Filorga - красива всеки ден! - тема 6

• 143 156
  • 762
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Искам да попитам дали крема Pigment White може да се ползва един вид с превантивна цел през летните месеци или не е добра идея? denis, знаеш ли?
Не е добра идея, защото изсветлява тена / а така ще провокира увеличаване на пигментацията/

Някой знае ли как да проверя срока на годност на крем на Филорга? Ще ми се да знам дали е в срока на годност, но в checkcosmetic изобщо няма Филорга в списъка с марките.
Дай ми кода на ЛС Peace

# 226
Момичета, мицеларната вода подходяща ли е за чувствителна кожа? А бб крема за мазна?

Да ти кажа бая лъсвам с тоя ББ крем Blush. Иначе ми пасва идеално на цвета на кожата. Даже по-напред питах с каква пудра евентуално да го ползвам. Взех си матираща, обаче пък такава сбръчкана ме прави комбинацията, че ми се отщява. Иначе съм с нормална кожа и омазняваща се в Т-зоната. Даже и ако не е да позлвам фон дьо тени и бб кремове бих казала, че и в Т зоната нямам омазняване кой знае какво (ако това може да те ориентира).

За мицералната не мога да ти кажа. Нямам я все още.

# 227
  • Варна
 Кожата ми е смесена,много чувствителна с постоянни зачервявания.
Мицералната вода е добра.Харесва ми и съм изхабила от нея 4 опаковки.
ББ крема не го харесвам.Идва ми тежък и мазен.

# 228
  • Бургас/Пз
И аз съм от не харесващите ББ-то . Мицеларната вода ми е любима. Много харесвам Исо Структура за зимата и Хидра Филъра за лятото. А най-хубавият нощен крем за мен си остава Слийп енд Пийл. Каквото и друго да реша да експериментирам, пак се връщам към него.

# 229
И аз тук, че през последните 25 дни имах само два почивни и като се погледна в огледалото ми причернява. ooooh!
Набелязала съм, след като четох в темата, Тайм филър и Мезо+ серума за покупка. Намерих си днес тестерчета и утре ще пробвам.
Днес пробвам това HYAL-DEFENCE , не е лошо, никак дори, обаче се чудя има ли смисъл от него и Мезо+?
Търсих тестер на хваления Слийп енд Пийл, но нямаше, пък и имам едно Ибуки на Шисейдо за изхабяване и май ще го ползвам вечер, че с всичко ми прави кир ефект.
Надявам се Тайм филъра да ми понесе на околоочния контур.
Последната година залагах на повече сън и хидратация, отколкото на скъпа козметика, но скоро ще чукна 42 и трябва пак да инвестирам, защото съм предразположена доста към мимически бръчици.
Друго препоръчително ли е да взимам, според вас?
Кожата ми е нормална към смесена в по-топло време. Успявам да я предпазя от петна и лунички, но имам някои дразнещи окото спукани капилярчета. Съмнявам се обаче, че бих могла с кремчета да ги премахна.

Последна редакция: нд, 05 фев 2017, 20:33 от goddess

# 230
  • Бургас/Пз
Годесче, ако ти дойде тежък Тайм филъра пробвай Изоструктура, а за лятото може и Хидра филъра. И задължително пробвай Слий енд пийл. За мен това е страхотен крем, който колкото повече се ползва по добри резултати дава. Аз все решавам да го сменя и накрая пак него купувам. Особено и серум като ползваш мисля, че ще си доволна от резултатите.
Скрит текст:
маските са лице на Апивита също са много хубави

# 231
Ани, благодаря за включването bouquet
Ще ттърся по-нататък и Слийп енд Пийл, само да намалеят наличните количества кремове.
Иначе Тайм филъра ми понася добре около очите, въпреки че в момента са раздразнени. Но внимавах много с нанасянето, за да не отиде съвсем до окото.
Къде да ги търся тези Апивита?
Изоструктура по-лек ли е от Тайм филъра?
За Хидра вече ми е ясно. Ще го търся,като стане 20+ температурата, защото ми трябва хидратант под любимия фактор.

# 232
Изоструктура е много по-плътен от Тайм филър. Аз не харесах Изоструктура -постоянно ми правеше кир ефект дори и самостоятелно нанесен.

# 233
  • Варна
Кир ефект ми прави и Хидра филъра. За мен от Филорга си струват серумите и мезо маската. Peace
Пробвала съм всички кремове ...на 2 я час след нанасянето кожата започва да ми опъва и не ми е ок с тях.

# 234
  • Бургас/Пз
Изоструктура е много по-плътен от Тайм филър. Аз не харесах Изоструктура -постоянно ми правеше кир ефект дори и самостоятелно нанесен.
При мен е точно обратното, затова отново ми се затвърждава мнението, че трябва пробване и то поне с два тестера.

Къде да ги търся тези Апивита?

В новата аптека под Водната палата мисля, че ги има. А също и в тази до кино Септември.

# 235
  • София

Да ви питам от къде мога да си купя Мезотерапист (нали това е с дерморолера) Живея във Франция и ми казаха, че тук били забранени за свободна продажба  Rolling Eyes

Не мога да кажа от къде, но като ефект, аз лично не видях кой знае какъв.
Вярно, че нямам особени проблеми, нямам дълбоки бръчки, по-скоро леки, мимически, нямам петна, белези. Но ролера е много фин, серума към комплекта е много малко, за високата цена.
Според мен, спокойно можеш да си купиш дермаролер от масовите и да го ползваш с какъвто серум желаеш, вкл и на Филорга, ще ти излезе тройно по-евтино.

Вие колко често ползвате Слийп едн Пийл? Аз го ползвам през вечер, само в сезоните без много слънце.

# 236
  • Бургас/Пз
Вие колко често ползвате Слийп едн Пийл? Аз го ползвам през вечер, само в сезоните без много слънце.
Само в началото го ползвах 20 дни през вечер, а след това вече всяка вечер. През лятото не го ползвам, но не толкова заради слънцето, а по-скоро заради тена, макар че момичетата в темата са споделяли, че не забелязват избелване и изсветляване на тена. О ноември до май го ползвам плътно.

# 237
................Вие колко често ползвате Слийп едн Пийл? Аз го ползвам през вечер, само в сезоните без много слънце.

Вивка Heart Eyes, аз от месец го ползвам, всяка вечер. Нищо не ми става. Че даже и около очите плескам  Blush (не на клепача де), макар, че пише да не се ползва там. За сега не виждам никаква промяна ни към добро, ни към зло Crazy. Ще видим след още един месец. Е виж ако съм се чокнала някъде нещо, си нямаш на идея как щипе, бетер спирт върху рана Simple Smile. Но ако няма раздразнения, нищо не усещам. Прави ми впечатление, там където са порите около носа и челото, като водичка избила върху всяка. Не знам точно какъв процес протича, но избива нещо... newsm78

# 238
И аз ползвам слийп всяка вечер. Пропускам единствено когато слагам нощната маска на Сефора, но се сещам за нея веднъж седмично или на десет дни.

# 239
  • Варна
Слийп енд пийл ползвам три пъти седмично,после четири вечери мажа друго и така редувам.Тайм филър и на мен ми е по-тежък и по-лепкав от Изо структур.Най-любим ми е Нутри филър сега зимата.

Общи условия

Активация на акаунт