Filorga - красива всеки ден! - тема 6

• 143 132
  • 762
  •   1
Отговори
# 210
  • Бургас
Моля да ме ориентира някой опитен - кой крем на Филорга е хидратиращ, а кой - подхранващ? Какви са разликите в съставките и как да ги различавам?
Четох интервю с една дерматоложка, че през зимата хидратиращ крем се слага вечер, а подхранващ - сутрин. В момента имам Хидра Филър и се чудя той към кои спада.

# 211
  • София
Моля да ме ориентира някой опитен - кой крем на Филорга е хидратиращ, а кой - подхранващ? Какви са разликите в съставките и как да ги различавам?
Четох интервю с една дерматоложка, че през зимата хидратиращ крем се слага вечер, а подхранващ - сутрин. В момента имам Хидра Филър и се чудя той към кои спада.
Цялата гама на Филорга е хидратираща, защото съдържа ХК, като основна съставка.
Някои кремове са по-силно хидратиращи, други по-слабо, с превес на подхранването.
Хидра филър е най-силно хидратиращият крем /гел/, а най-силно подхранващия е Нутри филър.

# 212
Харесвам и новия Nutri-filler lips - прави това , което обещава.  
Здравейте отново, включвам се с много положително мнение за Nutri Filler Lips. Ползвам го от 3 дни и съм очарована. Прави всичко, което обещава - устните ми са подхранени, гладки, пухкави и обемни, забелязвам и разлика в цвета.  Peace
Ще го пробвам и аз и ще споделя моите впечатления след няколко месеца като преценя дългосрочния ефект на продукта   Hug

# 213
  • Бургас
Денис, благодаря ти!
Това означава ли, че Хидра филър не е за сутринта?

# 214
Аз пък днес си пробвах BB cream-a и доста ми хареса Peace, при положение, че не се разбирам с никакви фондьотени и покрития от тоя вид. Като казвам че ми хареса имам в предвид, че цвета ми пасна перфектно на моят цвят на кожата и не ми се събира в бръчките. НО единствен недостатък ми е, че много лъснах Grinning, а не ми е мазен. Не мога да разбера от крема под него ли ми се получи....Не е по темата, но бихте ли ми препоръчали някоя матираща пудра, която би ми свършила работа да "обере" тази лъскавина и съответно да има и някакъв защитен фактор. Значи като ориентир взех си най-светлия цвят на BB cream-a и ми е идеaлен с цвета на кожата. Пудрата ако може да не е много тъмна....

Последна редакция: нд, 22 яну 2017, 16:15 от vici75

# 215
  • Бургас
Аз ползвах ВВ-то с минералната пудра на Арт Деко. С фактор 15 е.
Много го харесвах ВВ-то, но от УВ-филтрите имах жестоко парене на очите и го спрях:(

# 216
 Thinking не знам дали си въобразявам, но след три вечери със sleep and peel май виждам промяна в кожата си. Леко избистряне на тена, свиване на порите и чувствително намаляване на черните точки на носа. Не съм ползвала други нови продукти - единственото ново е крема. В сряда се прибрах от Индия, където въздухът е ужасно мръсен и кожата ми беше в доста нелицеприятно състояние, та се чудя или въздухът в home sweet home е ключът от бараката или крема просто е добър.

# 217
Скрит текст:
Ефект поразителен няма, но положителен определено има! Цялостно зоната около очите при мен поне изглежда хидратирана и свежа и като че линийките са по-трудно забележими. Хареса ми определено, но лифт ефект на клепача не съм забелязала, а и по принцип не мисля че има крем, който може да постигне това. Но ?иначе озарява и тонизира цялостно зоната около очите определено. З
Pcheli4ka, благодаря за мнението.  Hug В описанието пише, че стягал горен клепач, а мен май това най- ме вълнува. Поръчах си го и това ще е първият околоочен, който ще използвам през живота си. На 45 съм и нямам дори зачатък на пачи крак, само лека бръчица във вътрешния ъгъл на окото, но долния клепач сякаш е хем хлътнал, хем с торбичка, и аз не знам как се получава това. Така старея, всичко висва надолу, да му се не види...  Embarassed
Правя и Венус легаси, което също очаквам да повлияе на околоочния, ще комбинирам с Time filler eyes и ще разкажа за ефекта.  Hug

# 218
Доживях да се включа и аз в темата за Филорга с впечатления. Благодарение съветите на Денис  bouquet се сдобих с Тайм Филър , Скраб маската, Пяната за почистване и мицеларната. Много съм доволна. От Тайм Филъра, кожата ми определено е по-свежа и пухкава. Аз съм с нормална кожа, но не ми омазнява и се радвам, че не взех мат. Щеше да ми опъне. Пяната не пресушава и от нея съм доволна. За Скараб маската също мога да кажа само хубави неща. Сега ми свърши и днес купих Мезо маската. Да видим дали и с нея ще си паснем. Следващото в списъка е серума Хидра Х. (днес го нямаха в аптеката).
Да ви питам от къде мога да си купя Мезотерапист (нали това е с дерморолера) Живея във Франция и ми казаха, че тук били забранени за свободна продажба  Rolling Eyes

# 219
Аз само да кажа, че в https://www.cocooncenter.co.uk/?utm_source=Sarbacane&utm_med … 17%2008:55:24_ENG има намаление 10% на Филорга до 6 Февруари. За който се интересува  Blush

# 220
  • София
Искам да попитам дали крема Pigment White може да се ползва един вид с превантивна цел през летните месеци или не е добра идея? denis, знаеш ли?

# 221
Аз само да кажа, че в https://www.cocooncenter.co.uk/?utm_source=Sarbacane&utm_med … 17%2008:55:24_ENG има намаление 10% на Филорга до 6 Февруари. За който се интересува  Blush

Моля те, би ли ми казала кода за 10& отстъпка?

# 222
Разбира се FIL10  Hug

# 223
Момичета, мицеларната вода подходяща ли е за чувствителна кожа? А бб крема за мазна?

# 224
  • Бургас
Някой знае ли как да проверя срока на годност на крем на Филорга? Ще ми се да знам дали е в срока на годност, но в checkcosmetic изобщо няма Филорга в списъка с марките.

Общи условия

Активация на акаунт