Filorga - красива всеки ден! - тема 6

• 143 272
  • 762
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте , някой знае ли защо в ензо са по-евтини отколкото филорга.бг

Може би , защотото на ензо склада е в Чехия .. там може да са по - евтини отколкото в Бг

# 406
  • Бургас
поръчах си слънцезащитния 50 + , доволна съм , сега се чудя кой нощен , имам петна и мазна кожа ми  , sleep and peel , или някой друг

# 407
  • София
поръчах си слънцезащитния 50 + , доволна съм , сега се чудя кой нощен , имам петна и мазна кожа ми  , sleep and peel , или някой друг

Според мен sleep and peel е подходящ! Аз съюо съм с петна,но кожата ми е нормална,по-скоро суха и крема ми е идеален.

# 408
Sleep and peel не е ли по-подходящ за зимата?

# 409
Може ли някой да ми каже от къде мога да си купя няколко мостри на Хидра филър и sleep and peel. Нямам близо до мен аптека или магазин, в които да продават продукти на Филорга.

# 410
Може ли някой да ми каже от къде мога да си купя няколко мостри на Хидра филър и sleep and peel. Нямам близо до мен аптека или магазин, в които да продават продукти на Филорга.
В сайта на Филорга има контакти,звънкаш на някой от телефоните и казваш,че искаш мостри.С мен бяха много отзивчиви и ми ги изпратиха безплатно.Платих си само куриерските разходи Peace

# 411
  • София
Sleep and peel не е ли по-подходящ за зимата?
Не, това е ексфолиращ крем, може да се ползва целогодишно.
Трябва само да се внимава, ако има тен, защото може да се получи неравномерно сваляне на тена / да се получат по-светли петна по кожата/.

# 412
Здравейте,
Може ли някакви отзиви за 3 вида серуми-Меso Plus,Time Zero и Perfect Plus?
На 39 год. съм,смесен тип кожа,на места с изразени пори,любим към момента ми е Time Filler,но имам нужда от серум.
Споделете,моля  Hug

# 413
  • София
Здравейте,
Може ли някакви отзиви за 3 вида серуми-Меso Plus,Time Zero и Perfect Plus?
На 39 год. съм,смесен тип кожа,на места с изразени пори,любим към момента ми е Time Filler,но имам нужда от серум.
Споделете,моля  Hug
И трите серума са хубави, зависи какво точно ти трябва в момента, какви са нуждите на кожата.
Меso + е най-богат, мазен серум, подхранва и прави кожата мека, стимулира регенерацията, не омазнява, може да се ползва самостоятелно.
Time Zero е с две консистенции/формули - едната с концентрирана ХК, другата е подхранваща - добре хидратира, освежава, изглажда, с лифтинг ефект.
Perfect + е на водна основа, свива порите, неутрализират лъщенето, матира, изравнява тена 

# 414
Здравейте, бих искала да попитам околоочните кремове на Филорга подходящи ли са за 30+ и освен да заличават линии и бръчки имат ли хидратиращо действие? А кремовете Hydra Filler и Time filler mat могат ли да се ползват и за околоочен контур? Подходящи ли са за 30+? Със смесена кожа съм.

# 415
  • София
Здравейте, бих искала да попитам околоочните кремове на Филорга подходящи ли са за 30+ и освен да заличават линии и бръчки имат ли хидратиращо действие? А кремовете Hydra Filler и Time filler mat могат ли да се ползват и за околоочен контур? Подходящи ли са за 30+? Със смесена кожа съм.
Козметиката на Филорга е хидратираща и това не се коментира  Wink.
Основната и съставка е ХК / с различно молек. тегло и т.н./.
Hydra Filler - може да се ползва за зоната около очите,  Time filler mat - може и да изсушава, трябва да пробваш - зависи от състоянието/потребностите на самата кожа.

# 416
Благодаря denis!

# 417
Здравейте отново,някаква информация как да проверя сроковете на годност(разчитането на кодовете) след поръчка от Enzo.bg?

# 418
  • София
Някой използвал ли е комплекта за домашна мезотерапия?

# 419
Когато излезе, мисля през 2011 или 2012 год. си го бях купила и съответно използвала (тогава съм била на 39 год. кожата ми е смесена), бих казала добър кратък ефект, кожата си я усещах много плътна, освежена и опъната, дори и порите се бяха свили. Като го сравнявам с мезото на друга фирма, което правя в салон от последните три години...не бих повторила, не защото не е добър продукт, а защото вече ми е слаб.
Още си пазя ролера и се чудя, ако намеря подходящ серум дали не мога да го използвам и сега, при домашни условия ?
Ако някой може да ми препоръча подходящ серум например за подхранване, ще му бъда много благодарна Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт