Kara Sevda с Бурак Йозчивит и Неслихан Атагюл ТЕМА 5

• 113 517
  • 726
  •   1
Отговори
# 660
Селфи  Hug Heart Eyes Разбрахме накъде биеш, ситуацията е точно такава  Peace
Ще пострада Дениз, Нихан в момента никак не й е до любовни мисли. Опитва се единствено да спаси детето си  Peace

# 661
Здравейте .Винаги ви чета,но не се включвам в коментарите..не издържах и искам да ви попитам : От какво иска да предпази Нихан детето си:,тъй като не виждам никаква опасност за бебока ..това си е просто довод и оправдание...Кемал ли ще навреди на Дениз,ако беше разбрал,а Емир беше аут докато Нихан не се върна при него и то по нейна детска постъпка...Не я разбирам в 2 сезон таз Нихан..хем ми е постна,хем неадекватна,която се обвързва в лъжи и един господ знае до къде  ще я доведят..според мен тя е единствената заплаха за детето си....от както се омъжи в реала нещо много и промениха образа в сериала..кофти..много мога да пиша,но за един сериал,който го развалиха тотално не ми се тровят нерви..Как пък дори в 2 сезон не подобриха образа на Кемал..все Емир и сие са на преден план и в час...вече имам чувството ,че при комшиите лошото побеждава и е на почит..това го доказва и реалния им живот в държавата им....№ 1- е да си на върха е да си гаден,лош и...па после л@на да ядат уж добрите...Нихан е вече една от кюпа..Лейля и тя все не разбрала и кът фурнаджийска лопата....айде да го финализират и без това вече става комедиен сериала....това от мен!

# 662
Ами ... заплахата и от двамата е, че ще й отнемат детето. Емир и на практика го демонстрира, открадвайки го и ... давайки му оная гадост за вдигане на температура. А Кемал също й заяви, че ако е негово детето, няма да го остави при тях. Иначе и на мен Нихан ми изглежда много объркана в последния епизод. Но ... в човешките действия много малко присъства логиката и много повече - емоции, предразсъдъци...

# 663
Ами ... заплахата и от двамата е, че ще й отнемат детето. Емир и на практика го демонстрира, открадвайки го и ... давайки му оная гадост за вдигане на температура. А Кемал също й заяви, че ако е негово детето, няма да го остави при тях. Иначе и на мен Нихан ми изглежда много объркана в последния епизод. Но ... в човешките действия много малко присъства логиката и много повече - емоции, предразсъдъци...
....И все пак тя когато взимаше това решение не се беше върнала в Турция..Кемал не знаеше ,че има дете,а за Емир нямаше да му слага капки,ако Нихан не си премълчаваше и си беше казала всичко на Кемал,а не да ми се прави на наранена,тъй като тя не един път го нараняваше,но той винаги беше до нея,а и Кемал и каза така,тък като не вярва,че Нихан е била с Емир и наистина,ако е негова Дениз то е естествено,че ще си я иска ,за да не расте под крилото на един психопат,но с ясната мисъл,че Дениз ще е заедно с майката...ехххх не я защитавам хич Нихам ама хич и твърдя,че тя сама си е виновна....какво си е захапала езика пред Кемал,а пред Емир ми се прави на уж борбена е това за мен си е баш цирк..

# 664
и аз така мисля - какво се захапала с Кемал , а се прави на много борбена пред емир - баш цирк наиситна

# 665
# 666
  • Ruse, Bulgaria
Черна Любов 40.Епизод Трейлър - Бг Субтитри

# 667
Hug Hug Hug Тази среща сигурно ще е интересна, но Кемо май нещо пак ѝ се озъби.

Такааа, всъщност защо ѝ трябваше на Нихан да казва на Асу чие е детето? Нещо не ѝ разбрах ходовете, ама и много не се и замислям, де.  newsm78
Все пак докарахме работата до никях.  Mr. Green Този Емко, беее.  Mr. Green
Толкова сложен план (това с кръвните групи) само СЦ могат да го измислят и той , разбира се.  Joy Joy Joy И Кемо пак подпали моторетката.  Mr. Green

Докато пиша и бг субките готови. Благодаря на Синан.  bouquet bouquet bouquet

# 668
  • Burgas, Bulgaria

Такааа, всъщност защо ѝ трябваше на Нихан да казва на Асу чие е детето? Нещо не ѝ разбрах ходовете, ама и много не се и замислям, де.  newsm78

И аз отначало се учудих. Тя Асу и без това си знаеше. Единственото, което ми идва наум е, че така СЦ и слагат още една прикрита истина от Кемал. Та той като разбере, че точно това е крила от него, е те тогава ще полудеe вече.  Twisted Evil

Благодаря за фрагмана! bouquet

# 669
  • Once there was a Hushpuppy...
Другарчета Hug
Знаете ли за 39 серия утре ли да я чакаме преведена?
Ева, виждам, че си наминала Hug възползвам се да те попитам Peace

Благодаря за трея, утре ще го видя след серията.
Аз си ги гледам преведени bouquet

# 670
  • Burgas, Bulgaria

Знаете ли за 39 серия утре ли да я чакаме преведена?

# 671
  • Once there was a Hushpuppy...
Благодаря ти, Мамси! bouquet

И на преводаческия екип благодаря, винаги сте много бързи! Hug bouquet Heart Eyes

# 672
  • Burgas, Bulgaria
И аз им Благодаря от сърце! Толкова бърз и качествен превод! bowuu newsm51

# 673
Черна Любов 40.Епизод Трейлър - Бг Субтитри

Синан,   Hug

Значи ако това пак е нечий сън минавам твърдо на документални филми!  Crossing Arms Сьоз!  Wink fingerscrossed
Ай ще им се е на сънищата! Проспаха си севдата.  Sleeping

Еванджелин, за болюмчето!  bouquet

# 674
ЕвиHug Hug Hug

Селфи,
много ми е съмнителен и на мене този трейлър. Да не е поредния сън.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт