Filorga - красива всеки ден! - тема 6

• 143 182
  • 762
  •   1
Отговори
# 525
  • Бургас
И аз го харесвам,ползвам го от мостри в момента много бързо попива,не омазнява и хидратира много добре.

# 526
За дама на 65+ кой дневен крем на Филорга бихте препоръчали (от нормалната серия), за хидратация и анти-ейдж?

Бих ти препоръчала крем Isostructure със серум Skin structure за стягане на контура; крем Nutri filler ; Meso+ серум; Skin absolute дневен и нощен. Препоръчително е да се ползва комбинация от серум с крем.
Тествай и прецени. Аз позвам изброените, също и hydra hyal, time zero, time filler през лятото.

# 527
Здравейте, насочила съм се към козметиката на Filogra, но ще я използвам за първи път и имам нужда от малко помощ:blush: на 24 съм със смесен тип кожа, а основният проблем са ми порите. Имам нужда от дневен и нощен крем, както и от околоочен и ще съм благодарна, ако минпомогнете в избора 🙂

# 528
  • София
Здравейте, насочила съм се към козметиката на Filogra, но ще я използвам за първи път и имам нужда от малко помощ:blush: на 24 съм със смесен тип кожа, а основният проблем са ми порите. Имам нужда от дневен и нощен крем, както и от околоочен и ще съм благодарна, ако минпомогнете в избора 🙂
Здравей!
Според мен, подходящи ще са Hydra Filler MAT, Optim eyes и Sleep&Peel /нощен/.
И новият OXYGEN-PEEL - лосион за микро-пилинг, почиства порите Peace
- ползва се вечер, но не със Sleep&Peel

Последна редакция: вт, 14 ное 2017, 08:13 от denis.

# 529
Здравейте!

Искам да си поръчам този крем през phatmashop, но не го откривам.
От няколко седмици следя и го няма. Дали ще го пуснат или да си купя от БГ?
А откъде от БГ пазарувате кремове на Филорга?

https://apteka.framar.bg/30035445/%D1%84%D0%B8%D0%BB%D0%BE%D1%80 … 0-30-%D0%BC%D0%BB

# 530
Здравейте!

Искам да си поръчам този крем през phatmashop, но не го откривам.
От няколко седмици следя и го няма. Дали ще го пуснат или да си купя от БГ?
А откъде от БГ пазарувате кремове на Филорга?

https://apteka.framar.bg/30035445/%D1%84%D0%B8%D0%BB%D0%BE%D1%80 … 0-30-%D0%BC%D0%BB

От Енцо. Въпросът е, че Денис скоро написа, че не винаги качествата за БГ пазара и за източна Европа е едно и също с това за Франция например.

Аз лично от този крем не видях някакво избледняване на петната.

Последна редакция: вт, 14 ное 2017, 13:21 от Анонимен

# 531
  • Поморие
Аз си купих Пигмент уайт от Енчо за 86лв.Ползвам го от 2 седмици,все още не мога да видя избледнява не на петната,то и все още е рано , но определенови те на ми е по изравнен.

# 532
Здравей!

Благодаря за отговора😊 тоест, ако използвам лосиона за микро- пилинг да се насоча към друг нощен крем? Може ли да споделите причината, просто ми е любопитно ☺

# 533
  • София
Скрит текст:
Здравей!

Благодаря за отговора😊 тоест, ако използвам лосиона за микро- пилинг да се насоча към друг нощен крем? Може ли да споделите причината, просто ми е любопитно ☺
И двата продукта са ексфолиращи и трябва да се ползват в различни дни.
Ако избереш лосиона - ще ти трябва друг нощен крем / не Sleep&Peel/.

# 534
Петя, Bright Crystal, perfectr, благодаря за включването!

# 535
И аз благодаря за отговорите! Hug

# 536
Здравейте! Изчетох доста от темите да продуктите Filorga и реших да си взема. На 33 год. съм с нормарна кожа, леко широки пори. Насочила към се към :
Timefiller Mat за дневен крем
Time filler eyes за очи
 Sleep and peel за нощен
Scrub and Mask за почистване
Моля за мнението ви за избора ми и моля за мнение за почистващ продукт ежедневет и за продукт за устни?
Също така моля за мнение за маските Hydra filler и Time filler - разлики, прилики и да ползвам ли изобщо някоя?
Моля за мнението ви, защото викъде не намирам мостри на продуктите, а по принцип като ползвам продукти за лице, си вземам всички неща от една марка. Досега ползвах Естии Лаудър Найт рипеар, но мисля, че кожата ми се насити.

# 537
  • София
На мен, Meso-Mask ми харесва много повече като ефект и като цена  Wink от маските Hydra filler и Time filler.

# 538
Здравейте, поръчах си от Фармашоп няколко крема на Филорга и серум. Никъде не пише до кога са годни . Как да разбера. Имам поръчан и един, който съм купила от българския сайт filorga.bg и там на картонената кутия има печат с черно мастило, едвам се вижда, но има срок на годност. А на тези от Франция никъде. Има само някакви кодове с букви и цифри като печат, но не й месец и година.

# 539
  • София
Здравейте, поръчах си от Фармашоп няколко крема на Филорга и серум. Никъде не пише до кога са годни . Как да разбера. Имам поръчан и един, който съм купила от българския сайт filorga.bg и там на картонената кутия има печат с черно мастило, едвам се вижда, но има срок на годност. А на тези от Франция никъде. Има само някакви кодове с букви и цифри като печат, но не й месец и година.
Това са новите партиди - в срок на годност са, но ако искаш ми ги пусни, за да ги проверя.
Фармашоп обикновено предупреждават, когато остава поне 3 месеца до изтичане на срока и питат дали все пак желаете продукта.
Ако искаш, пиши и на тях за да го проверят.

Общи условия

Активация на акаунт