Filorga - красива всеки ден! - тема 6

• 143 245
  • 762
  •   1
Отговори
# 450
  • София
да попитам каква е разликата между iso structure и skin structure освен, че едното е крем другото е серум. Кое има повече ефект? моята кожа е нормална към смесена омазняваща се в т зоната- 38 години съм

# 451
Дами, имате ли опит с този крем? Мнения?
Пробвах от тестер. Не е подходящ за хора със смесена кожа.

Поръчах в крайна сметка Хидра Филър и скраб маската от енцо.бг Дано ми харесат
Хидра филър на мен не ми допадна, чудя се какво да правя бурканчето.Disappointed Relieved
Може би ще ти допадне, ако си до 25-28 години. Ако си над 30 и със смесена кожа, едва ли. За суха кожа пък, след 30 е недостатъчна грижа. Лично мнение. Това е единствения крем на Филорга, от който лъсвам.Fearful
Скраб маската ми харесва, особено зимата, когато разполагам с повече лично време.

да попитам каква е разликата между iso structure и skin structure освен, че едното е крем другото е серум. Кое има повече ефект? моята кожа е нормална към смесена омазняваща се в т зоната- 38 години съм
Отговорила си си сама. Едното серум, а другото крем. Предполага се, че серумът е с много по-висока концентрация на активни съставки и все пак, само се предполага. Комбинация от двете дава много по-добър ефект и от най-скъпото кремче, от коя да е марка, това поне съм установила за последните 24 години.

# 452
  • София
goddess, благодаря! Flowers Rose

# 453
  • Бургас/Пз
На мен Хидра филър ми е най-любимият крем. В кобинация с Исо Стръкчър и Слийп енд Пийл кожата ми се чувства страхотно.
Годесче,
Скрит текст:
ако искаш може да помислим да ги разменим, ще измислим нещо надявам се Simple Smile не му отива на този крем да стои в бурканчето Simple Smile  :mrgreen
:

# 454
  • Бургас
И аз харесвам много Хидра Филър,отскоро го ползвам.

# 455
  • София
Aз също съм доволна от Хидра филър.На 41 години съм,със суха кожа,но той я хидратира добре. Та явно си е до кожа. Simple Smile

# 456
  • София
Аз също като Годес не харесах Хидра Филър, макар и само от тестер. Не съм купувала цял крем. На мен ми допадат повече Тайм Филър, Слийп енд пийл и Пигмент Уайт. Но може да опитам тая зима и Нутри Филър, ако видя, че кожата ми има нужда.
Скрит текст:
(на 40+ съм; за мен Хидра Филър е за 25 - 30).

# 457
Поръчах хидра филър мат и мезо маската. Нея още не съм я отваряла.
Хидра филъра мат въобще не матира. Кожата ми е смесена, на 33 год. Досега ползвах един крем на Synchroline  за база под фон дьо тена Double Wear. Цял ден без лъщене издържа. Ами вече цяла седмица слагам хидра филър- и със и без фон дьо тен, до 1 час съм много мазна.
Преди на тестери бях пробвала обикновения хидра филър и пак ми омазняваше. Уж е най-лекия крем. И сега как да го дам на някого , като той е в бурканче.
Съвсем друг е въпросът с опаковката- една огромна кутия и вътре огромен буркан за 50 мл кремче. Поне можеха по-компактни да ги правят. Защото в цената влиза и грандомаската опаковка. Може да не е луксозно , но предпочитам кремове в тубичка.
още не съм се отказала от марката. Питането ми е - има ли смисъл вместо кремовете да пробвам серуми - например хидра хийл? Искам хидратация, но без да ми омазнява.

# 458
Поръчах хидра филър мат и мезо маската. Нея още не съм я отваряла.
Хидра филъра мат въобще не матира. Кожата ми е смесена, на 33 год. Досега ползвах един крем на Synchroline  за база под фон дьо тена Double Wear. Цял ден без лъщене издържа. Ами вече цяла седмица слагам хидра филър- и със и без фон дьо тен, до 1 час съм много мазна.
Преди на тестери бях пробвала обикновения хидра филър и пак ми омазняваше. Уж е най-лекия крем. И сега как да го дам на някого , като той е в бурканче.
Съвсем друг е въпросът с опаковката- една огромна кутия и вътре огромен буркан за 50 мл кремче. Поне можеха по-компактни да ги правят. Защото в цената влиза и грандомаската опаковка. Може да не е луксозно , но предпочитам кремове в тубичка.
още не съм се отказала от марката. Питането ми е - има ли смисъл вместо кремовете да пробвам серуми - например хидра хийл? Искам хидратация, но без да ми омазнява.

Meso mask е разкошен продукт,аз не мога да спра да я използвам откакто се е появила марката в БГ.Рядко да ми допадне такъв козметичен продукт-имам смесена кожа,на 38 год. съм.Понякога дори я нанасям вечер и не я отстранявам,ползвам я като нощен крем.Сутринта кожата ми е мека,бляскава,гадка и дори ако съм имала някакви възпаления,сутринта са заздравяли.

# 459
  • Седмото небе
Здравейте! Търся усилено,но до момента без успех мостри/проби на няколко продукта. Дали е удачно и тук да си прехвърля търсенето/питането понеже в другата тема явно никой няма излишни макар и минимални количества. Дааа и в аптеките питам,но странно защо навсякъде ми отказват с различни извинения.  Thinking явно не им приличам на надежден клиент, вече това почвам да си мисля Joy А наистина имам желание да се прехвърля изцяло на тази марка Tired

# 460
Обърнете се към вносителя, те винаги са много отзвичиви в предоставянето на консултации и изпращането на съответните мостри. Поне с такова впечатление съм останала от това, което други дами са споделяли.

# 461
Здравейте! Търся усилено,но до момента без успех мостри/проби на няколко продукта. Дали е удачно и тук да си прехвърля търсенето/питането понеже в другата тема явно никой няма излишни макар и минимални количества. Дааа и в аптеките питам,но странно защо навсякъде ми отказват с различни извинения.  Thinking явно не им приличам на надежден клиент, вече това почвам да си мисля Joy А наистина имам желание да се прехвърля изцяло на тази марка Tired
Аз се сблъсквам със същия проблем. Където и да попитам няма налични мостри. А не ми се иска да купя цяла опаковка и после да се окаже, че не е за мен

# 462
  • София
Аз мостри съм взимала от аптеката в Сердика център,София.

# 463
В Ремедиум на Гео Милев имат мострички.
Аз да питам вие от къде си купувате продуктите?
Кремът, който съм харесала в Ремедиум е 95лв, в официалния сайт е 109лв., а в ензо е 65лв. Досега не бях виждала толкова голяма разлика в цените.

# 464
  • Бургас/Пз
В Ремедиум на Гео Милев имат мострички.
Аз да питам вие от къде си купувате продуктите?
Кремът, който съм харесала в Ремедиум е 95лв, в официалния сайт е 109лв., а в ензо е 65лв. Досега не бях виждала толкова голяма разлика в цените.

Явно е възможно! От енцо съм купувала филорга и всичко е било наред. Даже сега чакам пак да заредят мезомаската и ще си я поръчам оттам

Общи условия

Активация на акаунт