Kara Sevda с Бурак Йозчивит и Неслихан Атагюл ТЕМА 5

• 113 484
  • 726
  •   1
Отговори
# 690
На последната снимка е Зезе.  Flutter И тя на РД на Емо.  Rolling Eyes Кой ли аджеба я е поканил?  newsm78 Или тя се е самопоканила.  Laughing

# 691
ше им се незнаят спомените и прегръдките  #2gunfire

# 692
Момичета ето и озета преведен  bouquet

Кемал, без да знае за играта на Емир, се разочарова за Дениз, но бързо идва на себе си. Той дава бърз ход на плана за съкрушаването на Козджуолу, за който е мислил, докато е бил в затвора. Той има две цели: репутацията на Емир и да изчисти петното от смъртта на Озан в очите на Нихан. За да постигне целите си, Кемал използва удивителен път, който Емир няма да може да разбере. Емир ще започне ударите си, за да прегради пътя на Кемал. Изненадите, които е приготвил Кемал, ще се появят неочаквано пред Емир. Нихан, подкрепена от Лейля, продължава плана си. Ще постави динамит в дом Козджуолу, който не се знае кога ще се взриви. В това време, пратката която ще дойде вкъщи, ще я подтикне към много сериозни въпроси, свързани с Озан. Тази пратка, която ще промени възгледите на Нихан, ще стане причина за срещата на Кемал и Нихан. Спокойствието на съвестта на Кемал ще повлияе много на отношението на Нихан към него, много е близко да му прости. От друга страна Нихан знае, че трябва да продължи плана си заради дъщеря си, за да се избави от Емир. Тя организира за Емир парти изненада за рождения му ден.
В нощта на партито, Кемал също ще дойде с плана си, като неканен гост. Нихан и Кмал ще преминат през изпит, при който очите им ще се срещнат и сърцата им ще шепнат.
Отношенията м/у Асу и Туфан ще бъдат нарушени заради една криза в тях. Асу ще отблъскне Туфан.
Туфан ще започне да действа на рождения ден на Емир, за да отмъсти.
Рождения ден на Емир е нощта, когато Кемал ще може да развърже глемия възел в търсенето си. Доказателството, свързано със смъртта на Озан е толкова силно, че то може отново да свърже Кемал и Нихан.

# 693
ше им се незнаят спомените и прегръдките

Спомените как да е, но като вземат да сънуват или да си представят как ще кажат или направят нещо, а на ачика нищо...  Mr. Green

ioivanoff
 Hug

...Доказателството, свързано със смъртта на Озан е толкова силно, че то може отново да свърже Кемал и Нихан.

Подчертаното веднага си го преведох на руски - воссоединились.  tooth tooth

..В нощта на партито, Кемал също ще дойде с плана си, като неканен гост.

Значи и Кемо, и Зезе ще се натресат непоканени.  Laughing Като ще е такъв рехав фейс контрола да бяха отишли и другите Сойдере.  Joy Joy Joy

# 694
Ето и какво е казал Бурак в Гърция: Бурак каза ,че в сериала нищо не е както пише във форумите ,питаха го ще се оженят ли с Нихан и той се засмя и каза шеговито тя е омъжена за колегата ми Кадир ,много усмихнат беше и каза,че тепърва изненадите започват.......

# 695
Еейййй ,дано малко светлина в тунела .

Стига са жертвали Нихан , а сега  и Дениз тези умопобъркани баща и син.

# 696
selfie страшна майтапчиика си  Joy Joy  Heart Eyes

# 697
Йо, благодаря за йозета!
Цитат
....отново да свърже Кемал и Нихан.
Е, хади бакалъм да се воссоединят най-сетне.  Laughing

# 698
Е, хади бакалъм да се воссоединят най-сетне.  Laughing

Сакън, ПепелчеStop Това намирисва направо на финал.  Thinking Всъщност що не?  newsm78 Да го приключват преди Коледа и да рахатясаме.  newsm43

# 699
Бау!  Flutter Я вижте Клеопатров!  bowuu

И Клеопатрови!  Flutter

smile3521

Другите в спойлер щото или са спомени, или вече видяно в трейовете.  photo

Скрит текст:
selfie,Много сте оригинална.Така ме напуши на смях.Откъде го измислихте,"Клеопатров",хаха. Simple Smile На всички ви, много харесвам коментарите и чувството за хумор.Много ми е приятно да ви чета.Приятна вечер на всичкиииииииииии!

# 700
Скрит текст:

Значи и Кемо, и Зезе ще се натресат непоканени.  Laughing Като ще е такъв рехав фейс контрола да бяха отишли и другите Сойдере.  Joy Joy Joy

hahaha hahaha hahaha Така си е ! И мама пак да почне да напира да жени Кемо с Асуто  #2gunfire

Интересно ми е тази пратка до Нихан кой ще я изпрати !?

# 701
Скрит текст:

hahaha hahaha hahaha Така си е ! И мама пак да почне да напира да жени Кемо с Асуто  #2gunfire

Аз залагам на комисарчето  newsm78

# 702
Скрит текст:
Скрит текст:

Значи и Кемо, и Зезе ще се натресат непоканени.  Laughing Като ще е такъв рехав фейс контрола да бяха отишли и другите Сойдере.  Joy Joy Joy

hahaha hahaha hahaha Така си е ! И мама пак да почне да напира да жени Кемо с Асуто  #2gunfire

Аз залагам на комисарчето  newsm78

Първо си помислих за Туфан, но по-долу прочетох, че той започва отмъщение на РД на Емир. Може и комисарчето да е, но за сега нещо не схващам ролята му в събитията  newsm78
Да не е надзирателя от затвора  newsm78

# 703
  • Варна
Здравейте,севдички Hug Hug Hug
Завърнах се,попрочетох ви,но още не съм изгледала 39 серия,та много не мога да коментирам,надявам се до ден-два да успея ииии искренно се надявам Емир бавно и мъчително да изгуби живота си и това,което си мисли,че притежава,може да е жестоко,но каквото почукало такова се обадило Mr. Green
И да,аз искам хубав финал,искам тези двама влюбени да изживеят любовта , за която толкова много жертваха и се бориха,трябва да има баланс в живота,нали? Wink

# 704
selfie , къртиш мивките - това с феис контрола ме разби  Joy

Общи условия

Активация на акаунт