Filorga - красива всеки ден! - тема 6

• 143 054
  • 762
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Да, с това мнение на дерматолозите съм съгласна, уви! Пигментните петна са много неприятен проблем. А новият крем ефикасен ли е? (Ползваш ли го вече?) Прочетох един неособен ласкав отзив тук и не съм срещала други мнения.
Да, ползвам го и ми харесва - малко се доближава по консистенция до Meso White - който спряха и замениха с Pigment Perfect, доста несполучлив аналог / според мен/. Споменавам го, защото той беше много хубав продукт и ако си го ползвала, може да предположиш какво имам предвид.
Кремът е доста лек, немазен, попива добре /моята кожа е нормална, с леко омазняване в Т-зоната/.
Изравнява тена на кожата, като леко го изсветлява.
Ако кожата е много суха / откъм липиди/ може да не е достатъчен.
Имам намерение да го ползвам редовно, не че имам много пигменти петна, но те, повече ме плашат.

Последна редакция: вт, 01 ное 2016, 17:12 от denis.

# 121
  • София
Денис, благодаря ти за препоръката за крем, имам нужда от точно такъв, богат на липиди продукт. Непременно ще го взема.  Hug

Пете  Hug

При мен неприятен кир ефект се получава при комбинация от серума Хидра дифенс + крем Хидра филър. Използван с друг крем, серума не ми дава такъв ефект, както и крема, използван с друг серум  Grinning Реакцията между двата обаче, на моята кожа, не е добра.

Относно мезотерапията, ползвала съм системата за мезотерапия у дома - Мезотерапист. Доста обнови и освежи кожата ми, хареса ми. Хубавото е, че мезоролера може да се ползва и след като свърши серума към терапията.

# 122
  • София
И аз с въпрос за новия пигмент уайт крем- би ли бил подходящ за пигментни петна на хормонална основа? Предполагам в летните месеци не се ползва? При предразположена кожа, би ли създал условия за поява на нови петна през лятото?
Много благодаря предварително! bouquet

# 123
  • Пловдив
Дами, отзиви за тези пачове - http://filorga.bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%82%D0% … ptim-eyes-patch/? Търся ефект общо освежаване на околоочният контур, на самият тургур на кожата. Трябва ми нещо за екстремна хидратация. Добър ефект постигам с нанасяне на мезо маската в тази зона, но се чудех какво друго мога да си взема newsm78...

# 124
  • Бургас
Имам питане - започнах системата за домашен пилинг на Филорга, с идеята да я правя веднъж в седмицата.
Мога ли паралелно през вечер да ползвам за нощен крем Глико А? Ще дойде ли в повече?

Който питаше за сравнение между скраб маската и мезо - не харесах скраб маската. Много ми се дразни лицето от тези пилинг-частици. Не бих я взела пак.
От Мезо маската виждам много добър ефект, лифтинг и освежаващ. Вече трета купувам.

# 125
  • София
Уф, аз също нещо не съм доволна от тая скраб маска.... И на мен ми се дразни лицето. Мезо маската е съвсем друга работа наистина. Скраб маската ще я пробвам още едни-два пъти и ако пак не са добре нещата, ще я подарявам.

# 126
Има много изгодни нови комплекти на Филорга Peace В 2 от тях има и Time-Filler-a от 30 мл. /без парабени/. Потърсете Peace

# 127
  • на земята
Има много изгодни нови комплекти на Филорга Peace В 2 от тях има и Time-Filler-a от 30 мл. /без парабени/. Потърсете Peace
Къде ги има?

# 128
Аз ги намерих във Framar, но не мога да разбера защо да са на сметка - от Ензо излизат много по-евтино  Hug

# 129
Има ги в Марви Peace

# 130
# 131
  • София
Във ФШ - този комплект е много изгоден  Peace:
http://www.pharmashopdiscount.com/fr/soins-anti-age/35511-filorg … 401326033463.html
- новият серум Time-Zero - 30ml
- Time-Filler  - 30ml
- Time-Filler Eyes -4ml

# 132
Здравейте момичета , ще се радвам да ме приемете във вашата темичка . На 42г съм с най-проблемна зона околоочен контур - торбички под очите и бръчици тип пачи крак . За сега изпробвам само тестери , спряла съм се на Time Filler и Time Filler eyes . Сега видях , че е излязъл нов продукт FILORGA EYES-ABSOLUTE ! Да споделите някакви отзиви , и дали е по - силен от Time Filler eyes ?

# 133
Здравейте, аз съвсем случайно си купих днес scrub & mask. Не знам как се търси в темите, ако вее е писано, моля да ме извините! Мъжът в парфюмерията ми каза, първо да чакам, после да ексфолирам с пръстчета... на опаковката и в указанията в интернет, пише обратно, гледах и клипчета и по двата варианта... според вас как е най- добре?
благодаря

# 134
  • София
Здравейте, аз съвсем случайно си купих днес scrub & mask. Не знам как се търси в темите, ако вее е писано, моля да ме извините! Мъжът в парфюмерията ми каза, първо да чакам, после да ексфолирам с пръстчета... на опаковката и в указанията в интернет, пише обратно, гледах и клипчета и по двата варианта... според вас как е най- добре?
благодаря

Аз нанасям,ексфолирам,оставям да действа и изплаквам.

Общи условия

Активация на акаунт