Лидл 85 Полу-лятна

• 121 599
  • 752
  •   1
Отговори
# 495
Отвратително са ги направили въпросните канички.Има едно улейче отгоре, по-стеснено, под него пъхвам нож и дърпам нагоре.Всеки път мисля, че ще се простя с някой нокът, я с цял пръст............ ooooh! Наистина, нещо по-удобно трябваше да измислят, отварянето им е цяла мъка.... Crossing Arms

# 496
Взех сос бешамел. И между корите за лазаня слагате от него, нали?
Да, слага се

М/у корите слагам от плънката, която съм приготвила (зеленчукова или с кайма), а заливам само с бешамел.

# 497
  • Бургас
Има едни канички със сметана за кафе - моля, кажете откъде и как се отварят тези пущини? newsm78
Стоят до сметанките...
Много лесно се отварят, ама явно си трябва практика. В средата, където е капачето се натиска силно надолу докато щракне и после вече се отваря нагоре освободеното по този начин капаче Peace

# 498
Взех къси дънкови панталонки за дъщеря ми. Наложих 36 и 38 номер и бяха еднакви, нещо етикетите са объркали. И сутиен бежов със свалящи презрамки. Разни млека и мокри кърпички. Това е.
Колебая се за тънките къси панталонки, дамските... Накрая сигурно ще се реша  Laughing
Банските от четвъртък изглеждат доста добре...

# 499
  • София
Взех къси дънкови панталонки за дъщеря ми. Наложих 36 и 38 номер и бяха еднакви, нещо етикетите са объркали. И сутиен бежов със свалящи презрамки. Разни млека и мокри кърпички. Това е.
Колебая се за тънките къси панталонки, дамските... Накрая сигурно ще се реша  Laughing
Банските от четвъртък изглеждат доста добре...

Мдааа, първо пуснаха по-смотанките бански, сега пускат по-готините. И аз искам сутиен със свалящи се презрамки, но няма да мога днес да отида...

# 500
Има едни канички със сметана за кафе - моля, кажете откъде и как се отварят тези пущини? newsm78
Стоят до сметанките...
Много лесно се отварят, ама явно си трябва практика. В средата, където е капачето се натиска силно надолу докато щракне и после вече се отваря нагоре освободеното по този начин капаче Peace

Явно си има чалъм, не се имам за проста, нооо...като застана пред въпросната каничка, и се чувствам като индианец буквално. Да бяха сложили картинка-описание поне..

Аз като Фроузън подлоствам с ножа, но вчера направо си викам, край, заколих се и си отидох млада и зелена Joy

# 501
  • София
Ходих да видя дънковите панталонки, но нещо не ми харесаха и не си взех Confused Струват ми се с много висока талия (по-дългия модел), освен това са от доста разтегателен плат, който според мен ще спарва защото е далеч от чист памук.
От безшевните бикини съм си взимала миналата година, понеже нямат ластици на дупките за краката яко влизат в задните части и все едно си с прашки. Иначе са от много приятна материя. В крайна сметка напазарувах само за ядене, но и там имам забележки  Mr. Green, прасковите изглеждаха много добре на вид, но са доста кисели и безвкусни. 

# 502
Момичета, дали в момента има сладък картоф в лидл?

# 503
  • Варна
Ходих да видя дънковите панталонки, но нещо не ми харесаха и не си взех Confused Струват ми се с много висока талия (по-дългия модел), освен това са от доста разтегателен плат, който според мен ще спарва защото е далеч от чист памук.

Аз си взех 2 чифта дънкови панталонки номер 38 и сега им гледам етикета - пише 98% памук и 2% еластан. Още не съм ги пробвала.  Laughing
Взех си и от безшевните гащи, а сутиените нещо не ми харесаха - и двата модела са с огромни подплънки, аз по принцип нося 75 B и то всичкото - подплънка, няма място за цица.  Mr. Green А по-големите чашки са вече и с по-голяма обиколка и ще са ми широки.
Иначе беше лудница на обяд... във варненския Лидл на Владислав който е.
Взех и прясна пъстърва, песто и слънцезащитни кремове - един детски, фактор 50, 100 мл за 8 лв и един фактор 30, 50 мл за 2,50 лв.
Обаче нещо се замотах по пътя към вкъщи и в тая жега, като се прибрах и тръгнах да разтоварвам в хладилника, гледам пестото май се е вкиснало и е разделено на течна и твърда част. Развалено ли е, или има надежда?  newsm78

# 504
  • Перник
... прасковите изглеждаха много добре на вид, но са доста кисели и безвкусни. 

Хм, ние взехме в събота - хубави са  newsm78

# 505
  • София
И двата вида сутиени ли са с дебели подплънки? А дали до края на деня ще са останали или наплива пак е голям?

# 506
  • Варна
Да.  Cry И напливът е голям.  А те сутиените са в едни картонени кутии и всеки рови, отваря, изкарва, после не прибира и хвърля кутията по диагонал в коша, абе лудница.  ooooh!

# 507
  • Варна
Здравейте,

някой има ли отзиви за кафемашината вече?

Разгледах първа страница, където са показани стоките, от които сме доволни и там фигурира една кафемашина, но определено не е тази, която се предлага в момента.

# 508
И двата вида сутиени ли са с дебели подплънки? А дали до края на деня ще са останали или наплива пак е голям?

Миналият път се бяха изчерпали 85 C...бяха останали В-тата. Предполагам, че и сега ще е така..

Ами имат си подплънки, няма какво да се лъжем...

# 509
Здравейте,

някой има ли отзиви за кафемашината вече?

Разгледах първа страница, където са показани стоките, от които сме доволни и там фигурира една кафемашина, но определено не е тази, която се предлага в момента.
и аз чакам отзиви за машината, дано някой каже нещо
набелязала съм още чопъра и за тавите за пици се чудя, че от този вид по-скоро не са доволни

Общи условия

Активация на акаунт