Лидл 85 Полу-лятна

• 121 688
  • 752
  •   1
Отговори
# 390
За кафемашина
Скрит текст:
Saeco в момента е на промоция в Метро http://broshura.bg/metro/metro-%D0%B1%D1%80%D0%BE%D1%88%D1%83%D1 … 6-3?r=4521#page=9
Скрит текст:
Азимам такава, не бих взела от Лидл точно кафемашина. Разни дребни уреди-да.

# 391
  • Sofia
За тази цена има много по-добри на Делонги

# 392
  • Пловдив
http://broshura.lidl.bg/3f6eae9f-5ac5-4c17-a337-f6590f9b14dd/#/8

В новата брошура има кафе машина Peace

# 393
  • Варна
Бебешките блузки и панталонки добри ли са като качество? Интересуват ме момчешките.
И дали има голям наплив за тях, че ще имам възможност чак след работа да мина?

# 394
  • 1st floor
Взех сандали само за малкия, от дамските, но черни.  Mr. Green Исках лилави за мен, но са ми широки, като ги стесня, лепенките стърчат грозно. Confused Взех и презареждащи се батерии, не знам колко струват в техно магазините. Сега остава да стават за нашата зареждаща машинка, защото ММ заяви, че можело и да не станат. Какво се гледа? newsm78 Големината е същата.  Mr. Green

# 395
Има много хубави бански в новия каталог, ама... пак само малки размери чашки Cry. Ние с по-големите гърди какво да правим, това си е дискриминация Crossing Arms Laughing.

Довечера и аз ще ходя за дрешки,ако има нещо останало.

# 396
Хвърлих око на сутиените в понеделник...
И на едни спрей подправки..

За батериите и машинката...освен ако не си уцелила размера-АА или ААА, иначе би трябвало да паснат.
Нашата машинка е и за двата вида батерии..

# 397
  • София
Бях купувала преди време зареждащи се батерии, но не бях обърнала внимание, че са 1,2V, а не 1,5V. Мъжа ми казваше, че нямало такива, но като ги видя остана много учуден и каза, че не са добри. Бях ги взела за ел. мелачки, но много бързо се изтощават.

# 398
Бебешките блузки и панталонки добри ли са като качество? Интересуват ме момчешките.

В 9ч. бях само аз при дрешките, а в Лидл общо около 10 пазаруващи.
Взех от блузките и клинче за момичета - материята е трико, меко, приятно 95% памук
Предполагам, че и за момченца е същото.
Към тях нямаше наплив, интерес, отново размерите са уголемени.

# 399
  • Асеновград
Бях купувала преди време зареждащи се батерии, но не бях обърнала внимание, че са 1,2V, а не 1,5V. Мъжа ми казваше, че нямало такива, но като ги видя остана много учуден и каза, че не са добри. Бях ги взела за ел. мелачки, но много бързо се изтощават.
Зареждащите са 1,2 V -1,5 V са еднократните. Зарядните не за всичко стават, има играчки които не работят с тях в един магазин ми обясниха ,че било от волтажа.Но пък такива играчки съм пускала с една обикновена и останалите 2 или 3 зарядни, понякога така се получава.Лидълските са 190 mA затова и по лесно падат, на други марки има и с повече mA но за цената си са добри.Стават и с най различни зарядни като марка стига да отговаря спецификацията.
Успях да се вредя за туристически сандали черни.В момента съм с тях удобни са много, наистина като се стегнат отпред стърчи края на каишката, но това го има и при други марки.Поне има възможност за стесняване.Взех и от щорите за кола 43мм. както се опасявах идват тесни щеше да е по добре ако имаше 53мм но ми харесват и остават. 43мм са за задна врата, там биха паснали идеално, за кола с две врати отзад са по подходящи другия размер.
От другата седмица ми хареса черния цял  бански но ще го мисля като го видя на живо.Детско имаше заредено страшно много.

# 400
  • София

супер са, аз взех на малкия. Тези тип потниче не ми харесаха много, материята ще е запарваща според мен, взех само две, но тези тип поло и панталонките са супер, наплив нямаше, ама аз ходих към 08:30, най-вероятно няма да има много избор както винаги късно следобяда

# 401
От много години съм си харесала тези плажни обувки и за мен и за децата...но защо все не стигам до тях,немога да си обясня  newsm78

Има в Лидл в Славейков със сигурност, вчера оттам ги взех Peace

Благодаря ви за отзивите за плажните обувки. Хареса ги дъщеря ми, дали ще ги носи времето ще покаже  Flutter

# 402
  • Варна
Красива Белла и Мацето,  bouquet

Има много хубави бански в новия каталог, ама... пак само малки размери чашки Cry. Ние с по-големите гърди какво да правим, това си е дискриминация Crossing Arms Laughing.

И аз се чувствам дискриминирана, не мога да си купя сутиен от Лидл - чашките са ми все огромни.  Laughing

# 403
За кафемашина
Скрит текст:
Saeco в момента е на промоция в Метро http://broshura.bg/metro/metro-%D0%B1%D1%80%D0%BE%D1%88%D1%83%D1 … 6-3?r=4521#page=9
Скрит текст:
Азимам такава, не бих взела от Лидл точно кафемашина. Разни дребни уреди-да.

Аз също, много е добра и цената е супер!  Peace

# 404

На Мир нямаше никакъв наплив, около 10ч. почти нямаше хора, със сигурност ще останат.

Общи условия

Активация на акаунт