Дългото чакане след трансфер - 50

• 73 590
  • 754
  •   1
Отговори
# 45
Момичета пускайте палчетата ще ги запая за втория си опит  Simple Smile Резулатата на 14 ден е 0,99 Sad Щеше да е твърде хубаво да ни се случи чудото от първия път  Heart Eyes. Пуснахме документи към фонда и се започва отново дългото чакане. Успех на всички чакащи така жадувания резултат и кураж на всички не успели до момента, явно Господ много ни обича и за това ни изпраща повече изпитания от на другите. Не се отчайвайте, смело напред, просто така е трябвало да стане. Късмет и много прегръдки и целувки на всички  Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug

# 46
Момичета пускайте палчетата ще ги запая за втория си опит  Simple Smile Резулатата на 14 ден е 0,99 Sad Щеше да е твърде хубаво да ни се случи чудото от първия път  Heart Eyes. Пуснахме документи към фонда и се започва отново дългото чакане. Успех на всички чакащи така жадувания резултат и кураж на всички не успели до момента, явно Господ много ни обича и за това ни изпраща повече изпитания от на другите. Не се отчайвайте, смело напред, просто така е трябвало да стане. Късмет и много прегръдки и целувки на всички  Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug
Много съжалявам marsi_pz.Хубавто е,че си настроена положително и не губиш надежда,а това е много важно Hug

# 47
Момичета ето ми резултата излезнал е :    
Име на тест (изследване)   Резултат   Единици   Рефер.граници от - до
b CHG                         4.37   мlU/ml                    0.00   5.00

Отрицателен е нали?

# 48
Момичета ето ми резултата излезнал е :    
Име на тест (изследване)   Резултат   Единици   Рефер.граници от - до
b CHG                         4.37   мlU/ml                    0.00   5.00

Отрицателен е нали?
Принципно под 5 се смята за отрицателен,но дали не става дума за късна инпланация newsm78
Нека другите момичета се включат и да кажат.Нищо не пречи след 48 часа да пуснеш още един и ако се удвоява ще е супер.

# 49
BabySun, добре дошла в групата Hug Резултатът ти не е отрицателен, но не е много висок за този ден. Може би е добре да се чуеш с лекаря си и евентуално да повториш теста в неделя. Има всякакви случаи, не отписвай нищо и не губи кураж Wink
Марси, съжалявам Hug Пожелавам ти да намериш съвсем своето нещо, което да те държи, разсейва и обнадеждава за нов опит.
Таричка, какво стана с лелката, успя ли с епилацията вчера Rolling Eyes
Аз мога да се похваля, че една седмица по-късно се чувствам по-нормално и поне не ме избива на рев ooooh!

# 50
Момичета чух се с лекаря ми, каза че резултата е твърде нисък за да има шанс, да спирам хапчетата. И да се видим през 10 -я ми ден от цикъла през месец Юли, защото имам 2 замразени ембриона. Но защо директно ще минаваме към втори опит без дори да имам коментар по първия и защо не търсим причината, защо не се е получило уж лигавицата беше перфектна, ембрионите повече от прекрасни пък накрая едно голямо нищо?

# 51
BabySun, нека момичета с повече опит също да се включат. Но аз лично бих те посъветвала да изчакаш още два дни, да направиш нов кръвен и след това да спираш лекарствата. Не обичам напразните надеждни,  от една седмица съм в подобна ситуация с моите ниски резултати и изобщо нямах желание да ги повтарям след първия кръвен. Сега обаче като ми премина еуфорията се радвам, че въпреки всичко го направих. Колкото до бързането за ЗЕТ, аз бих изчакала. Предполагам, че си имала макар и лека стимулация щом си с повече ембриони и замразени. А тя винаги имат отзвук месеците след това. Всичко е много индивидуално. Добре е да обсъдите нещата, дали не може да се направят още някакви изследвания и тогава да продължавате. Направи и постъпи така, както би се чувствала най-добре и спокойна и не би съжалявала в последствие.

# 52
BabySun, аз не бих спряла лекарствата след само един кръвен, случват се и лабораторни грешки, бих те посъветвала да го повториш в неделя или понеделник.
Марси, съжалявам   Tired
Блинг, цъфнах влизайки в студиото  Mr. Green Добре, че бях само за проба, защото съм със слънчева алергия, та успяхме да свършим, каквото трябваше. Обаче корема ме скъса от болки, едва се прибрах. Хубавото е, че днес съм ок и вече съм направила планове за коментари, изследвания, трансфери- чаак до края на годината. Какво беше- ако искаш да разсмееш Бог, разкажи му за плановете си  Laughing

# 53
Блинг времето лекува и като наближи следващия опит си забравил неуспеха преди. Добре че по някакъв начин се само лекуваме от тези лоши преживявания и надделяваме болката, иначе щяхме да се побъркаме.

