Лидл 85 Полу-лятна

• 121 656
  • 752
  •   1
Отговори
# 540
Къде видяхте информация за ваучерите? Кои няма да важат вече?

http://www.lidl.bg/bg/---5428.htm

Пфу, моите ги спират  Crazy

# 541
Споделям за панталонките. Взех на дъщеря ми 36 номер с разрошените крачоли и са нейния номер, но са много плитки. Ще ги връщам. И другите два вида ли са такива - плитки?

# 542
Аз пак за каничката със сметана - сутринта се пулих, гледах я, оглеждах я отвсякъде ..опитах да натисна стрелката надолу, но не поддава. Ако назоря, ще спукам каничката направо. На какъв принцип е това отваряне...като се натисне, нещо се свива или хлътва ли? И къде се натиска-върху стрелката, зад нея или пред нея кръгличкото newsm78
Ясно ми е, че щом изглежда невъзможно да се отвори, ще е нещо просто в крайна сметка... Grinning

Много се ядосах с тая пущина, препотих се сто пъти на ранина ooooh!

# 543
  • Бургас
А бре, жено, що тъй прайш ся hahaha След малко отивам в Лидл, ще купя една каничка и ще се опитам да филмирам процеса на отваряне Mr. Green  Натискай бре, с малко зор се счупва там, което трябва и после се отваря капачката. Освен да си уцелила някоя дефектна... знам ли ти късмета Rolling Eyes

# 544
  • Варна
Споделям за панталонките. Взех на дъщеря ми 36 номер с разрошените крачоли и са нейния номер, но са много плитки. Ще ги връщам. И другите два вида ли са такива - плитки?

Как така плитки? На мен даже леко дълбоки ми идват.  newsm78 Тези с дантелата по края на крачолите са една идея по-широки от разрошените с белия джоб и може би ще може да ги вдигне по на горе?  Whistling

# 545
Това мазило- спрей, което е на снимката хубаво ли е? Кое ще ми препоръчате? Преди време бях взела някакво, но не ми хареса, целите ставахме бели

# 546

Как така плитки? На мен даже леко дълбоки ми идват.  newsm78 Тези с дантелата по края на крачолите са една идея по-широки от разрошените с белия джоб и може би ще може да ги вдигне по на горе?  Whistling

Освен да сменя за тях, да ги пробва да видим. Hug
А другите по-дългите, те със същата кройка ли са? Много набързо ги грабнах вчера и нямах време да разгледам и трите модела?

# 547
  • Варна
Този третият вид, по-дългия, е явно някакво мистично създание. Доста хора казаха, че го няма никъде. И аз не намерих от него.

# 548
Този третият вид, по-дългия, е явно някакво мистично създание. Доста хора казаха, че го няма никъде. И аз не намерих от него.

При нас имаше и от трите вида вчера.

# 549
Някой пробвал ли е вече корите за лазаня и моцарелата? Вчера взех само няколко соса, но още се чудя дали да взема и лазаня (кори)

# 550
  • София
Кафе машинката е супер! Благодаря,че ми я препоръчахте ,момичета! Тази сутрин се размазах с ароматно кафе с дебел каймак!  Heart Eyes

# 551
А бре, жено, що тъй прайш ся hahaha След малко отивам в Лидл, ще купя една каничка и ще се опитам да филмирам процеса на отваряне Mr. Green  Натискай бре, с малко зор се счупва там, което трябва и после се отваря капачката. Освен да си уцелила някоя дефектна... знам ли ти късмета Rolling Eyes

Тва с филмирането ще е яко smile3521

Щот сабалям бях ей тъй  smile3506 newsm09 smile3516 smile3515 и накрая вече така smile3514

Аз съм фина жена Naughty как ще натискам и ще зоря, м? Laughing

# 552
Някой пробвал ли е вече корите за лазаня и моцарелата? Вчера взех само няколко соса, но още се чудя дали да взема и лазаня (кори)

Аз взех кори. Тези още не съм ги направила, но преди съм взимала отново и става хубава лазаня. Слагам и сос бешамел.  Simple Smile

# 553
  • България
Аз утре ще тествам корите и соса бешамел. Мисля да сложа от настърганата моцарела и шунка. Ще видим какво ще сътворя.

# 554
  • София
http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?id=1375
Много хубави дрешки, дано дойдат и при нас.  Tired

Общи условия

Активация на акаунт