Лидл 85 Полу-лятна

• 121 614
  • 752
  •   1
Отговори
# 480
Тези дни в Гърция ползвахме слънцезащитни на Лидл. Засега съм доволна.

Имам много сутиени от Лидл, всичките са се отпуснали в подгръдната. Да не кажа, че и на скъпите марки е така.

И да изкажа леко разочарование от скорошните детски балеринки. Много са хубави, много удобни, децата с кеф ги носят, но..... ластичетата им отгоре, където държат крачето (дано ме разбрахте), започнаха да се нищят.

# 481
Вчера си взех розов сутиен мека чашка 85Д. Не съм свикнала с тройно закопчаване и ми е малко кофти на гърба, отделно, че ми е точен, но на първото закопчаване. Бих го върнала, но стои много добре отпред и цената от 10 лв също е супер.
Та да питам някой купил такъв дали ще се отпусне малко и дали ще омекне?
Не мога да намеря снимка, като на точки е. Четох малко от темата, мисля, че Svetla81 си беше взела.
Аз, аз  Simple Smile Моят обаче е черен на точки. Доста активно го нося откак съм го купила, да, отпуска се. Нa мен пък ми направи впечатление, че тези не са им стегнати колкото други модели, които съм взимала. Аз съм на 80B и обикновено лидлските размер 80 в началото ми седят стегнати на най-крайното, точно като на теб и после се поотпускат, а този още от началото го нося на средното, та аз пък имам обратните притеснения, че твърде много ще се отпусне  Laughing

И аз само такива нося и само от Лидл. Дори на шатрата в Младост си взех два по 5 лева. Ужасно са ми удобни. Отпускат се, да. Винаги в началото са ми леко некомфортни, но след третото пране, всичко си идва на мястото. Simple Smile
svetla81,
Скрит текст:
и аз съм Светлана '81 Wink

# 482
Май не говорим за един и същ. Ето този е, снимах го.
Скрит текст:

Този точно и аз го нося активно и пера в пералнята, но не се е отпуснал, мисля че тази материя много трудно ще се отпусне  newsm78

# 483
Дами, привет! Някой ползвал ли е слънцезащитната козметика, която се предлага в Лидел? Ако някой има отзиви или впечатления ще съм ви благодарна  newsm78
Аз пък в тази връзка да питам - къде се намира слънце защитната козметика? В събота гледах за нещо след изгаряне, но не видях /това при шампоаните и кремовете/. Съответно не видях и за преди печене  Rolling Eyes

# 484
Мисля да отида да видя късите панталони, по дългия модел, мисля че ще стои много хубаво.

# 485
Дами, привет! Някой ползвал ли е слънцезащитната козметика, която се предлага в Лидел? Ако някой има отзиви или впечатления ще съм ви благодарна  newsm78
Аз пък в тази връзка да питам - къде се намира слънце защитната козметика? В събота гледах за нещо след изгаряне, но не видях /това при шампоаните и кремовете/. Съответно не видях и за преди печене  Rolling Eyes

Не е при шампоаните, а на отделни щендери към касите Peace
Ползвам за децата(от 2-3г) 50 и 30Ф-доволна съм; няма изгаряне, но имат тен
Peace

# 486
  • София
Miss M, определено е различен модела, ех, де да имах толкова материал като за тези модели  Laughing Иначе и аз съм с впечатления че всички се отпускат, независимо от марката, някои по-бързо, други по-бавно, но досега не съм попадала на такъв дето да не се отпусне хич.
alina_si
Скрит текст:
то и аз съм Светлана, за по-кратко съм се писала Светла, съвсем сме от една партия  Grinning
Има намалени по 5лв слънцезащитни кремчета за деца фактор 50, ама ха сега де, в кой лидл ги гледах  newsm78, или на Сливница, или на Вардар, че бях и в двата и не помня къде бяха, но май на Сливница.
Иначе и на двете места имаше извадени разни такива намалени неща с етикетчета от разпродажба, но бяха различни неща в тези двата магазина.

# 487
  • София
Намалените са с изтичащ срок на годност, внимавайте.

Ще скокна и аз за сутиени, че ми трябва телесен.

# 488
Привет,
и аз като един фен на лидл днес мисля да разгледам и да си взема сутиен.
Някой има ли впечатления от потниците с двойно деколте и к. дънкови панталонки?

Последна редакция: пн, 20 юни 2016, 11:24 от Pukanka_

# 489
Аз взех сутиени-от тези на 12.99 лв. Розовия и тигрово-гепардовия ми стоят ок, но бежовия същият номер ми зее отгоре newsm78
Уж мислех да взема и от двата модела, а след касата установих, че съм награбила три броя от единия вид hahaha

# 490
Mmm италиянска седмица Simple Smile ще грабна някое маскарпоне . Мнения за машинката за паста?

# 491
  • Перник
И аз се сдобих с къси гащи на цветя. Взех 40-42 и добре, че имат връзки, иначе ще ги загубя някъде  Laughing

# 492
  • България
Взех сос бешамел. И между корите за лазаня слагате от него, нали?

# 493
Взех сос бешамел. И между корите за лазаня слагате от него, нали?
Да, слага се

# 494
Има едни канички със сметана за кафе - моля, кажете откъде и как се отварят тези пущини? newsm78
Стоят до сметанките...

Общи условия

Активация на акаунт