Лидл 85 Полу-лятна

• 121 541
  • 752
  •   1
Отговори
# 690
Банските ги изпуснах, но за черна рокля XS и аз чакам и да си подновя кецовете от мин година Simple Smile

# 691
Взех от синия цял бански. Много е шик, но не си уцелих номера  Crazy. Върнах се да го сменя за по-голям, но като ги разгледах още веднъж направо смених и модела - бяло-черния със зелените вързанки на гърба. Доволна съм  Heart Eyes

# 692
Не видях мас при нас..гледах, гледах, ама тц, да не са я спряли? newsm78

Взех пръскало за слънце за детето, но нещо не ми харесва как пръска...като че ли не разпръсква добре Thinking Другата седмица ще има на Нивеа, дали не се минах с това си мисля..

# 693
Към миналата неделя и тук нямаше мас, но преди няколко месеца си купих 6 пакета и ги замразих във фризера. Правя едни сладки с мас, а тази е много е хубава и чиста.

# 694
Гледам на сайта на лидл, че във Варна ще има м-н с удължено раб. време..бива и в Бургас да направят така  Mr. Green

Еее, ама много се разглезихте  Mr. Green До 22 ч. си е съвсем удължено работно време.

Еее МЕТРО е до 24ч, а въпросния варненски лидл не е до 22, а до 23ч Wink
Честно казано предпочитам да пазарувам вечер (на 60км съм от Бургас)-хем е по-хладно, хем по-спокойно..след плаж  Mr. Green

# 695
  • България
Мнооого добре звучи това с плажа...  Sunglasses
Да споделя, че "лидълската" ми лазаня (с продукти от Лидл Wink ) стана превъзходна. И пресните кори, и бешамела, и рикотата, всичко ми хареса.

# 696
Тортичка, ще споделиш ли (пак) рецептата? аз днес купих корите и мисля довечера да я направя Wink

# 697
Да споделя, че "лидълската" ми лазаня (с продукти от Лидл Wink ) стана превъзходна. И пресните кори, и бешамела, и рикотата, всичко ми хареса.
О! Да! Аз даже минах на готовата - също мн. ни харесва , ае бързо и лесно и не са пека на печката!

# 698
О! Да! Аз даже минах на готовата - също мн. ни харесва , ае бързо и лесно и не са пека на печката!

Да я похваля и аз готовата лидълска лазаня - ммм  Flutter, много я харесваме.

# 699
Сега ще ме карате да се връщам и за готовата... Grinning Grinning Grinning

# 700
  • София
У нас пък не се хареса готовата лазаня. Много специфична подправка има в нея и доста силна.

# 701
В къщи много се харесва лазанята от 1кг, тази от 2кг. от XXL седмицата не се хареса.

# 702
  • Пловдив
Другата седмица ще има комплект за гмукане, някой чакаше.
аз, аз Simple Smile
Но търся от онези с трите части - маска+шнорхел+плавници Rolling Eyes

Готовата лазаня не се одобрява вкъщи, та им правих с корите. Мислех, че днес като се върна от работа, ще има и за мен, но са изяли и двете тави Shocked

# 703
sweet_maniche виждам че си от пловдив
от кой лидъл купуваш кори за лазаня
аз проверих и в тракийския и в кичука, няма  newsm78
още първия ден да свършат, не вярвам

# 704
  • Пловдив
От тракийския ги купих последно в сряда вечерта. Доста се помотах и аз, докато ги намеря - бяха в десния край на хладилната витрина - точно срещу брашната, млеката, сметаните и бла бла бла.

Общи условия

Активация на акаунт