Filorga - красива всеки ден! - тема 6

• 143 248
  • 762
  •   1
Отговори
# 435
  • Пловдив
Привет и от мен!
Каква е разликата между Sleep recover и серума C Recover? Имат сходно действие по описание, единия се ползва вечер, другия сутрин. Тръсих инфо назад. Ще ви бъда благодарна да споделите информация за тях.

# 436
  • София
Привет и от мен!
Каква е разликата между Sleep recover и серума Sleep recover? Имат сходно действие по описание, единия се ползва вечер, другия сутрин. Тръсих инфо назад. Ще ви бъда благодарна да споделите информация за тях.

Sleep recover - нощен крем / за уморена, без тонус кожа, тъмни кръгове, торбички под очите, сивкав тен и т.н./
С recover - терапия с витамин С - може да се ползва сутрин и вечер / като серум, преди крема/

# 437
  • Седмото небе
Привет момичета! Записвам се да следя темата.
След малко почвам да чета миналите теми и после се връщам с няколко въпроса. Обмислям разни интервенции през есента,до тогава ще изразходвам наличните ми продукти от Герлен Орхидея империал и спирам с наливането на пари в прескъпа козметика. И се насочвам изцяло към обсъжданата тук марка. И за да не е съвсем само запис-пробвала съм мицеларната вода,както и от мостри един околоочен и един от дневните кремове. С приятно впечатление съм от всички тях.
 До скоро bouquet

# 438
Да се включа и аз. Питам са нещо което изравнява тена на тази марка и също да изчисти тъмни петна. Благодаря предварително

# 439
  • София
Да се включа и аз. Питам са нещо което изравнява тена на тази марка и също да изчисти тъмни петна. Благодаря предварително
Може да пробваш комбинацията:
- Sleep& Peel - нощен ексфолиращ крем, изсветлява леко кожата и изравнява тена
- PIGMENT-WHITE-  като дневен крем
- С recover - терапиятa с вит.С - сутрин и вечер, преди крема
- Мезо Маската
Добавките за кожа, също са важни - добре е да се спазва правилото, каквото се нанася на лицето и тялото, да се приема и вътрешно - напр. Вит. С, антиоксиданти, coQ10 , витамини група В, омега 7 и т.н.
Депигментиращата козметика, действа много бавно - трябва да си търпелива.

# 440
Здравейте и от мен! Между Pigment White и Pigment - Perfect какво е за предпочитане, като изключим, че едното е крем, а другото серум. Не ми се иска да ползвам серум, крем и слънцезащита. Трябва да избера едното. Какво ще препоръчате?

# 441
  • София
Здравейте и от мен! Между Pigment White и Pigment - Perfect какво е за предпочитане, като изключим, че едното е крем, а другото серум. Не ми се иска да ползвам серум, крем и слънцезащита. Трябва да избера едното. Какво ще препоръчате?
Кремът - Pigment White Peace

# 442
Благодаря ти, denis. Още утре ще си взема Pigment White. Дано да се "харесат" със слънцезащитния крем и с фон дьо тена. И край на разходките през деня.

# 443
Тадааам  Grinning
Абонирала съм се за темата отпреди три години, когато беше първият ми неуспешен опит да се спогодя с марката.
С мазна кожа съм, с назолабиални, които не искам да се задълбочават, и с мимическа бръчка на челото. Отделно съм с разширени пори, склонност да образувам комедони и кожата реагира с пъпки на всичко, което не понася.
Вчера попаднах по случайност в едно симпатично магазинче, където се предлагаха продукти на марката. Имам тестери на optim eyes, hydra-filler mat, hydra-hyal и NCTF-reverse mat, като вече околоочният и NCTF са разпечатани и в употреба  Laughing С NCTF лъснах на третия-четвъртия час, а на петия вече не се търпях и го отмих. Нанесох отново. Много лек аромат, не толкова натрапчив като при продуктите, които тествах навремето, попива добре, кожата го изпива буквално, но ако и останалите продукти омазняват, няма да се спогодим и този път.
Имате ли предложения как да ги комбинирам и към какво да се насоча?

# 444
Здравейте дами, пробвах концентрата хидра-хиъл, хареса ми много и мисля да си го поръчам...въпросът ми е, в коя част на деня се нанася и върху него трябва ли да слагам крем за лице или мога да остана само с концентрата?

# 445
  • София
Здравейте дами, пробвах концентрата хидра-хиъл, хареса ми много и мисля да си го поръчам...въпросът ми е, в коя част на деня се нанася и върху него трябва ли да слагам крем за лице или мога да остана само с концентрата?
Здравей!
Може да го нанасяш сутрин и/или вечер. Ако ти е достатъчен може и без крем.
Или 30-40 мин преди крема. Вечер не ползвай серума, ако крема е ексфолиращ, напр. Sleep& Peel

# 446
Благодаря denis., поръчвам го!

# 447
Здравейте, отдавна съм хвърлила око на марката но сега и дойде времето да пробвам нещо. 35+ смесена кожа фини линии. В момента кърмя и имам чувството че от това кожата ми стана доста дехидратирана. Трябва ми нещо като серум за хидратиране и анти ейдж.  Моля препоръчайте нещо

Това дали е подходящо https://www.enzo.bg/filorga/medi-cosmetique-nctf-eessence-regene … idratirana-kozha/

Последна редакция: ср, 06 сеп 2017, 21:59 от Niss

# 448
  • София
Дами, имате ли опит с този крем? Мнения?

# 449
Поръчах в крайна сметка Хидра Филър и скраб маската от енцо.бг Дано ми харесат

Общи условия

Активация на акаунт