Filorga - красива всеки ден! - тема 6

• 143 129
  • 762
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Момичета, имате ли отзиви за новия околоочен Eye absolute?

# 196
Здравейте! Имам едно такова питане: Досега за околоочен контур ползвах околоочния Тайм Филър Айс, но свърши. Обмислям да си взема класическия Тайм Филър, който не е предназначен специално за околоочната зона, но да го ползвам паралелно И за околоочен контур. Според вас бих ли могла да го ползвам по този начин или не е редно?

# 197
да,би могла,текстурите ми изглеждат сходни,аз понякога слагам от ТФ и в околоочната зона,добре подхранва.А и назад са споделяли,че ТФ е подходящ и за околоочната зона. Peace

# 198
Pcheli4ka, моля те, сподели има ли Тайм Филър Айс  ефект върху горен клепач /за стягане, повдигане/
 Praynig

# 199
Ефект поразителен няма, но положителен определено има! Цялостно зоната около очите при мен поне изглежда хидратирана и свежа и като че линийките са по-трудно забележими. Хареса ми определено, но лифт ефект на клепача не съм забелязала, а и по принцип не мисля че има крем, който може да постигне това. Но иначе озарява и тонизира цялостно зоната около очите определено. Значи сте на мнение, че мога да постигна това и с обикновения Тайм Филър?

# 200
Значи сте на мнение, че мога да постигна това и с обикновения Тайм Филър?

Ами да,опитай няколко дни и сама ще видиш върши ли ти същата работа-хидратация и освежаване като при ТФА.А иначе съм напълно съгласна с теб,за лифтинг на горен клепач и повдигане и дума не може да става и не само за този крем или марка.Ако някой го твърди като резултат,определено няма реален проблем в тази зона.

# 201
  • София
Когато ми беше свършил околоочния, се мазах известно време с Тайм Филър и ефектът не беше добър. Очите ми изглеждаха подпухнали. Тайм Филър Айс си е по-подходящ за околоочната зона. Опитай все пак.  Wink

# 202
Ех, сега ме хвърляте в размисъл! 1. като количество излиза много по-изгодно големият крем, но ако не върши същата работа... 2. Не знам дали ви е попадал досега, но в този сайт: http://www.paulaschoice.com/beautypedia-skin-care-reviews/by-bra … Gravity-Eye-Cream    упорито твърдят, че по прицип етикета "Eye cream" е само маркетингова стратегия. Копирам ви точно последния пасаж от страницата, който е посветен на тази тема, само че е на английски:

Why You May Not Need an Eye Cream: There is much you can do to improve signs of aging around your eyes, but this doesn't have to include using an eye-area product. Any product loaded with antioxidants, emollients, skin-repairing and anti-inflammatory ingredients will work wonders when used around the eye area. Those ingredients don't have to come from a product labeled as an eye cream or gel or serum or balm—they can come from any well-formulated moisturizer or serum.

Most eye-area products aren't necessary because so many are poorly formulated, contain nothing special for the eye area, or come in packaging that won't keep key ingredients stable. Just because the product is labeled as a special eye-area treatment doesn't mean it's good for the eye area or any part of the face; in fact, many can actually make matters worse.

You would be shocked how many eye-area products lack even the most basic ingredients to help skin. For example, most eye-area products don't contain sunscreen. During the day, that is a serious problem if you aren't wearing it under a broad-spectrum sunscreen rated SPF 30+ as it leaves the skin around your eyes vulnerable to sun damage—and that absolutely will make dark circles, puffiness, and wrinkles worse. Of course, for nighttime use, eye-area products without sun protection are just fine.

Whatever product you put around your eye area, regardless of what it is labeled, must be well formulated and appropriate for the skin type you have around your eyes. You may prefer using a specially labelled eye cream, but you may also do just as well applying your regular facial moisturizer and/or serum around your eyes.

# 203
Преди два дена си получих Sleep&Peel от Cocooncenter-а, но нещо не мога да разбера прави ли нещо или не прави newsm78. Чудя се да не са ми пратили някакъв ментак, но си беше пък с целофан кутийката, релефни надписи, вътре затворена с фолио....Крема ми прилича по-скоро на свинска мас, отколкото на стандартен крем. Първо мислех, че се е втърдил от студа и евентуално при доставката, но и след един ден е пак такъв много странен...Не знам нормално ли е да не усещам нищо като го нанеса. Чувствам го като най-обикновен крем. Освен, че кожата ми стои супер мазна след него (а съм с нормална към суха), друго май няма. Изобщо пилва ли нещо, по-късно ли ще усетя ефект някакъв? За сега два пъти съм се мазала само, верятно е рано, но като гледам някои от вас как след първото ползване са видяли ефект, егати дебила дето съм пък аз.... Mr. Green

# 204
Аз не съм попадала на такова мнение,още от първото мазане да има ефект.Нищо не се усеща и ако хипотетично се предполага,че кисилените в крема водят до някакъв пилинг,то той ще е незабележим и много фин.Би трябвало да настъпи освежаване,обновяване на кожата и избистряне на тена,като последното е може би при хора без почти никакви пигментации.Но кремът не е гъст,даже на мен ми идва лек като текстура.

# 205
Купих вчера sleep and peel от Ремедиум. От първото мазане, разбира се, няма ефект, но не се получи и алергична реакция, което при моята кожа направо е успех. Не усетих никакво щипане, парене или зачервяване на лицето. Като текстура не бих го определила като мазен или плътен, но нямах и усещане за сухота или опъване.
Взех тестер на матиращия крем и нещо за около очи ( не погледнах какво), но ще ги пробвам по - натам.

# 206
Ясно, благодаря ви bouquet, аз докато четох предните теми останах с такова впечатление, че едва ли не от първото мазане ще се види промяна някаква Blush. Явно съм си въобразила нещо. Пак на база предишни мнения очаквах щипане, парене или зачервяване. Но ни едно от тях не ми се случи. Значи не съм само аз. А иначе лицето ми е абсолютно чисто, нямам ни петънце, ни пъпка, та сигурно още по-трудно ще открия видим ефект. Единствено едни черни точки по носа, но там оправия няма. Продължавам да го ползвам пък дано да е за хубаво.

# 207
Аз единствената полза,която откривам е,че ми посви порите,които имам в Т зоната и ме дразнеха много.

# 208
Аз боря петна от пъпки и разширени пори  Sick В момента имам две ужасно болезнени подкожни гадове на челюстта Sad туко ощо се намазах със sleep and peel, а върху пъпките намазах от stop spot на guerlain. Явно двата продукта не се разбират защото започна да ми щипе там където сложих guerlain.

# 209
За пори и точки си вземете почистваща четка.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт