Лидл 85 Полу-лятна

• 121 669
  • 752
  •   1
Отговори
# 405
  • София
ММ пък не е успял да купи клинчета в обедната почивка, всичко било разграбено.  Tired

# 406
ММ пък не е успял да купи клинчета в обедната почивка, всичко било разграбено.  Tired
В кой Лидл ?

# 407
  • София
Не знам как се води точно, мисля че Лидл-Изток.

# 408
  • Бургас
Купих панталонки и блузки за момчета. Материята е много хубава, размерът е уголемен. Потниците не ми харесаха, с дупки са и ми се струва, че ще спарват и не взех.
Ходих в 9:30, от червените панталонки нямаше вече размер 62-68. На щанда бяхме общо 4 човека. 10 мин. по-късно имаше 10 майки, съмнявам се че ще остане нещо до вечерта. Успях да взема и един комплект чорапки, почти бяха свършили.

# 409
Не знам как се води точно, мисля че Лидл-Изток.
На "Резбарска" винаги има, ако не му е проблем пътуването.

# 410
Отзиви за бялата плажна рокля от другата седмица? В понеделник купих черната туника и не знам имам ли нужда от още една за плажа, но пък ми харесват.  Laughing
От доста време чакам корите за лазаня и сос бешамел, ще се заредя.  Flutter

# 411
В новата брошура банските дали се връзват отзад.? Laughing

# 412
Момичета дали има още дрешки в люлинския лидл? С малко бебе съм и не успях сутринта. Дали да се разходя вечерта? Ще ми спестите една разходка от два километра... Благодаря

# 413
Сутиените от понеделник са с повдигащ ефект, това значи ли,че са с дебела подплънка? newsm78

# 414
  • Варна
Бебешките блузки и панталонки добри ли са като качество? Интересуват ме момчешките.
И дали има голям наплив за тях, че ще имам възможност чак след работа да мина?

MM ходи в Лидл на Владислав към 13ч и блузи имало, но панталонки почти нямало. Аз го пратих за блузата с котвичка, че ми пасва идеално за едни панталонки, но той огледам всичко и къси гащета намаза малкия.

Отивам да гледам новия каталог.

# 415
Аз съм доволна от момчешките дрехи. Имам неща на 2г. и не са мръднали-къси панталони.
Другата седмица е разоряваща-плажните неща и тениските ми харесаха. Дано и на живо да са хубави.

# 416
  • Варна
И аз съм доволна. Сега ги видях. Даже се ядосвам, че не поръчах по още едни. Много са мекички и по-тънки от предишните.

# 417
  • Русе
Здравейте, гледам в новата брошура комплекта тави за пица. Помня, че и преди са ги пускали. Някой може ли да даде отзиви?

# 418
  • Варна
Купих панталонки и блузки за момчета.
Ходих в 9:30, от червените панталонки нямаше вече размер 62-68.

За каква възраст вземаш този размер?

# 419
Видях, че другата седмица ще пускат безшевно бельо. Как е като качество, някой знае ли?

Общи условия

Активация на акаунт