Kara Sevda с Бурак Йозчивит и Неслихан Атагюл ТЕМА 5

• 114 914
  • 726
  •   1
Отговори
# 210
varyana , и аз така мисля - няма какво да се гледа така 4е ще си създавам приятни емоции с новото сериал4е - пък като мина още няколко серии ще пиша мнение пак  Peace

# 211
Честито и горчиво на Неслихан и Кадир  Hug Hug Hug

http://www.gecce.com/video-iste-gelin-ve-damat-neslihan-atagul-kadir-dogulu
http://www.gecce.com/haber-kadir-dogulu-neslihan-atagulu-boyle-aldi

Щастие,любов и малки палавници около тях  Peace

И Карасевдите  Laughing

Последна редакция: пт, 08 юли 2016, 23:33 от Niky Kotceva

# 212
  • Варна
Прекрасни са тези сладури,много весела и щура сватба е била като гледам от снимките и видеата Crazy

# 213
Бурак и Фахрие не се виждат на тази сватба?

# 214
  • Варна
До колкото разбрах са получили покана,защото имаше снимки с женската част от Севдата,обаче явно не са отишли,а защо...не знам Thinking

# 215
  • София
Не са отишли, защото....Кадир ревнува от Бурак  Wink
Страхотна сватба,много е готина Неслихан,харесват ми и като двойка.Да са живи и здрави и влюбени!

# 216
Бурак и Фахрие не се виждат на тази сватба?

http://www.gecce.com/fotogaleri-burak-ozcivit-neslihan-atagulun- … vcen-kadir-dogulu
Бурак отишъл да целуне ръка на тъста и тъщата в Солинген.... Party Party Party
И без туй вече жълтурите ги ожениха тайно в Рим  ooooh!
Хубава двойка са  Peace

# 217
Не са отишли, защото....Кадир ревнува от Бурак  Wink

ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Като гледаш кадрите от сватбата му, прилича ли ти на мъж, който се съмнява в човека до себе си  newsm78 ooooh!

Аз съм сигурна, че е бил поканен, просто е в Германия с Фе при семейството й и няма как да е на 2 места едновременно  Peace

# 218
Здравейте от скоро започнах и аз да гледам сериала. Стигнала съм до 21 епизод, започнах да го гледам заради Бурак, много ми хареса още от Чучулигата. Но стоя и се чудя аз ли съм единствената, която не харесва въпросната Нихан, някак си любовта им не ми е вълнуваща, дори моментите, когато са двамата ги гледам едва едва. Може би това, че цялата любов беше показана за час в първи епизод не ме накара да ги почувствам, че са един за друг. Хиляди пъти предпочитам Асу да е с него, разбира се не знам по-нататък сигурно развалят и нейния образ, но и като външност и като характер ми харесва повече от Нихан, чела съм, че тя е лошата, но за сега нищо лошо не съм видяла от нея. Дори моментите с Емир и Зейнеп са ми по-вълнуващи от уж голямата любов..

# 219
  • Once there was a Hushpuppy...
Днес видях сватбата на Неслихан, ами прекрасна е, още повече ми харесва Heart Eyes Разкошна рокля и коса, така й отива. Кадир също е симпатичен мъж, перфектна двойка са. Желая им много щастие Peace
Гледах клипчета, те се забавляват искрено и танцуват, родени един за друг Heart Eyes

И другата перфектна двойка / Фахрие Heart Eyes и Бурак Heart Eyes/ ще спомена, защо аз съм от хората, които не подозирам, не "събирам" този с онзи и обратно, а се кефя на любовта им, такава, каквато ни я показват. Съвсем еднакво им симпатизирам.
Различна красота имат Фахрие и Неслихан, но и двете са ми очарователни, обаятелни и уникални красавици.

# 220
Привет wavey

Здравейте от скоро започнах и аз да гледам сериала. Стигнала съм до 21 епизод, започнах да го гледам заради Бурак, много ми хареса още от Чучулигата. Но стоя и се чудя аз ли съм единствената, която не харесва въпросната Нихан, някак си любовта им не ми е вълнуваща, дори моментите, когато са двамата ги гледам едва едва. Може би това, че цялата любов беше показана за час в първи епизод не ме накара да ги почувствам, че са един за друг. Хиляди пъти предпочитам Асу да е с него, разбира се не знам по-нататък сигурно развалят и нейния образ, но и като външност и като характер ми харесва повече от Нихан, чела съм, че тя е лошата, но за сега нищо лошо не съм видяла от нея. Дори моментите с Емир и Зейнеп са ми по-вълнуващи от уж голямата любов..
Ооо, Асу е доста гадничка, и аз отначало я харесвах ooooh!

# 221
Привет wavey

Ооо, Асу е доста гадничка, и аз отначало я харесвах ooooh!
Явно тепърва ще я видя в истинската и светлина.

# 222
  • Варна
Гадничка е меко казано/написано  Mr. Green

# 223
  • Once there was a Hushpuppy...
Гадничка е меко казано/написано  Mr. Green

На мен па ми е и грозна на всичкото отгоре Mr. Green
Ама, вкус различен Rolling Eyes

# 224
  • Варна
На моменти да,на моменти не,но общо взето ролята ѝ е на злодей,четох някъде,че била манекенка ил мис,ще излъжа Mr. Green

Гледах клипчета на сватбата на Неслихан,големи сладури и страхотно са се забавлявали,много им се радвам Heart Eyes

Бурак пък публикувал клип в инстаграм май и ги поздравил,нали са на гости при роднините на Фефа или пък тя го е изревнувала,хихи Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт