Filorga - красива всеки ден! - тема 6

• 143 264
  • 762
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Руми, благодаря. Аз нямам много време за себе си, но ходя 2-3 пъти в годината на козметик. Липсата на време компенсирам с по-скъпи марки, но нещо не мога да преборя бръчките, 71-ви набор съм.
Правила съм си мезотерапия с БДР или нещо подобно и бях доволна.
Ако някой е използвал комплекта ще ми помогне.

# 421
  • София
Когато излезе, мисля през 2011 или 2012 год. си го бях купила и съответно използвала (тогава съм била на 39 год. кожата ми е смесена), бих казала добър кратък ефект, кожата си я усещах много плътна, освежена и опъната, дори и порите се бяха свили. Като го сравнявам с мезото на друга фирма, което правя в салон от последните три години...не бих повторила, не защото не е добър продукт, а защото вече ми е слаб.
Още си пазя ролера и се чудя, ако намеря подходящ серум дали не мога да го използвам и сега, при домашни условия ?
Ако някой може да ми препоръча подходящ серум например за подхранване, ще му бъда много благодарна Simple Smile

Аз съм много доволна от ролера и често го ползвам - с Матрициум на Биодерма /който е стерилен/ или с Мезотерапиите с NCTF / с по-малко и с повече ХК/.

# 422
Здравейте, замислям се дали да не прибегна до Филорга. На 27години съм и от известно време имам силно изразени мимически бръчки на челото. Знам, че Филорга е по принцип за по-зряла кожа, но определено трябва да взема мерки, много се мръщя явно Grinning. Иначе имам тестери на Time zero, iso structure и  meso mask. Също се чудя и за почистващата пяна? Blush

# 423
feichkaa, бих пробвала със серума Meso+ или пък кремчето Time filler. И моето лице е силно изразително, макар и да съм с около 15г. по-голяма, това едва ли има значение в случая. Тези възрастови ограничения за мен, лично, винаги са били пълни глупости. Важно е състоянието на кожата. Докато станеш на 40+ кой знае какви неща ще са измислени.Wink
Колкото до почистващата пяна на Филорга, не знам има ли смисъл. Не съм я пробвала, но ползвам мицеларната вода, втора бутилка и съм много доволна.
Iso structure ползвам зимата, но той е за стягане на контур. Ти едва ли имаш нужда от това.
Meso mask на мен лично ми допада.

# 424
Леле, изчетох почти всички теми за Filorga. Познайте дали съм работила кой знае колко днес Simple Smile
Дерматоложката ми препоръча TIME-FILLER MAT за свиване на порите. В Ремедиум нямаха мостра, за да го пробвам, но след всички мнения тук определено ще се насоча към тази марка и за бръчките, които вече се забелязват. TIME-FILLER MAT е добър вариант за бръчки и пори, нали?

# 425
Момичета,дайте отзив за крема NCTF REVERSE,моля?

# 426
Здравейте, момичета

Разглеждам от доста време кремовете на тази марка.
На 45г. съм, със смесена към суха кожа и се чудя кой от всичките варианти да ползвам - Time filler или ISO structure. Имам и бръчки (най-вече мимически) и пигментни петна Sad

Моля, споделете за ефекта ако сте ги ползвали.

Благодаря.

# 427
Здравейте, момичета

На 45г. съм, със смесена към суха кожа и се чудя кой от всичките варианти да ползвам - Time filler или ISO structure. Имам и бръчки (най-вече мимически) и пигментни петна Sad

Благодаря.

Назад в темата има доста отзиви. Прочетохте ли ги?

# 428
Здравейте, момичета

Благодаря.

Назад в темата има доста отзиви. Прочетохте ли ги?

Да, разбира се. Опитах се да се върна малко назад, но ги няма директно сравнени тези двата.

# 429
Ами не се ограничавайте с малко назад. И за двата крема има достатъчно писано. Може и да не са сравнявани конкретно, но има мнения премного и за двата. И как действат, и какъв им е състава.

# 430
Здравейте, момичета

Благодаря.

Честно казано е хубаво да си намериш мостри и да пробваш. Аз съм на 42 с нормална към суха кожа и въобще тези кремове не са за мен. Понеже също изчетох всички теми в началото на годината, та се награбих с ISO structur-a (серума и крема), със Sleep and Peel маската, с околоочен...Отделно от представителството в държавата в която живея, ми пратиха доста други мостри, една от която беше на черния им крем (забравих кой беше). Уж, ISO-то хидратиращи, за стягане, ами аз от тях само кир ефект съм получила, да не споменавам под грим каква чудения настава. Околоочния - там пък думи нямам. Така ми пресушава и матира около очите + кир ефекта (слагам наистина много малко), че 30мл от зимата се чудя как да оползотворя. Sleep and Peel пък ми е абсолютно слаба. Никакъв Peel не забелязах за  5-6 месеца. Даже мажа около очите с нея, освен лицето. Всяка вечер, че да свърши. Нищо.....
Та не казвам, че кремовете са лоши, опитвам се да кажа да си намериш мостри и да видиш поне консистенцията как ще ти се отрази и тогава да прецениш дали да си купуваш пълноразмерния продукт, че са доста скъпи. Поне на мен много скъпи ми се виждат, за резултата който получавам. Дано и мостри като свят ти дадат, че на мен буквално в пакетчето някакви капки две ми се паднаха, едва за едно намазване ми стигнаха. За справка Неострата например също ми дадоха мостри, но едно че бяха в тубички и второ една мостра ми стигна за 20 -30 дена (околоочен пробвах).

# 431
Момичета,от къде към момента е най -изгодно да се купуват кремовете?На 41 съм с комбинирана кожа ,която вече зимата клони към суха.Кокво ще ми препоръчате за бръчки и стягане на контура на лицето?

# 432
  • София
Момичета,от къде към момента е най -изгодно да се купуват кремовете?На 41 съм с комбинирана кожа ,която вече зимата клони към суха.Кокво ще ми препоръчате за бръчки и стягане на контура на лицето?
Ако нещо е изгодно - проверявай партидния му номер, защото много се злоупотребява с това последно време. Peace

# 433
Само с кремчета не става. Не се преборват бръчки, не се стяга контур. Само магьосниците и феите могат да сторят чудеса.
Иначе относно Time filler за бръчки, повече харесвам Nutri filler  за зимата, Iso strukture  за стягане на контура. За петна огледай други продукти, някой от серумите. Към момента нямам такъв проблем.
Потърсете мостри.
Нямам кир ефект, но според мен зависи и от останалите продукти, които се ползват.

# 434
Здравейте, търсих качествена козметика и случайно попаднах на вашата тема и я зачетох с интерес.
На 32г. съм, с мормална към мазна кожа, особено в Т- зоната, склонна към образуване на черни точки в зоната на носа и запушване на пори. От прочетеното, се спрях на Time filler mat или Skin Absolute night. Моля за мнение кой от двата продукта би бил по- подходящ за кожата ми?
Тъй като живея в по-малък град и тук няма продукти на Filorga, от къде мога да получа мостри, за да пробвам продукта преди да го поръчам? В аптеки Субра предлагат ли мостри?
От прочетеното разбирам, че цената на козметиката в enzo е по- ниска, порафи факта, че купуват продуктите и складът им се намира в чужбина и това не влияе на качеството им.
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт