ябълки, като към 19:30 хапнах хапка сирене  Embarassed

За днес:
з. тост с шунка и кашкавал, кафе с мляко
о. салата от домати и краставици и леща (да я довърша  Joy)
в. мляко с краставици (нещо подобно на сух таратор)

Пак изписах света!

Пожелавам ви хубав и системен ден, момичета! И още веднъж благодаря за топлото посрещане!  bouquet

# 46
Steletu_R, добре дошла отново Hug
Страхотен резултат си имала, пожелавам ти го пак bouquet
Отчета ми за днес:
З. Кроасан с шоколад и една соленка
О. Салата моркови и ябълка + пилешко филе
В. Кисело мляко 0,1% и парче сирене
Аз днес съм супер подута и с голям плюс, но скоро трябва да ми дойде цикъла и се надявам от това да е.
Най-вероятно ще е от това,не мисля,че трябва да се притесняваш

# 47
Steletu,много съм впечатлена от резултата ти,пожелавам ти още по-голям успех този път.Аз също стигнах до извода,че ежедневното теглене ми действа демотивиращо,за това реших да се тегля през възможно най-дълги интервали,за празник на душата.Засега издържах 3 дни,но се надявам постепенно да ги увелича поне до седмица,че ако може и две.Успех и леко и безпрепятствено "системване"на всички. Party

# 48
Здравейте!
Стелито, благодаря за коментара ти към мен! Плодовата закуска ми е навик от 90-дневната, на която бях до скоро. В почивен режим съм и реших да пробвам системата, защото 90-дн. вече не ми действа, пък и ми поомръзна. Сега полека- лека ще преминавам към по-обилни закуски.

Днес имам минус 100 грама. Меря се ежедневно, за да знам от кои храни и менюта  качвам, от кои свалям.

Меню:з и о-череши, защото имах много и  трябва да ги хвърля, пък и ми се ядяха. Знам, че на обяд не са режимни, но  пък  ми действат  чудесно на перисталтиката и изчиствам стомаха и червата отлично.
В-  нормално количество сирене и кашкавал /да кажем, колкото 2 кибритени кутийки от всяко/ и домат.
На всички пожелавам  огромни минуси утре сутрин и успешен  петък!

# 49
Момичета, мога ли да ям пълнени чушки с кайма и ориз за обяд? Thinking

# 50
Здравейте, момичета!

Ей, не издържах!  #Cussing out #Cussing out #Cussing out. Сутринта се качих пак на кантара, само за да видя дали поне съм намалила от плюса - е, няма го. Ама се дразня сама на себе си!

Исках да попитам - правите ли си седмични отчети, например всеки понеделник? Преди време водехме табличка! Действа адски мотивиращо като видиш на края на месеца все отрицателни стойности.

K.A.G. - Имай предвид, че при Системата по - оскъдното хранене води по-бързо до застои (плата). От опит мога да ти кажа, че имах едни 2 месеца, в които не свалях грам на кг. от това, че бях решила да вечерям само ябълки или диня.  Peace

Това от мен за сега! аааа отчет до момента:
з. тост със салам и кашкавал, капучино
о. салата домати и краставици и пържола
в. най-вероятно плодове и Активия.

За сега е това!!! Хубав ден!!!

# 51
  • Варна
Исках да попитам - правите ли си седмични отчети, например всеки понеделник? Преди време водехме табличка! Действа адски мотивиращо като видиш на края на месеца все отрицателни стойности.

Имаме си, виж на първа страничка  Wink

# 52
  • Варна
Да. Най-добре да е кафяв. Hug

Аз днес съм: З. пълнозърнесто рогче. О. спагети със сирена. В. прясно мляко и яко чистене.

Последна редакция: сб, 11 юни 2016, 00:14 от gpym4e

# 53
Да. Най-добре да е кафяв. Hug
Благодаря, обожавам ги и утре ще ги направя за обяд  Hug

Менюто днес:
З: баничка, череши
О: Спагети с кашкавал
В: Карначета на скара

# 54
Здравейте!
Послушах ви и тази сутрин  закусих обилно: малка купичка попара с прясно мляко, чашка  варено жито/ беше ми дадена за  раздавка/, 2 малки сладки.
Лошото е, че наближава обяд, а  изобщо не съм гладна. Все пак ще си наложа да обядвам с кюфте и салата. Довечера  ще е таратор.
Хубавото е, че вече съм надолу, след изчистване на плюсовете от нережимни вечери. В понеделник ще видя какъв ще е резултатът за 3 седмици.
Утре от 11,15 ч до понеделник по същото време ще  лунувам, което значи, че утре сутрин  ще закусвам, а обяд, вечеря и закуска в понеделник  ще е вода и краставица.

За всички момичета в темата, от мен

# 55
Ох,момичета,за малко да се издъня,две вечери подред наруших правилата на системата и се ядосвах сама на себе си.Представете си изненадата ми тази сутрин,когато се качих,за да отчета какъв е плюсът...бях свалила.Но край с нарушенията,тази вечер сме на детски рожден ден,но не мисля да си играя повече с търпението на кантара.Решила съм да съм стриктна,максимум хапка,две торта,за да не обидя домакините и да не се налага да обяснявам,защо не ям...Хував ден на всички! Peace

# 56
Добро утро!

Понеделнишки отчет - стоя си на последно измерените кг., но на обиколки мисля, че съм надолу.

Меню за събота:

з. филия със салам
о. огретен от тиквички
в. таратор

Неделя:
з. Както казва моят син "шоколадови топчета" с мляко
о. ориз с месо
в. таратор

За днес:
з. вафли
о. месо с ориз и салата
в.  не знам - има шанс да я пропусна. тъй като от 17:30 съм на изследвания

Да ви кажа, малко съм разочарована, очаквах да имам поне малък минус, но не би.

Хубава, системна и минусова седмица на всички!  Hug

П.П. На кой на лично съобщение мога да изпратя данните ми, за да ме включите в табличката?! Благодаря!

# 57
  • Варна
П.П. На кой на лично съобщение мога да изпратя данните ми, за да ме включите в табличката?! Благодаря!
Можеш да пишеш в табличката и сама, иначе аз се занимавам с нея. Ще създам допълнителни редове, ако се налага, само да има желаещи  Wink

Аз не бях особено режимна събота и неделя, имахме гости. Но не съм и прекалявала. От толкова шетане мисля, че нямам плюс. Започвам седмицата с желание за отслабване, да видим Flutter

# 58
Моят отчет след първата седмица -3кг.Много вода,много нещо.Мн. съм доволна от резултата,но сега започва същинското сваляне,което е бавно,но славно.Незнам дали има значение,но др.нещо,което правя е пиенето на топла вода с мед и лимон,а през деня единственото,което пия,освен чисто ,черно кафе,е вода с лимонов сок и листа градинска мента.Успех на всички!

Последна редакция: пн, 13 юни 2016, 13:38 от dess_88

# 59
  • Бургас
Здравейте! Няколко дни нямах никакво време да сядам на компютъра и сега изчетох какво сте писали през последните дни.
Стелету , аз се отчитам в понеделниците. Даже си имам тефтер, в който всеки понеделник си пиша обиколките и килограмите. Това ми е навик от преди.
Та така... За тази седмица минус 0,600 кг и някой друг см на определени места.
За днес:
з: 3 филийки Бонус с филе и кашкавал, няколко хапки баклава, черен чай с мед, малко кока-кола;
о: огретен от тиквички
в: салата от домати, краставици и сирене или чушки със сирене.

P.S. Току що се вписах в табличките за май и юни.

Последна редакция: пн, 13 юни 2016, 13:37 от nadi_dg

Общи условия

Активация на акаунт