Filorga - красива всеки ден! - тема 6

• 143 274
  • 762
  •   1
Отговори
# 375
Между другото и аз искам да разбера къде мога да си проверя датата на годност. Търсих Филорга по аптеките в града от който съм в БГ и намерих в една, в която имат Deep Fill. Обаче ми бяхте казали, че от 2 години е спрян. Та се чудя дали би бил читав (ако го имат още де, че он лайн ми показва че го имат), а много го исках. Предполагам, ако не са отваряни, не би трябвало да им има нещо, макар и да са позастояли.

Аз май не съм толкова очарована от марката, но твърдо искам да я ползвам поне година, въпреки това. Та продължвам да инвестирам.

# 376
  • Пловдив
И аз знам,че е спрян,но ако много го искаш рискувай.Аз редовно забравям в шкафовете най-различна по вид козметика,обикновено подаръци,които си пазя защото някой ми ги е донесъл от чужбина и когато се сетя вече са с изтекъл срок на годност.Отварям ги и ако не миришат,а досега такъв случай не съм имала,си ги ползвам по предназначение.

# 377
Да, и аз така мисля да направя. Ще го взема пък, дано е наред всичко. Иначе от изприщване, пъпки и други подобни не се притеснявам. Кожата ми не е чувствителна. Аз и крем отпреди 20г да си намажа все тая. От Нивея до Филорга пак така. Но за собствено успокоение все към по-скъпото посягам  Joy

# 378
                            Имате ли впечатления от новата серия?

# 379
  • София
Мога да споделя първи впечатления само от този продукт:

Много съм доволна от него. Харесва ми много повече от UV Defence, който много ми мазнее (хем кожата ми не е мазна изобщо). Ползвам го върху крем и под грим. Не прави кир ефект, не лъсвам с него, пази чудесно от слънцето. Идеален е за градски условия. По време на 1-седмична ваканция, която прекарах в голяма степен на открито, ползвах основно тази слънцезащита и си вътши работата. (Като единствен минус виждам миризмата му, но те на Филорга нещата като цяло не са с най-добрите аромати...  Wink)

# 380
 .♥.Петя.♥., много благодаря за отзива! bouquet
Явно ще се купува.
 UV Defence, леко ми мазнее, макат че с пудра отгоре ми е ок, но все пак, идват жеги.

# 381
  • София
Скрит текст:

Много съм доволна от него. Харесва ми много повече от UV Defence, който много ми мазнее (хем кожата ми не е мазна изобщо). Ползвам го върху крем и под грим. Не прави кир ефект, не лъсвам с него, пази чудесно от слънцето. Идеален е за градски условия. По време на 1-седмична ваканция, която прекарах в голяма степен на открито, ползвах основно тази слънцезащита и си вътши работата.
(Като единствен минус виждам миризмата му, но те на Филорга нещата като цяло не са с най-добрите аромати...  Wink)
Моят ухае много приятно, леко и деликатно на пролетни цветя

# 382
Скрит текст:

Много съм доволна от него. Харесва ми много повече от UV Defence, който много ми мазнее (хем кожата ми не е мазна изобщо). Ползвам го върху крем и под грим. Не прави кир ефект, не лъсвам с него, пази чудесно от слънцето. Идеален е за градски условия. По време на 1-седмична ваканция, която прекарах в голяма степен на открито, ползвах основно тази слънцезащита и си вътши работата.
(Като единствен минус виждам миризмата му, но те на Филорга нещата като цяло не са с най-добрите аромати...  Wink)
Моят ухае много приятно, леко и деликатно на пролетни цветя
Придобих го. Много ми харесва, пробвах с грим, без грим, с крем под него, със серум под него и във всеки един момент ми харесва. Радвам се, че го открих, рядко се намира неомазняващ 50 фактор. Аромат почти не усещам, взех го от официалния сайт, но пък аз съм с хроничен синузит и сенна хрема, като бонус.

# 383
  • Бургас/Пз
Придобих го. Много ми харесва, пробвах с грим, без грим, с крем под него, със серум под него и във всеки един момент ми харесва. Радвам се, че го открих, рядко се намира неомазняващ 50 фактор. Аромат почти не усещам, взех го от официалния сайт, но пък аз съм с хроничен синузит и сенна хрема, като бонус.

Годесче, какъв крем слагаш под него?? Мислиш ли, че може и самостоятелно да се ползва без нищо отдолу??

# 384
  • Пловдив
Аз го ползвам самостоятелно и ми е добре.

# 385
Аз обаче официално не мога да се разбера с Филорга и след словестна престрелка с дистрибуторите, като измажа всичко ги зарязвам. Явно тази козметика се оказа, че не е за мен, и въпреки, че си бях дала срок да ги ползвам година, се отказвам. Нито sleep and peel прави нещо на моята кожа, нито skin structure serum, нито iso-structure (тоя пък взе, че пооранжевя нещо), нито околоочния. Но това как да е. Под ФДТ, ББ и СС кремове, са отврат. Сложа ли от тях, и почва един кир ефект, независимо колко тънко съм намазала. Отделно кожата изглежда суха, матирана. Пратиха ми мостри от Тайм Филър дневния и околоочния, както и от някакъв друг серум Хидра нещо си, черния крем (е с него пък съм с черен кир ефект, добре, че вечер го нанасях само). Същата работа. Даже направо съм изхвърлила и мостри и всичко. Не ми се губи повече време с тая марка. Явно всички сме различни и няма как да ни понася един продукт по един и същ начин.

# 386

Годесче, какъв крем слагаш под него?? Мислиш ли, че може и самостоятелно да се ползва без нищо отдолу??
Ani, слагам различни, според това от какво съм преценила, че има нужда в момента. Въртя следните:
NCTF REVERSE , ISO-STRUCTURE, TIME-FILLER, още ми стои Hydra,  не съм го започнала. Вероятно и самостоятелно ще е добре, но за сега повече ми харесва с крем под него. Напоследък често и само със серум, но не на Филорга. Спрях Meso+, на есен пак ще го започна.

# 387
Момичета, до колко дни най-много пристигат до София поръчките?

# 388
  • София
water, от къде мислиш да поръчваш?

# 389
water, от къде мислиш да поръчваш?
Фармашоп, от Франция newsm78

Общи условия

Активация на акаунт