Лидл 85 Полу-лятна

• 121 556
  • 752
  •   1
Отговори
# 660
Да, точно зокум. Peace

# 661
На кое всъщност казвате танкини, че в нета излиза разнопосочна информация...?
долнище с топ (като потник, почти като цял бжански става Grinning ). Peace В Италия имаше танкини за момиченцата...

И Гугъла така каза Grinning, но реших да попитам и тук за по-сигурно.  bouquet

# 662
На кое всъщност казвате танкини, че в нета излиза разнопосочна информация...?
долнище с топ (като потник, почти като цял бански става Grinning ). Peace В Италия имаше танкини за момиченцата...
Баба ми имаше навремето бял и розов олеандър, но за първи път чувам, че се казва така. Laughing Тя го наричаше с друго име.

Зокум  Peace

# 663
  • Варна
Зокум  така също наричат на много места Олеандъра.
Също и Лян.

# 664
  • велико търново
Здравейте стикитата свършиха ли?В понеделник давали , а на мен ми казаха ,, свършиха,,.А не сме ги събрали.
От банскити половинки има ли горнища 44 с?

# 665
  • Варна
Бански танкини е имало в седмицата 30.05. /стр. 12/

Благодаря ти! Оказа се, че и тук са ХХЛ. На колкото места намирам в интернет са все големи размери, а иначе снимки на слаби модели....  #Cussing out По магазините като питам ме гледат като попарени...

# 666
  • София
Имаше и малки номера,на следващата страница от брошурата са. Много им се чудех и аз,но нещо не се ориентирам в номерацията - на коя държава номера отговаря на нашия? Изредени са 8 държави всяка с различен номер, кое се гледа? А много мразя да ходя да връщам.

# 667
Влизам да се оплача, отивам сутринта в 9 без 20 и познайте...от модела бански, който исках няма нито долнище, нито горнище мой размер. Сигурна съм, че са заредили по 1 бройка от най-малкия номер. Клиновете и те обрани, нямаше XS от никой, нито при тениските! ooooh! Tired Добре че този път S-ките не са уголемени и си взех единствения наличен....от другите видове клинове също имаше по една S-ка. Thinking Отидох в друг Лидъл с надеждата да си намеря там, пак неуспех. Тениски нямаше най-малкия номер, от банския си намерих долнище, но горнище йок. ooooh! За сметка на това бяха заредили една камара клинове.
Не знам дали някой е минал и ги е обрал вечерта още или от персонала си купуват, не мога да си обясня. Thinking

# 668
Имаше и малки номера,на следващата страница от брошурата са. Много им се чудех и аз,но нещо не се ориентирам в номерацията - на коя държава номера отговаря на нашия? Изредени са 8 държави всяка с различен номер, кое се гледа? А много мразя да ходя да връщам.
Гледай европейската номерация, тя отговаря на нашата.
Танкините стоят чудесно и не са уголемени, моите са 38 номер. Heart Eyes
Сега погледнах, че имаше и такъв въпрос - от сутиените им съм купувала 75А, май по-малки не продават.

# 669
  • Варна
yovanka, да и е готин, но съм пропуснала.. Ако някой го види в магазин и особено във Варна ще помоля да свирка. Simple Smile

# 670
  • София
Жалко, трябваше да си взема. Малки сутиени имало в HM, там ще търся.

# 671
  • Варна
Сега звънях на нациовалния им телефон. В трите магазина във Варна имало от банските от нея седмица. Като си наспи детето отивам да търся номера. Чудя се обаче какъв. Между С и М съм. Имам 2-3кг за сваляне нас които работя сега, но имам чувство, че с бременността и кокалите ми се разшириха. Преди сутиени 75В ми бяха идеални, а сега на подгръдната ми стиска...

Алисса, ти какъв размер си. Каза, че танкини имаш 38. Сега от брошурата в друг сайт не мога да видя и номерацията. Май ще търся 40. Нали не е с чашка горната част?

# 672
Не, не е с чашка. И аз съм S/M по принцип, но от Лидъл съм твърдо S/36.
Според мен, пробвай 38 номер, има мегдан и за по-големи ц**и.  Mr. Green

# 673
Здравейте, видях, че следващата седмица ще има хамаци. Мисля, че са ги пускали и минали години. Някой има ли впечатления?
На мен банските- половинки не ми харесаха:( Розовите бяха прекалено крещящо розово, а материята на всички ми се стори доста лигава.

# 674
Да докладвам малко за банските

Черните половинки бански много ми харесаха как стоят, уцелила съм номера и на двете части. Не че имах избор де Mr. Green май беше единствения останал..ама пак късмет.. Whistling

Розовото горнище също стои добре. Да, една идея по-неонов е цветът му от показания на снимката, но ще го преживея за тази цена. Тя темата е такава "неонова", и туниките бяха в неонови разцветки. За жалост, бяла нямаше нито една останала..

Контрастното горнище стои много добре също, чашките са ми ок, но за съжаление ми е широк в подгръдната, а няма как да се стегне отзад, защото е със закопчалка, не с вързанки. Жалко за него, дано има по-малко горнище утре, да го сменя...ама надали...

Както казах и преди, при нас имаше останали бански и от 30.05....и половинки, и цели...

Общи условия

Активация на акаунт