Лидл 85 Полу-лятна

• 121 703
  • 752
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Doli, bubanka, сърдечно Ви благодаря, момичета!  bouquet

# 316
Пробвали ли сте тези спрейчета:

Да похваля багетата с подправки. Много е вкусна и редовно я купуваме.

# 317
  • WonderLand
Минах и накупих малко неща от Лидл. Кайсиите не ми харесаха - твърди и безвкусни, любилия чедър беше на промоция и съм доволна. Харесаха ми и дамските самобръсначки 4бр за 5лв. Много удобни и лесни за употреба.

# 318
  • София
Купих две кутии пъстърва. Приготвих я на фурна. Рибата от едната кутия имаше дъх на тиня, другите две си бяха съвсем наред. Как може пъстърва да мирише на блато?! Това да не е шран  newsm78

# 319
Може, може гледат я в раазвъдници и ако не подменят водата си мирише и рибата. Хранят я като пилетата, вече не е от най-чистата храна пъстървата..
Тъй прехвалената сьомга също е пълна с отрови и хормони... Лшото е, че вече и лаврак и ципура гледат във ферми

# 320
  • София
Някой видя ли вече на живо дамските къси гащи? Отзиви за материя и десен?

# 321

Тъй прехвалената сьомга също е пълна с отрови и хормони...

Отвратих се онзи ден от тази риба, не е от Лидл, прясна беше, но смърдеше на амоняка /в интерес на истината направо на урина    Sick  / . Никога повече не искам да я видя , дълго ще ми държи влага  Stop

# 322
Я споделете за туниките!
Дали ще мога да ги видя към 18:00 часа?!?

# 323
  • Перник
Пъпеш (кръгъл) купихме в събота и беше хубав. Прасковите също не са лоши.
Пъстърва купувам често, винаги е била хубава. Но в събота не взех, че мъжът ми държеше да пазарува от рибен магазин - там беше с 1 лев по-евтина  Simple Smile
Някой питаше за насипните ядки - за мен са твърде солени.  Peace

# 324
Аз гледах късите гащи. Лека ефирна материя, стоят свободно.
Туниките са тюл и ми се струва, че ще жулят по кожата. Не си взех.

# 325
Аз взех черна туника- 100% полиестер пише, но на мен ми харесва как седи. Идеална е за плажа.  Wink

На касата пред мен един господин се разправяше с касиерката, че цената на сиренето при таксуването е по-висока от тази, която пишело на етикета. Така и не се разбраха кой е прав и кой крив, но е хубаво да се внимава.  Peace

# 326
В такъв случай клиента има право да закупи стоката по етикечната цена в магазина. Peace

# 327

Тъй прехвалената сьомга също е пълна с отрови и хормони...

Отвратих се онзи ден от тази риба, не е от Лидл, прясна беше, но смърдеше на амоняка /в интерес на истината направо на урина    Sick  / . Никога повече не искам да я видя , дълго ще ми държи влага  Stop
+1 .... случи ми се и на мен, рибата беше от рибарски магазин.
Скоро няма да купя, а колкото до рибите, мидите и др. морски дарове - много внимателно !

# 328
  • Варна
В такъв случай клиента има право да закупи стоката по етикечната цена в магазина. Peace
И аз така мислех, но в Лидл не са на това мнение. Купих преди време една лего количка, на която етикета беше 9.99лв, а на касата излезе 14.99лв. При въпроса защо е така и проверка се оказа, че са разменили етикетите и грешката е тяхна и ми предложиха да ми върнат парите, защото сметката вече беше завършена или да си я оставя ако искам, но това и била цената. Ядосах се и им я върнах. За една количка не ми се занимаваше с КЗП, но си права, че е така. Сега ме е яд, защото купувам тези колички на 35лв, но здраве да е. За урок ще ми е!!

# 329
По закон е така, както съм го написала...продават ти го по цената на етикета. Проблема, че са объркали етикета, потребителят не го интересува...

Важно е да си знаем правата, за да не ни премятат.

Общи условия

Активация на акаунт