Kara Sevda с Бурак Йозчивит и Неслихан Атагюл ТЕМА 5

• 114 915
  • 726
  •   1
Отговори
# 240
ехооо как върви лятото ? някакви новини от коя дата ще запо4ва карата?

Кой знае , на фона на събитията там - извънредното положение е въведено за 3 месеца , може би и полицейски час .А Ердохитлер как мрази хората на изкуството...

Ужас просто.Трябва тези известни актьори да надигнат глас ,за да не им спрат свободите!
Могат да надигнат глас в нормална държава .При 7 милиона прогресивни хора и 77 милиона тълпа тесногръди простаци е невъзможно .Много жалко за Турция .

# 241
  • Once there was a Hushpuppy...
Гледам,гледам,  Хърикейн Hug
Но, малко запецнах на 34 по средата Mr. Green

# 242
уффф и мен от това ме е страх - да не се забави пускането на новия сезон заради тези театри там - тратри защотот за мен ердоган просот си укрепва позицията

# 243
И така изгледах вече всички серии, но продължавам да харесвам Асу Grinning . За мен не е лоша, чичо ѝ е виновника, той я е възпитал с мисълта за отмъщение, дори и съчувствам за това, че никога не е усещала обич. Колкото това, че е по-луда и от Емир, за мен пак не е вярно, защото тя първа разбра къде са избягали Кемал и Нихан, но каза на Туфан да не казва на Емир. Сега ми е много интересно кой самоуби Озан, няма как да е Туфан, защото той следеше Кемал, предполагам, че ще е някой човек на Хакъ. Колкото до Кемал и Нихан, те не са ми интересни, все ми е тая ще се съберат ли или не Grinning . Това е първият сериал, в който второстепенните герои са ми по-вълнуващи от главните. hahaha

Последна редакция: пт, 22 юли 2016, 12:47 от mi6eto_942

# 244
Някой дали ще ми помогне да открия 35 епизод.... Blush newsm78 Thinking
Нещо не се оправям, само трейлъри...
 Praynig

# 245
  • Варна
Някой дали ще ми помогне да открия 35 епизод.... Blush newsm78 Thinking
Нещо не се оправям, само трейлъри...
 Praynig

http://vbox7.com/play:cbbb6430f7

Ако не можеш от В Бокса,във Видеолипа на две части Peace

http://www.videoclip.bg/watch/589294_cherna-lyubov-kara-sevda-ep … -bg-sub-1-2-final-1-ва част

http://www.videoclip.bg/watch/589296_cherna-lyubov-kara-sevda-ep … -bg-sub-2-2-final-2-ра част

# 246
И така изгледах вече всички серии, но продължавам да харесвам Асу Grinning . За мен не е лоша, чичо ѝ е виновника, той я е възпитал с мисълта за отмъщение, дори и съчувствам за това, че никога не е усещала обич. Колкото това, че е по-луда и от Емир, за мен пак не е вярно, защото тя първа разбра къде са избягали Кемал и Нихан, но каза на Туфан да не казва на Емир. Сега ми е много интересно кой самоуби Озан, няма как да е Туфан, защото той следеше Кемал, предполагам, че ще е някой човек на Хакъ. Колкото до Кемал и Нихан, те не са ми интересни, все ми е тая ще се съберат ли или не Grinning . Това е първият сериал, в който второстепенните герои са ми по-вълнуващи от главните. hahaha

Ти направо ме уби.. Всеки има право на мнение, разбира се Simple Smile  Peace

# 247
Естела, благодаря! Hug Утре ще се възползвам Peace

# 248
Една Неслихан Heart Eyes, приготвяща обяд по секси панталонки Heart Eyes

# 249
Очаквано в 35еп. вече сме бременни, не съм го догледала...
Но, нямаше да повярвам на докторчето, че тр. мъж не прави бебе от раз Mr. Green hahaha
Както и да е, имам лошо предчуствие, дано да ме лъже..

А, черното сетче на Нихан /с панталона/ за сватбата на Асуто беше много хубаво Heart Eyes
Също много, ама много ми хареса прическата на Зиза, да не повярва човек, че беше стилна, на фона на лековатото излъчване на героинята Rolling Eyes
Цялостно Нихан ми хареса в тази сцена.

# 250
Здравейте момичета, втори сезон започва на 21 септември,а първи трейлър ще ни пуснат на 29 август  Hug bouquet

# 251
  • Варна
Добро утро  Hug

# 252
Здравейте момичета, втори сезон започва на 21 септември,а първи трейлър ще ни пуснат на 29 август  Hug bouquet

еееее супер  Peace

# 253
  • София
Радвам се,че ще има нов сезон!А снимките за него дали са почнали вече? bouquet

# 254
  • Варна
Скоро щяли да почват,това от интервю с Неслито и Кадир Peace

Общи условия

Активация на акаунт