Marsi  Hug много  съжалявам. Сега като доктора ти си е направил изводите за твоя случай, следващия ще е успешния  fingerscrossed

Baby sun ще се наложи да направиш още един тест. Коментар трябва да има.Дано е късна имплантация fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Тара  Joy поне менструалните болки за заглушили другите.

# 54
Момичета чух се с лекаря ми, каза че резултата е твърде нисък за да има шанс, да спирам хапчетата. И да се видим през 10 -я ми ден от цикъла през месец Юли, защото имам 2 замразени ембриона. Но защо директно ще минаваме към втори опит без дори да имам коментар по първия и защо не търсим причината, защо не се е получило уж лигавицата беше перфектна, ембрионите повече от прекрасни пък накрая едно голямо нищо?
Според мен както казва Bling-a-ling,пусни още веднъж кръв в неделя за да си сигурна на 100%
А това за втория опит ти ще си го решиш,никой не може да те накара насила толкова скоро.
В коя болница си?

# 55
Ех, Тара Rolling Eyes Важното е, че си свършила работата. За плановете да не ти пука. Вярно е, че не се сбъдват, както ни се иска. Ама пък да получи човек трябва да си поиска нали?
Аз нямам никакви признаци за лелка. Коремът ми е толкова спокоен като преди О. Чак се плаша. Предчувствам, че ще са зверски болки след всички лекарства. То по принцип първите два дни са ми кошмарни Confused
aaangel времето определено е най-доброто лекарство. И с всяка поредна случка става все по-бързо. Вече дори спомените за неуспешните ми бременности не могат да ме бутнат. Затова и бях сигурна, че един неуспех няма да ме трогне толкова. Обаче уви, не знам какво стана, от хормоните ли, лекарствата ли .... изчатках. И то не толкова, че не сме успяли, ами едва ли не го приех за поредната загуба, макар никога да не съм считала биохимичните за нещо особено. Просто ми е криво, че дори за някакви си два дни се е закачило. Дано си остана само с тази една седмица и се поизправя по-бързо.

# 56
BabySun, нека момичета с повече опит също да се включат. Но аз лично бих те посъветвала да изчакаш още два дни, да направиш нов кръвен и след това да спираш лекарствата. Не обичам напразните надеждни,  от една седмица съм в подобна ситуация с моите ниски резултати и изобщо нямах желание да ги повтарям след първия кръвен. Сега обаче като ми премина еуфорията се радвам, че въпреки всичко го направих. Колкото до бързането за ЗЕТ, аз бих изчакала. Предполагам, че си имала макар и лека стимулация щом си с повече ембриони и замразени. А тя винаги имат отзвук месеците след това. Всичко е много индивидуално. Добре е да обсъдите нещата, дали не може да се направят още някакви изследвания и тогава да продължавате. Направи и постъпи така, както би се чувствала най-добре и спокойна и не би съжалявала в последствие.

💎Bling-a-ling💎 Ти с какви резултати си? Всъщност на мен всичко това ми е за първи път и не съм много наясно със стъпките.  Sob Sob Sob Sob
Бях с лека стимулация. Пускани са ми имунологични няма проблем там. Болница Надежда, д-р Персенска. Задължително ще питам дали трябва или какви изследвания могат да се направят за да разберем защо се е получило така и тогава ще се действа. Благодаря за съветите Ви Simple Smile

# 57
Блинг, аз най-трудно преживях миналия неуспех, когато имаше имаплантация за кратко, както при теб сега. Това че се е опитало да се имплантира, но нещо се е объркало  направо ме срина психически, не можех да спра да плача... Tired
Но продължаваме напред, няма друг начин  Hug

# 58
Момичета да ви питам,от два дни корема ми е срахотно подут и в комбинация с болките който имам е ужасно,а на доктор съм чак др.седмица в петък

# 59
Момичета да ви питам,от два дни корема ми е срахотно подут и в комбинация с болките който имам е ужасно,а на доктор съм чак др.седмица в петък
Ходиш ли редовно до тоалетна?
Да не е хиперстимулация- от нарастващото чхг е възможно да се усложни.
Най-добре пиши на док или отиди по-рано на преглед.

Общи условия

Активация на акаунт