Лидл 85 Полу-лятна

• 121 531
  • 752
  •   1
Отговори
# 705
  • София
С колко пакета правите две тави? Ходих да взема, обаче те са 5-6 бр. с размер мъничка тавичка. Само щерката ще я омете на едно ядене. Mr. Green

# 706
  • Пловдив
4 Peace
Но зависи и от големината на тавите Simple Smile

# 707
От тракийския ги купих последно в сряда вечерта. Доста се помотах и аз, докато ги намеря - бяха в десния край на хладилната витрина - точно срещу брашната, млеката, сметаните и бла бла бла.
аз търсех до спагетите и канелоните
довечера ще проверя пак

# 708
  • София
4 Peace
Но зависи и от големината на тавите Simple Smile

Ясно, толкова и аз реших, че ще ми трябват за тавата на фурната.

# 709
Някой пробва ли мортаделата с бекон и шамфъстък?
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=42209

# 710
Нещо като телешки салам с огромни парчета хрупаща сланина и тук-там фъстъче. За мен беше отвратителна.

# 711
У нас пък не се хареса готовата лазаня. Много специфична подправка има в нея и доста силна.
И аз не харесвам готовата лазаня от известно време - има много странен мирис и вкус, все едно някакъв химикал, и просто не мога да си  я сложа в устата, все едно ям Веро Sick
Странното е, че първите 2-3 пъти като вземах много ми харесваше...  newsm78 Да не би да съм вземала от 2-килограмовите, те различни ли са от 1-килограмовите?

# 712
Нещо като телешки салам с огромни парчета хрупаща сланина и тук-там фъстъче. За мен беше отвратителна.
Мерси  Hug
Ще пропусна тогава.

# 713
  • Варна
Някой с отзиви за контактния грил от 65лв?
Много ми се иска такъв да си купя,но ми се иска малко мнение по въпроса.

# 714

На 46-та страница janetaes е написала отзив  Peace

# 715
  • Варна

На 46-та страница janetaes е написала отзив  Peace

прочетох го този пост,искаше ми се повече отзиви да събера.Все пак не са малко парите. newsm78

# 716
Аз нещо не го виждам въпросния контактен грил...но имах един от предишна промоция и бях много доволна Simple Smile Ако е същия бих си взела пак Wink

# 717
  • Варна
Аз нещо не го виждам въпросния контактен грил...но имах един от предишна промоция и бях много доволна Simple Smile Ако е същия бих си взела пак Wink
ето виж на тази страница:
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=42147

# 718
моят беше този: https://www.youtube.com/watch?v=1yHzGa5Of2k Simple Smile Мисля, че си струва парите!

Последна редакция: пт, 24 юни 2016, 16:11 от animal

# 719
Имаме хамака, не съм очарована.Избирах го да е от плат а не мрежа за да не попадат в дупките малки крачета.Но ширина метър за мен е доста малко.Така закачен само на куките се събира и сякаш си в дупка.Аз съм пъхнала две алуминиеви пръчки в двата края за да го държат разтворен така е по удобен.
Вече в последствие видях в Джъмбо по широки на цена около 25лв. дървени пръчки в двата рая и пак от плат, и сега съжалявам ,че не съм ги забелязала по рано.Хамака го ползваме но не толкова колкото очаквах, повече се ползва стола -хамак, децата се люлеят на него.
При нас и двете са на затворена тераса, хванати са с скоби-дюбел за по 120кг.
Благодаря за мнението bouquet Ще реша на място другата седмица. Харесаха ми, защото плата изглежда здрав.

Общи условия

Активация на акаунт