Лидл 85 Полу-лятна

• 121 559
  • 752
  •   1
Отговори
# 645
  • Асеновград
Видяхте ли на живо целите бански от днес? Хубави ли са?

Хубави са, аз тази сутрин не отворих магазина и като стигнах вече бяха обрани размерите.Взех последния цял черен 40 с огромното съмнение ,че няма да се напъхам в него, и последния син 38 който ми се видя даже по голям .Черния ми лепна , стои страхотно, но модела е без подплънки на гърдите, оставям си го.Ако имаше да сменя с 40 синия сигурно щях да оставя и него но 38 ме стяга.Харесах дългите рокли от новата брошура и туниките но явно пак ще се наложи на място да преценявам.Калкулатора за размер на Лидл винаги ме лъже според него за сутиен съм 85С  взех и се наложи да го сменям с 85В и дори ми е голям в чашката, така погледнато сигурно и в 80С ще се намърдам и поради това винаги взимам със съмнение техни неща.И да се оплача пак са ни орязали с ХХLа , за пореден път няма в брошурата Formil, в Гърция и Италия си го пускат редовно само тук сме явно по богати.........

# 646
  • Асеновград
И аз да попитам знаещите, Олеандъра нали трябва да мирише, или декоративния в саксии е без мирис? Сутринта му се чудих доста имаше само розов , но изобщо нямаше аромат.

# 647
И аз да попитам знаещите, Олеандъра нали трябва да мирише, или декоративния в саксии е без мирис? Сутринта му се чудих доста имаше само розов , но изобщо нямаше аромат.

Имам бял и не мирише. Гледам го в саксия, но е скъсан и отгледан от храст.

# 648
  • Перник

Аз имам розов в саксия, наследство от свекърва ми, така че не знам откъде е точно - мирише.

# 649
  • Асеновград

Аз имам розов в саксия, наследство от свекърва ми, така че не знам откъде е точно - мирише.
По Средиземноморието е страшно разпространен и ухае божествено.И тук съм виждала големи храсти в дворове като също е ароматен, затова и сутринта се учудих ,че този в саксии няма аромат.

# 650
E, изкупили сте банските сутринта още Laughing
Взех черно долнище и горнище - отдавна ми е мерак да имам черен бански Grinning, и розово горнище взех- стават ми, уцелила съм размерите...

Взех и от шареното контрастно горнище, но ми е широко, а закопчалката няма как да се коригира и ще го връщам.

Забърсах бански за детето от миналата седмица останал, дано му стане.

От целите бански при нас имаше много, пълен беше стелажа, за разлика от половинките-има-няма 7-8 бройки общо имаше и от двата вида...

# 651
  • Sofia, Bulgaria
От другата седмица видях че пускат накрайници за ел.четки за зъби. Помня че е коментирано и преди, но не помня как беше- стават ли за ел.четка на орал би newsm78

# 652
  • София
Пуснали са нов сладолед във фунийки - подобен на спиралата на Нестле. Изключително вкусен - шоколад и карамел, ванилия и шоколад.

# 653
  • Варна
Помните ли кога бяха предишните бански? Имало било танкини, а съм ги пропуснала...  Cry
В broshura ми излизат само актуалните да търся.

# 654
Помните ли кога бяха предишните бански? Имало било танкини, а съм ги пропуснала...  Cry
В broshura ми излизат само актуалните да търся.

Не ми се търси сега какво точно е танкини Laughing, но бански скоро имаше, да не беше и миналата седмица-при нас днес в единия край видях бански-цели, от миналата промоция, а отсреща...някакви половинки бански, на 8 лв...

# 655
Не е било миналата седмица, но преди около 3 седмици някъде беше. Аз тогава си взех цял и му направих сефтето тази събота. И да, върти ми се в главата, че в брошурата имаше такъв бански-танкини  Peace

# 656
Аз танкини не помня да е имало newsm78 Цели и половинки помня. Може и да греша..

На кое всъщност казвате танкини, че в нета излиза разнопосочна информация...?

# 657
Бански танкини е имало в седмицата 30.05. /стр. 12/

# 658
долнище с топ (като потник, почти като цял бански става Grinning ). Peace В Италия имаше танкини за момиченцата...
Баба ми имаше навремето бял и розов олеандър, но за първи път чувам, че се казва така. Laughing Тя го наричаше с друго име.

# 659
  • Асеновград
долнище с топ (като потник, почти като цял бжански става Grinning ). Peace В Италия имаше танкини за момиченцата...
Баба ми имаше навремето бял и розов олеандър, но за първи път чувам, че се казва така. Laughing Тя го наричаше с друго име.
Зокум  така също наричат на много места Олеандъра.

Общи условия

Активация на акаунт