Filorga - красива всеки ден! - тема 6

• 143 164
  • 762
  •   1
Отговори
# 240
  • София
На мен много ми се иска да го ползвам и всяка вечер, обаче ми е малко недостатъчен като грижа, в смисъл, имам нужда от нещо по-подхранващо. След него сутрин кожата ми крещи за мнооого, много грижа, вода, храна  Laughing Суха ми е и затова така.

# 241
  • София
И аз го ползвам всяка вечер,с изключение на летните месеци.

# 242
На мен много ми се иска да го ползвам и всяка вечер, обаче ми е малко недостатъчен като грижа, в смисъл, имам нужда от нещо по-подхранващо. След него сутрин кожата ми крещи за мнооого, много грижа, вода, храна  Laughing Суха ми е и затова така.

Ти ме шашна, аз тъкмо по-напред се жалвах, че сутрин като се събудя такава ми е мазна кожата от него, но май по ми харесва така. Като се измия и като сложа дневния крем, всичко е наред. Иначе съм с нормална към суха кожа.

# 243
Чудя се мога ли да съчетая sleep and peel със серума perfect + ( като него ползвам сутрин) или ще ми дойде твърде много ексфолиране?

# 244
Някой има ли мнение и инфо за новата серия FILORGA NCTF?
Дори не бях видяла колко продукта са пуснали.

# 245
  • Бургас/Пз
Какво ви е мнението за Слий Риковъра http://www.kozmetika.bg/FILORGA/77048_%D0%9D%D0%BE%D1%89%D0%B5%D … -(SLEEP-RECOVER)/
Самостоятелно ли се ползва или трябва да се комбинира с друг нощен крем?

Също така тези , които са ползвали Пигмент Перфект може ли да споделят дали се повлияват бледи петънца от него.

# 246
На мен Sleep recover ми харесва много, ползвам втора поредна опаковка. Не е тежък, не омазнява, а на сутринта кожата е мека и изгладена, не посмях да го сменя с друг след като ми свърши.

# 247
  • sofia
Момичета , в момента ползвам слийп енд пийл (нощен) и пигмент уайт (дневен), до кога може да ги ползвам без да имам притеснения от слънцето. И въобще ползват ли се лятото ?
Ако знаете нещо за капилярчета, ще съм ви много благодарна.

# 248
  • Пловдив
За капиляри и аз се интересувам.

# 249
  • София
Момичета , в момента ползвам слийп енд пийл (нощен) и пигмент уайт (дневен), до кога може да ги ползвам без да имам притеснения от слънцето. И въобще ползват ли се лятото ?
Ако знаете нещо за капилярчета, ще съм ви много благодарна.
До първото, по продължително излагане на слънце и образуване на тен.
За капилярите - лазер  Peace
ПП. Добре е да се приемат добавки за укрепване на кръвоносните съдове, вкл. и колаген.

# 250
  • sofia

denis.  благодаря ти!

# 251
Тези които са ползвали Meso-mask как я ползвате, колко често, оставяте ли я цяла нощ? Ако може и конкретни впечатления за ефектите или дефектите ѝ Praynig
Ползвах търсачката, но никакви конкретни мнения не излизат, само че на някои им харесва, ама защо.
И тестер не успявам да намеря. Rolling Eyes

Тайм филър не ми е достатъчен. Кожата ми има вид на недохранена, тънка, вяла, без блясък. Оправя се, но след като нанеса отгоре едно кремче на Диор с фактор.
Издирвам тестер на Нутри филър, но и на него не намирам. Sad

Скрит текст:
ani_d, намерих Апивита. Благодаря ти за съвета bouquet
 Взех си: за около очи с грозде ми хареса много. Преди години имах една маска за околочои на Clarins. Това върши същата работа.
Розовата-почистваща не мога да преценя.
Някаква royal jelly не ми хареса, освен това едвам я изтраях.
Днес взех за лице с грозде. Ще я пробвам по-късно.

# 252
Мезо маск, не бих спала с нея. Нанасям я и я оставям за не повече от час.
Ефекта е като на маска 😀, освежена и поизпъната кожа, харесва ми определено. Видимо освежена изглеждам след нея.

# 253
  • София
Аз оставям маската около 30 минути.След нея кожата ми е видимо освежена,порите се посвиват малко,а мимическите бръчки са ми поизгладени.Ползвам вече трето бурканче и много ми харесва!

# 254
  • София
И аз я оставям около 30 - 40 минути (както е по инструкция), след което я отмивам. Харесва ми ефекта върху кожата. Много е приятна. Heart Eyes

Но ми се струва, че Нутри Филър може да се окаже по-подходящ конкретно за твоя случй, goddess! Peace

Общи условия

Активация на акаунт